1016万例文収録!

「confectionery」に関連した英語例文の一覧と使い方(7ページ目) - Weblio英語例文検索


小窓モード

プレミアム

ログイン
設定

設定

Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > confectioneryの意味・解説 > confectioneryに関連した英語例文

セーフサーチ:オン

不適切な検索結果を除外する

不適切な検索結果を除外しない

セーフサーチについて

confectioneryを含む例文一覧と使い方

該当件数 : 1424



例文

METHOD FOR PRODUCING OIL AND FAT-CONTAINING CONFECTIONERY FOOD AND OIL AND FAT-CONTAINING CONFECTIONERY FOOD例文帳に追加

油脂性菓子食品の製造方法及び油脂性菓子食品 - 特許庁

WATER-IN-OIL EMULSIFIED COMPOSITION FOR BAKED CONFECTIONERY, AND BAKED CONFECTIONERY CONTAINING THE SAME例文帳に追加

焼き菓子用油中水型乳化組成物およびこれを含有する焼き菓子 - 特許庁

TOOL FOR EXTENDING CONFECTIONERY DOUGH AND METHOD FOR PRODUCING CONFECTIONERY BY USE OF THE EXTENDING TOOL例文帳に追加

菓子生地伸し具及びこの伸し具を用いた菓子の製造方法 - 特許庁

COMPOSITION FOR GLOSSING OILY CONFECTIONERY, GLOSSING METHOD AND OILY CONFECTIONERY WITH GLOSS例文帳に追加

油性菓子の艶付用組成物、艶付方法及び艶付油性菓子 - 特許庁

例文

OIL AND FAT COMPOSITION FOR BAKED CONFECTIONERY PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING BAKED CONFECTIONERY PRODUCT例文帳に追加

焼き菓子類製品用油脂組成物及び焼き菓子類製品の製造法 - 特許庁


例文

PACKAGE OF JELLYLIKE CONFECTIONERY PROCESSED PRODUCT AND MANUFACTURING METHOD OF JELLYLIKE CONFECTIONERY例文帳に追加

水種菓子加工品包装体及び水種菓子の製造方法 - 特許庁

As necessary, the first confectionery dough 11 is injected onto the second confectionery dough 12 again to completely cover the second confectionery dough 12 and the solidified confectionery dough is taken out from the mold 20 to provide the objective oily confectionery in which the second confectionery dough 12 in the interior looks like partially transparent through a thin part of wall thickness of the first confectionery dough 11.例文帳に追加

必要に応じて、第1の菓子生地11を再び注入し、第2の菓子生地12を完全に被覆した後、固化した菓子生地をモールド20から取出すことにより、第1の菓子生地11の肉厚の薄い部分を通して、内部にある第2の菓子生地12が部分的に透けて見える油性菓子を得る。 - 特許庁

To provide confectionery which is prepared so that a consumer makes raw confectionery and baked confectionery get in contact with each other just before taken to be sanitarily and beautifully dished up without touching the raw confectionery and the baked confectionery when getting in contact with each other.例文帳に追加

消費者が喫食直前に生菓子と焼菓子を接触させ、且つこれらを接触させる際には、生菓子や焼菓子に触れることなく、衛生的で美麗に盛り付けることができる菓子を提供する。 - 特許庁

The compound confectionery is formed by joining the cream composition for confectionery to the baked confectionery so that the crispy palate feeling of the baked confectionery and the fresh flavor of the cream for confectionery are long maintained.例文帳に追加

また、該製菓用クリーム組成物を焼菓子類に接合させた複合菓子は、焼菓子のサクサクとした食感と製菓用クリームの瑞々しい風味が長く保持される。 - 特許庁

例文

To solve inconvenience in closing a confectionery bag with a rubber ring or a tape when the confectionery bag is put away with the remaining confectionery therein.例文帳に追加

菓子等を食するときに食べかけの状態で菓子袋をしまう際、その都度輪ゴムやテープで袋を閉じなければならず不便である。 - 特許庁

例文

To provide an original confectionery using sweet potatoes having both flavors of western-style confectionery and Japanese-style confectionery.例文帳に追加

