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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > confectioneryの意味・解説 > confectioneryに関連した英語例文

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confectioneryを含む例文一覧と使い方

該当件数 : 1424



例文

To provide chocolate confectionery satisfying the sense of fun when eaten: and to provide a method for producing the chocolate confectionery.例文帳に追加

食する際に遊び心を満足させることのできるチョコレート菓子及びチョコレート菓子の製造方法を提供する。 - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING UNBAKED CONFECTIONERY WITH FILLING MADE OF SWEET POTATO, CHESTNUT AND/OR PUMPKIN, AND UNBAKED CONFECTIONERY WITH FILLING MADE OF SWEET POTATO, CHESTNUT AND/OR PUMPKIN例文帳に追加

芋、栗及び/又はかぼちゃの餡入り生菓子の製造方法及び芋、栗及び/又はかぼちゃの餡入り生菓子 - 特許庁

To provide a cake box capable of easily accommodating a Western confectionery and preventing the Western confectionery from moving or falling in the cake box.例文帳に追加

簡単な収納作業で、洋菓子がケーキ箱内で移動又は転倒するのを防止するケーキ箱を提供する。 - 特許庁

To enable a scene, a picture, a figure and a character to be shown on a Monaka confectionery itself to provide a shell of the Monaka having a high commercial value, and the Monaka confectionery.例文帳に追加

最中菓子自体に風景や絵、図形、文字を表示することを可能とし、商品価値の高い最中の皮及び最中菓子を提供する。 - 特許庁

例文

To provide wheat flour enabling production of delicious baked confectionery without using any food additive and a specific method, and to provide baked confectionery using the wheat flour.例文帳に追加

美味な焼き菓子を、食品添加物や特殊な製法を使うことなく製造することができる小麦粉およびこれを使用した焼き菓子を提供する。 - 特許庁


例文

To provide ice confectionery hardly melted even at normal temperature without spoiling taste and an ice confectionery raw material.例文帳に追加

本発明は、味覚を損ねることなく常温下であっても溶け難い氷菓子および氷菓子原料を提供することにある。 - 特許庁

The treating frame 4 has a frame shape surrounding the outer periphery of the watery confectionery container 2, and is formed so as to nearly horizontally support the watery confectionery container 2.例文帳に追加

取扱枠4は水種菓子容器2の外周を囲繞する枠状で、水種菓子容器2をほぼ水平に支持し得るよう形成する。 - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING CANDY CHIP, AND BAKED CONFECTIONERY, BREAD, FROZEN DESSERT AND JELLY-LIKE CONFECTIONERY USING CANDY CHIP PRODUCED BY THE METHOD例文帳に追加

キャンデーチップの製造方法、該方法により製造されたキャンデーチップを用いた焼き菓子、パン、冷菓及びゼリー状菓子 - 特許庁

To provide a method for obtaining oil-reduced snack confectionery, capable of easily and uniformly puffing plural pieces for the confectionery by using a microwave oven.例文帳に追加

電子レンジで簡単に複数個を均一に膨化させることができ、油分を抑えたスナック菓子を得る製造方法を提供する。 - 特許庁

例文

To provide baked confectionery intended for devising rehabilitation of traditional Japanese-style confectionery and realizing restoration of the consumption.例文帳に追加

伝統的な和風菓子の復権を計り、その消費量の回復を実現することが出来るような焼き菓子を提供する。 - 特許庁

例文

To provide candy confectionery to which messages in letters, images, voices and the like are imparted in a two-dimensional code: and to provide a method for producing the candy confectionery.例文帳に追加

文字、画像、音声等によるメッセージが2次元コードの態様で付された飴菓子及びその製造方法を提供することにある。 - 特許庁

A sound generating toy with confectionery 1 rotatably holds confectionery 3 in the upper part of a toy body 10 by means of a support bar 2.例文帳に追加

菓子付き音発生玩具1は、玩具本体10の上部に支持棒2を介して菓子3を回転自在に保持する。 - 特許庁

To provide baked confectionery such as cookies or biscuits suppressed in deterioration due to moisture absorption, and to provide a method for producing the baked confectionery.例文帳に追加

吸湿による劣化が抑制された、クッキーやビスケット等の焼き菓子およびその製造方法を提供する。 - 特許庁

To provide antioxidant bread and confectionery with enhanced antioxidizing properties of bread and confectionery dough itself.例文帳に追加

本発明は、パン及び菓子生地自体の抗酸化性を高めた抗酸化パン及び菓子を提供することを目的とする。 - 特許庁

To provide a confectionery having nonconventional new texture by impregnating a baked confectionery having porous surface with gummi candy.例文帳に追加

