confectioneryを含む例文一覧と使い方
該当件数 : 1424件
COATING MATERIAL FOR CONFECTIONERY AND BAKING AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
製菓・製パン用上掛け材及びその製造法 - 特許庁
SNACK CONFECTIONERY USING TEA LEAF AS MATERIAL AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
茶の葉を素材とするスナック菓子とその製造方法 - 特許庁
To provide flake confectionery outstanding in comfortably crispy crunchy feeling as palate feeling, allowing to sufficiently taste melting feeling in the mouth of oil and fat confectionery and flavor peculiar to oil and fat confectionery, and free from making the hand dirty by oil and fat confectionery.例文帳に追加
食感として心地よいほどにクリスピーなパリパリ感がきわだち、しかも油脂性菓子の口溶け感と油脂性菓子特有の風味も十分に味わうことができ、かつ、油脂性菓子で手を汚すことのないフレーク菓子を提供する。 - 特許庁
BAKED CONFECTIONERY OF ANNUAL RING FORM AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
年輪形の焼き菓子とその製造方法 - 特許庁
PROCESS AND APPARATUS FOR MANUFACTURING CONFECTIONERY PRODUCTS例文帳に追加
菓子類の製造方法並びにその製造装置 - 特許庁
WHEAT FLOUR FOR CONFECTIONERY, AND METHOD FOR PRODUCING THE WHEAT FLOUR例文帳に追加
菓子類用小麦粉およびその製造方法 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING CONFECTIONERY OR BREAD COVERED WITH OIL AND FAT COMPOSITION例文帳に追加
油脂組成物で被覆された菓子又はパンの製造法。 - 特許庁
ROASTED FLOUR COMPOSITION FOR MOLD-BAKED CONFECTIONERY例文帳に追加
型焼き菓子用焙煎小麦粉組成物 - 特許庁
FRUIT- OR VEGETABLE-CONTAINING BAKED CONFECTIONERY AND METHOD FOR MAKING THE SAME例文帳に追加
果実もしくは野菜入り焼菓子及びその製法 - 特許庁
MARSHMALLOW FOR CONFECTIONERY PRODUCTION AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
製菓用マシュマロ及びその製造方法 - 特許庁
METHOD AND APPARATUS FOR MANUALLY PRODUCING HEALTHY FOOD CONFECTIONERY例文帳に追加
手動式の健康食品菓子の製造方法とその装置 - 特許庁
COMPRESSION MOLDING APPARATUS USING ROTATING DRUM FOR CONFECTIONERY OR THE LIKE例文帳に追加
菓子等の回転ドラム式圧縮成型装置 - 特許庁
To provide a device for producing frozen confectionery designed so as to enable most suitable cooling of frozen confectionery according to the kind of mix or the temperature of a cylinder at that time so as to cause no failure cooling or prevent the frozen confectionery from getting soft when extracting the frozen confectionery from the cylinder.例文帳に追加
シリンダから冷菓を抽出する際、冷却不良が発生したり、冷菓が軟らかくなったりしないように、ミックスの種類やその時のシリンダ温度に応じて、シリンダの最適な冷却ができるようにする。 - 特許庁
REFINEMENT OF RAW MATERIALS FOR CONFECTIONERY AND ITS APPARATUS例文帳に追加
菓子材料の精製方法及び装置 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING FROZEN CONFECTIONERY HAVING FRUITY FLESH-LIKE PALATE FEELING例文帳に追加
果肉様食感を有する冷菓の製造方法 - 特許庁
TEA-INCLUDING BAKED CONFECTIONERY AND ITS PRODUCTION例文帳に追加
茶含有焼き菓子及びその製造方法 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING CONFECTIONERY AND BREAD ON WHICH FLOUR PASTE IS ADDED例文帳に追加
フラワーペーストを上乗せした菓子、パンの製造法 - 特許庁
STRAWBERRY CONFECTIONERY AND UNIT FOR HOLDING THE SAME例文帳に追加
いちご菓子及びその収納ユニット - 特許庁
LIQUID OIL AND FAT COMPOSITION FOR HOMEUSE CONFECTIONERY AND BREAD MAKING例文帳に追加
ホームユース製菓製パン用液状油脂組成物 - 特許庁
CONFECTIONERY CONSISTING MAINLY OF TOFU, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
豆腐を主成分とした菓子類及びその製法 - 特許庁
BOTTOM RAISING FUNCTION-EQUIPPED CYLINDRICAL CONTAINER FOR CONFECTIONERY例文帳に追加
底上げ機能付き菓子用円筒形容器 - 特許庁
SUGAR FILM COATED JELLY CONFECTIONERY AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
糖被膜ゼリー菓子及びその製造方法 - 特許庁
FUNCTIONAL CONFECTIONERY COATED WITH CHOCOLATE例文帳に追加
チョコレートでコーティングした機能性菓子 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING CHIP-LIKE BAKED CONFECTIONERY HAVING HIGH SUGAR CONTENT例文帳に追加
糖含量が高いチップ状焼き菓子の製造方法 - 特許庁
PACKAGING SET FOR CONFECTIONERY OR THE LIKE AND ASSEMBLING METHOD FOR THE SAME例文帳に追加
菓子等の包装セットおよびその組立方法 - 特許庁
To provide sugar-coated confectionery having a sugar-coating layer with a relatively soft texture.例文帳に追加
ソフトな食感の糖衣菓子を提供する。 - 特許庁
SOYBEAN MILK CONFECTIONERY AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
豆乳菓子及びその製造方法 - 特許庁
To provide Japanese-style confectionery having elegant and rich taste.例文帳に追加
上品で豊かな味わいが得られる和菓子を提供する。 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING PACKAGE BODY FOR CHOCOLATE-CONTAINING OILY CONFECTIONERY例文帳に追加
チョコレート含有油性菓子包装体の製造方法 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING CONFECTIONERY COATED WITH CHOCOLATE OR THE LIKE AND APPARATUS THEREFOR例文帳に追加
チョコレート等被覆菓子の製造方法及び装置 - 特許庁
To solve the problem that confectionery is hard to take out, when eating causes a reduction in the amount of the confectionery and an increase in distance between an upper opening and the confectionery, because a cylindrical container for the confectionery has a great depth up to a bottom.例文帳に追加
菓子用円筒形容器は底が深いため、食べることによって菓子の分量が減り、上開口部と菓子との距離が開くと、菓子を取り出しにくい。 - 特許庁
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