本発明は、洋風菓子と和風菓子の風味を兼ね備える新規なさつまいもを用いた菓子を得ることを目的とする。 - 特許庁

The method for manufacturing frozen confectionery includes: transferring baked confectionery with a transferring means; and at least superimposing frozen confectionery cream and fluid material.例文帳に追加

この冷菓の製造方法は、焼菓子を搬送手段で搬送しつつ、その上に、少なくとも、冷菓用クリームと、流動物とを積層するものである。 - 特許庁

To provide a novel-shape baked confectionery getting free from the conventional package variety for confectionery products, and to provide a method for packaging the baked confectionery.例文帳に追加

従来の菓子製品の包装形態から脱却して、あらたな形態の焼菓子とその包装方法を提供する。 - 特許庁

To provide a method for freeze-drying confectionery enabling long storage of confectionery while inhibiting shape distortion of the confectionery.例文帳に追加

菓子の形状変化を抑制したまま長期保存が可能となる菓子の凍結乾燥方法を提供することを目的としている。 - 特許庁

To provide a confectionery having new taste and the like, improved in workability in a conventional confectionery manufacturing stage, and to provide a method for producing the confectionery.例文帳に追加

従来の菓子の製造過程における作業性の向上した、食感等が新規な菓子およびその製造法の提供。 - 特許庁

To provide a method for producing confectionery comprising taking a compounding ratio of fresh cream making change in the form of the confectionery get less when subjecting the confectionery using the fresh cream to freeze-dry treatment.例文帳に追加

生クリームを用いた菓子に凍結乾燥を施すに際し、形状変化が少なくなる生クリームの配合割合を提供する。 - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING RECEPTACLE-SHAPED BAKED CONFECTIONERY, RECEPTACLE-SHAPED BAKED CONFECTIONERY PRODUCED BY THE METHOD, AND DEVICE FOR MAKING THE RECEPTACLE-SHAPED BAKED CONFECTIONERY USED FOR THE METHOD例文帳に追加

器型焼き菓子の製法およびそれにより得られた器型焼き菓子、並びにそれに用いる器型焼き菓子製造装置 - 特許庁

PALATE FEELING AND QUALITY IMPROVING AGENT FOR CONFECTIONERY, CONFECTIONERY DOUGH CONTAINING THE SAME, AND METHOD FOR PRODUCING CONFECTIONERY例文帳に追加

菓子類用食感品質改良剤及び該菓子類用食感品質改良剤を含有する菓子類用生地、並びに菓子類の製造方法 - 特許庁

To provide a method for producing freeze-dried confectionery enabling long storage of confectionery while the confectionery is inhibited from deformation.例文帳に追加

菓子の形状変化を抑制したまま長期保存が可能となる菓子の凍結乾燥方法を提供することを目的としている。 - 特許庁

To provide a method for producing a baked confectionery by which the baked confectionery does not uncurl upon moisture absorption and to provide such baked confectionery.例文帳に追加

水分を吸収しても焼き菓子の巻き戻りがない、焼き菓子の製造方法を提供すること、およびこのような焼き菓子を提供すること。 - 特許庁

To obtain a dough for a baked confectionery capable of providing the baked confectionery good in mouth meltability, and having a thick chocolate taste with slight powderiness and to provide a method for producing the baked confectionery.例文帳に追加

口溶けが良く、チョコレート味が濃厚で、粉っぽさが少ない焼き菓子が得られる焼き菓子生地及びその製造方法を提供する。 - 特許庁

To provide a cream composition for confectionery having fresh flavor and excellent in preservability; and to provide compound confectionery using the composition where crispy palate feeling of baked confectionery and the fresh flavor of the cream for confectionery are maintained for a long time when the cream composition for confectionery is joined to the baked confectionery.例文帳に追加