多孔質表面を有する焼菓子にグミキャンディを含浸させて今までにない新規な食感を有する菓子を提供すること。 - 特許庁

To provide fried confectionery of new taste-texture, smooth in the mouth and having crunchy taste while having ground fish meat flavor, and a method for producing the fried confectionery.例文帳に追加

すり身の風味を有しながら、口当たりがよくサク味のある新規食味・食感の揚げ菓子、及び、該揚げ菓子を製造する方法を提供すること。 - 特許庁

To provide milk confectionery having white baked surface, no sticky feeling, favorable palate feeling and long shelf life; and to provide a method for producing the milk confectionery.例文帳に追加

焼き表面部が白くてベタツキ感がなく、食感が良好で日持ちの良い乳菓及び該乳菓の製造方法を提供すること。 - 特許庁

To provide a method for making baked confectionery by which such baked confectionery as to be fluffy and have good unmolding properties without using any other specific raw material than basic raw material.例文帳に追加

本発明では、基本原料以外の特殊な原料を用いなくとも、型剥がれがよく、しかもふっくらとした焼き菓子を得ることを課題とする。 - 特許庁

The method for glossing the oily confectionery comprises coating oily confectionery to be given with gloss with the composition for glossing.例文帳に追加

この艶付用組成物を、艶付けする油性菓子に塗布して艶付けすることを特徴とする油性菓子の艶付方法。 - 特許庁

To provide a method for making oil and fat-base confectionery having excellent appearance, which prevents alteration caused on the center part of the oil and fat-base confectionery during a baking process.例文帳に追加

外観に優れ、焼成工程によってセンター部の油脂性菓子が変質を起すことを防止できる、油脂性菓子の製造方法を提供する。 - 特許庁

When the functional food and drink is produced as baked confectionery, the powdery Palo azul and seed germs such as brown rice germs are admixed to confectionery dough.例文帳に追加

機能性飲食品として焼き菓子を製造するときには、生地に、パロアッスルの粉末と玄米胚芽等の種子胚芽を添加混合する。 - 特許庁

This deep-fried confectionery cum instant noodle is obtained by covering boiled noodles with the mixed water of starch and seasoning liquid and frying the product in oil so as to make the product serve as confectionery.例文帳に追加

茹でた麺をでんぷんと調味液の混合水で被覆し、油で揚げることで菓子の役目をする。 - 特許庁

To provide snack confectionery having unconventional palate feeling, and to provide a production method for producing the snack confectionery.例文帳に追加

これまでにない食感のスナック菓子及びそのようなスナック菓子を製造するための製造方法を提供する。 - 特許庁

To provide a confectionery production arrangement capable of producing confectionery compatible with consumption trend and of preventing its operating efficiency drop.例文帳に追加

消費動向に対応した菓子を製造することができ、稼働率の低下を防止することが可能な菓子製造装置を提供すること。 - 特許庁

To provide an apparatus for producing confectionery which can efficiently produce the confectionery that has a moisture feeling and a burnt surface.例文帳に追加

しっとり感があり、しかも表面が焼かれた菓子を効率よく製造できる菓子製造装置を提供する。 - 特許庁

To provide a deep-fried confectionery cum instant noodle with two eating ways enabling bringing crispy palate feeling as deep-fried confectionery and palate feeling leaving springiness behind as noodle.例文帳に追加

揚げ菓子としてのカリッとした食感と、麺としてコシの残る食感を持たすことの二通りの食べ方を供する。 - 特許庁

To provide a frozen confectionery production apparatus enabling uniform addition of food material while suppressing inconvenience where the hardness of the confectionery itself is reduced.例文帳に追加

冷菓自体の硬度が低下する不都合を抑制しつつ、均一に食材を添加することを可能とする冷菓製造装置を提供する。 - 特許庁

To provide a method and a device each for setting the front and the rear of confectionery right giving only slight impact to the confectionery and allowing a wide applicable shape range.例文帳に追加

菓子にわずかな衝撃しか与えず、かつ、適用可能な形状範囲が広い、菓子の表裏矯正する方法および矯正装置を提供する。 - 特許庁

The frozen confectionery is obtained by connecting a plurality of frozen confectionery units having a soft core at the inside of the ice shell via connection parts.例文帳に追加

アイスシェルの内部にソフトコアを有する複数の氷菓ユニットを連結部で連結してなる、氷菓。 - 特許庁

This method of producing a baked confectionery features formulating natural yeast with formulated raw materials for baked confectionery, and then fermenting and baking them.例文帳に追加