瑞々しい風味を持つ、保存性良好な製菓用クリーム組成物を得ること、および該製菓用クリーム組成物を焼菓子類に接合させた際の、焼菓子のサクサクとした食感と製菓用クリームの瑞々しい風味が長く保持される複合菓子を得ること。 - 特許庁

MIX FLOUR FOR MERINGUE CONFECTIONERY, AND METHOD FOR PRODUCING MERINGUE CONFECTIONERY USING THE SAME例文帳に追加

メレンゲ菓子用ミックス粉及びこれを使用したメレンゲ菓子の製造方法 - 特許庁

The baked confectionery is obtained by enclosing the hydrated chocolate dough with baked confectionery dough.例文帳に追加

この含水チョコレート生地を焼菓子生地で包餡し、焼成して焼菓子を得る。 - 特許庁

MOLDING FOOD CASE AND COMBINED CONFECTIONERY AND METHOD FOR PRODUCING MOLDED CONFECTIONERY BY USING THE CASE例文帳に追加

成型食品容器及び組合せ菓子並びにそれを用いた成形菓子の製法 - 特許庁

TASTE IMPROVING PRODUCT FOR ALL THE FOOD COMPRISING BEVERAGE, FROZEN CONFECTIONERY, DESSERT, CONFECTIONERY, DAILY DISH AND OTHER PROCESSED PRODUCT例文帳に追加

飲料、冷菓、デザート、菓子、惣菜及びその他加工品を含む食品全般に渡る呈味改良 - 特許庁

To provide composite confectionery comprising ice cream and pretzel, having new palate feeling: and to provide a method for producing the confectionery.例文帳に追加

アイスクリームとプレッツェルとの新食感の複合菓子と、その製法を提供する。 - 特許庁

EMULSIFIER FOR OIL APPLIED ON BAKED CONFECTIONERY PRODUCT, AND OIL COMPOSITION APPLIED ON BAKED CONFECTIONERY PRODUCT例文帳に追加

焼き菓子類製品の掛け油用乳化剤および焼き菓子類製品の掛け油用組成物 - 特許庁

METHOD FOR IMPROVING FRUIT AROMA OF CONFECTIONERY, AND CONFECTIONERY MEMBER HAVING IMPROVED FRUIT AROMA例文帳に追加

菓子類の果実香の改善方法および果実香が改善された菓子用部材 - 特許庁

COAGULATING LIQUID FOR JELLY-LIKE CONFECTIONERY PRODUCTION, JELLY-LIKE CONFECTIONERY, AND METHOD FOR PRODUCING THEM例文帳に追加

ゼリー状菓子製造用凝固液、ゼリー状菓子及びこれらの製造方法 - 特許庁

OIL-AND-FAT COMPOSITION FOR SPONGE CONFECTIONERY, AND SPONGE CONFECTIONERY USING THE OIL-AND-FAT COMPOSITION例文帳に追加

スポンジ菓子用油脂組成物及び当該油脂組成物を用いたスポンジ菓子 - 特許庁

To provide an ice confectionery holder drawing interest of a consumer when eating ice confectionery.例文帳に追加

氷菓子を食する際に興趣を持たせることが可能な氷菓子保持具を提供する。 - 特許庁

To provide an ice confectionery container into which ice confectionery is filled easily and which can be fabricated out of a single material.例文帳に追加

氷菓子の充填が容易で、かつ単一の素材で製造可能な氷菓子容器を提供する。 - 特許庁

SET OF MATERIAL FOR MAKING HANDMADE OIL-AND-FAT CONFECTIONERY, AND METHOD FOR PRODUCING HANDMADE OIL-AND-FAT CONFECTIONERY例文帳に追加

油脂性菓子の手作り材料セット及び手作り油脂性菓子の製造方法 - 特許庁

To obtain a quality-improving agent for confectionery which is useful for producing confectionery excellent in quality.例文帳に追加

品質の優れた菓子類を製造するために有用な菓子類の品質改良剤を提供する。 - 特許庁

DOUGH FOR WHIPPING-STABILIZED BAKED CONFECTIONERY, AND METHOD FOR PRODUCING THE BAKED CONFECTIONERY BY BAKING THE DOUGH例文帳に追加