焼菓子用配合原料に、天然酵母を加えた後、発酵焼成することを特徴とする焼菓子の製造方法。 - 特許庁

To provide a confectionery vending machine for surely and hygienically storing confectionery, ejected from an ejection port, in a dedicated container.例文帳に追加

排出口から排出される菓子類を専用の容器内に確実かつ衛生的に収容可能な菓子類自動販売機を提供する。 - 特許庁

The front side surface 10a and the back side surface 10b of the confectionery are alternately provided with peaks and troughs extending in the longitudinal direction of the confectionery 10.例文帳に追加

菓子10の表側の面10aと裏側の面10bには、菓子10の長さ方向に延びる山と谷とが交互に形成されている。 - 特許庁

To provide a method for producing oil and fat confectionery, capable of producing with good productivity, oil and fat confectionery having outward appearance rich in variation.例文帳に追加

変化に富んだ外観を備えた油脂性菓子を生産性よく製造できる油脂性菓子の製造方法を提供する。 - 特許庁

To provide a method for making pneumatic combined oily confectionery comprising a shell of pneumatic oily confectionery and using a molding method.例文帳に追加

含気油性菓子をシェルとするモールド成型法による含気複合油性菓子の製造方法を提供する。 - 特許庁

Valentine's Day in Japan originally came from an advertisement by a confectionery company.例文帳に追加

日本のバレンタインはお菓子会社の宣伝が発祥です。 - 時事英語例文集

The tradition of White Day was originally thought up as a sales promotion idea by a confectionery company.例文帳に追加

ホワイトデーは製菓会社の販促企画から生まれました。 - 時事英語例文集

the business decided to concentrate on confectionery and soft drinks 例文帳に追加

製菓のとソフトドリンクに集中することになった事業 - 日本語WordNet

Wagashi (Japanese traditional confectionery) is a whole category of confectionary made using traditional production techniques in Japan. 例文帳に追加

和菓子(わがし)とは、日本の伝統的製造法で作られた菓子のこと。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

As a seasoning ingredient to add Japanese flavor to such Western-style confectionery as chocolate, candy etc. 例文帳に追加

チョコレート、キャンデーなどの洋菓子へ和の風味として。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

Also, it is sometimes used for coating Japanese confectionery and for moisturization. 例文帳に追加

また、和菓子のつや出しや、保湿目的で使われることもある。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

Anmitsu is a kind of Japanese confectionery, which is mitsumame dessert (boiled beans, cubes of agar gelatin, and other delicacies with molasses poured on) covered with bean jam. 例文帳に追加

あんみつ(餡蜜)は、みつまめに餡を盛った和菓子。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

In Kyoto, there is a habit of eating the Japanese confectionery called 'Minazuki' in the Nagoshi no harae. 例文帳に追加

京都では夏越祓に「水無月」という和菓子を食べる習慣がある。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

Kintsuba is an abbreviated term for Kintsuba-yaki which is a type of Japanese confectionery. 例文帳に追加

きんつば(金鍔)は、金鍔焼きの略称で和菓子のひとつ。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

Mizu-yokan is Japanese confectionery, and is a type of yokan (azuki-bean jelly). 例文帳に追加

水羊羹(みずようかん)は、菓子である羊羹の一種である。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

Gyuhi is one of the materials of Japanese confectionery and a kind of rice cake made by kneading. 例文帳に追加

求肥(ぎゅうひ)は和菓子の材料のひとつで、練って作る餅の一種。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

Japanese confectionery called Kinakonejiri is made with soybean flour as a main ingredient. 例文帳に追加

和菓子で黄粉をそのまま使ったものとしては、きな粉ねじりがある。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

Dagashi is confectionery aimed at children that can be bought for a small amount of money, such as pocket money. 例文帳に追加

駄菓子(だがし)とは、子供の持つ小銭程度で買える菓子のことである。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

It is a type of Japanese confectionery having a texture close to that of kuzu mochi (pudding made from arrowroot powder, sugar and water) and warabi mochi (pudding made from bracken starch). 例文帳に追加

葛餅や蕨餅に近い食感の和菓子。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

It is one of the baked confectionery with bean paste filling wrapped in sponge cake dough. 例文帳に追加

主にカステラ風の生地で餡を包んだ焼き菓子の一種。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

例文

It is an unbaked confectionery with bean paste filling wrapped in wheat starch in place of flour dough. 例文帳に追加

小麦粉の皮の代わりに生麩で餡を包んだ生菓子。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

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