起泡安定化された焼き菓子用生地、および該生地を焼成する菓子類の製造方法 - 特許庁

DETECTION OF TEMPERING STATE OF FATTY CONFECTIONERY AND PRODUCTION OF OLEAGINOUS CONFECTIONERY例文帳に追加

油脂性菓子のテンパリング状態検出方法及び油脂性菓子の製造法 - 特許庁

COVERING PLATE USED FOR RADIATING HEAT OF BAKED CONFECTIONERY AND METHOD FOR RADIATING HEAT OF BAKED CONFECTIONERY BY USING THE SAME例文帳に追加

焼き菓子の放熱時に用いる覆い板及びこれを用いた焼き菓子の放熱方法 - 特許庁

METHOD FOR PACKAGING FOOD OR CONFECTIONERY AND FOOD, CONFECTIONERY OR BREAD PACKAGED BY THE SAME METHOD FOR PACKAGING例文帳に追加

食品又は菓子の包装方法及びこの包装方法により包装された食品又は菓子、パン - 特許庁

To obtain watermarked oily confectionery having novel design and provide a method for producing the same confectionery.例文帳に追加

透かし模様の付いた斬新なデザインの油性菓子及びその製造方法を提供する。 - 特許庁

CEREAL FLOUR CONTAINING RAW GERM POWDER AND USED FOR BAKED CONFECTIONERY, AND BAKED CONFECTIONERY BY USING THE SAME例文帳に追加

生胚芽粉末を含む焼き菓子用穀粉及びこれを使用した焼き菓子 - 特許庁

To provide snack confectionery produced using a plurality of kinds of dough, and to provide a method for producing the snack confectionery.例文帳に追加

複数種類の生地を用いて製造されたスナック菓子及びその製造方法を提供する。 - 特許庁

Ichigo daifuku is a very tasty confectionery.例文帳に追加

イチゴ大福はとてもおいしいお菓子です。 - 時事英語例文集

Even Japanese-style confectionery stores sell Halloween sweets.例文帳に追加

和菓子屋にまでハロウィン用のお菓子があります。 - 時事英語例文集

There is too much sugar in Japanese confectionery 例文帳に追加

日本の菓子には砂糖が入り過ぎる - 斎藤和英大辞典

(iii) Confectionery businesses (including bakery businesses); 例文帳に追加

三 菓子製造業(パン製造業を含む。) - 日本法令外国語訳データベースシステム

Used in summer confectionery such as 'ayu' (sweetfish shaped confection), 'chofu' (a waffle wrapper with gooey gyuhi inside). 例文帳に追加

夏の菓子「鮎」、「調布」などにつかう。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

Kasutera (sponge cake), a sweet roll (a bun), a cookie, baked confectionery 例文帳に追加

カステラ、菓子パン、クッキーなどの焼き菓子 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

Misomatsukaze is a kind of baked confectionery. 例文帳に追加

味噌松風(みそまつかぜ)は、焼き菓子の一種。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

例文

Sakuramochi is a variety of wagashi, or Japanese confectionery, covered with a leaf of sakura (Japanese flowering cherry). 例文帳に追加

桜餅(さくらもち)は、サクラの葉を用いた和菓子。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

索引トップ用語の索引



  
本サービスで使用している「Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス」はWikipediaの日本語文を独立行政法人情報通信研究機構が英訳したものを、Creative Comons Attribution-Share-Alike License 3.0による利用許諾のもと使用しております。詳細はhttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ および http://alaginrc.nict.go.jp/WikiCorpus/ をご覧下さい。
  
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved.
  
斎藤和英大辞典
Copyright (C) 1994- Nichigai Associates, Inc., All rights reserved.
「斎藤和英大辞典」斎藤秀三郎著、日外アソシエーツ辞書編集部編
  
日本法令外国語訳データベースシステム
※この記事は「日本法令外国語訳データベースシステム」の2010年9月現在の情報を転載しております。
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS