confectioneryを含む例文一覧と使い方
該当件数 : 1424件
If we stick to this theory, this Tsubaki-mochi is the origin of Japanese confectionery. 例文帳に追加
その説に従うなら、これが和菓子の起源である。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
Soybean flour is used to dust mochi (rice cake) to make a snack and is used as an ingredient for Japanese confectionery. 例文帳に追加
餅にからめて食べたり、和菓子の原料とする。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
It's one ingredient of Japanese confectionery and an-pan (a round soft bread with bean paste in the center). 例文帳に追加
和菓子やあんぱんの材料。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
Ankoromochi is a type of Japanese confectionery. 例文帳に追加
あんころ餅(餡ころ餅、あんころもち)は、和菓子の一種。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
One souvenir is confectionery created using the black soybean. 例文帳に追加
これを使用したお菓子などが土産物にある。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
It is a seasonal word for spring, and is used as a name for Japanese confectionery. 例文帳に追加
春の季語であり和菓子の名前に使われている。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
- Cafe Kano Shojuan (A western- and Japanese-style confectionery shop) 例文帳に追加
-カフェ叶匠壽庵(和洋菓子の喫茶店) - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
The chocolate confectionery 1 contains arrowroot starch and a gelling agent.例文帳に追加
チョコレート菓子1は、葛粉とゲル化剤とを含む。 - 特許庁
CHOCOLATE CONFECTIONERY CONTAINING CACAO BEAN AND METHOD FOR MAKING IT例文帳に追加
カカオ豆含有チョコレート菓子とその製造方法 - 特許庁
CONTAINER MADE OF PAPER FOR CONFECTIONERY OR THE LIKE AND ITS MOLDING METHOD例文帳に追加
菓子用等の紙製容器およびその成形方法 - 特許庁
METHOD FOR MANUFACTURING POWDERY MATERIAL FOR CONFECTIONERY OF LOW HYGROSCOPICITY例文帳に追加
低吸湿性の製菓用粉末材料の製造法 - 特許庁
YACON RICE CAKE, RICE CAKE CONFECTIONERY AND METHOD FOR PRODUCING THE YACON RICE CAKE例文帳に追加
ヤーコン餅、米菓及びヤーコン餅の製造方法 - 特許庁
The olive food preserved in sugar is olive sugar-coated confectionery.例文帳に追加
オリーブ砂糖漬食品はオリーブ砂糖まぶし菓子である。 - 特許庁
CHOCOLATE CONFECTIONERY CONTAINING RAW FRUIT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
生の果実入りチョコレート菓子およびその製造方法 - 特許庁
WHIPPED FILLING MATERIAL FOR CONFECTIONERY PRODUCTION/BREADMAKING例文帳に追加
起泡済み製菓・製パン用フィリング材 - 特許庁
YACON PROCESSED FOOD PRODUCT SOAKED IN SUGAR AND COMPOUND CONFECTIONERY USING THE SAME例文帳に追加
ヤーコンの糖漬加工品及びそれを用いた複合菓子 - 特許庁
To provide chocolate for frozen confectionery having appropriate chewing feel and excellent meltability in the mouth when eaten with frozen confectionery such as ice cream, and having a texture in harmony with the frozen confectionery when the frozen confectionery is eaten together.例文帳に追加
アイスクリーム等の冷凍菓子と一緒に食した際に、適度な噛み出しと良好な口溶けを有し、冷凍菓子と一緒に食した際の食感が調和した冷凍菓子用チョコレートを開発することである。 - 特許庁
PRODUCTION OF PUFFED-TYPE SNACK CONFECTIONERY MADE MAINLY FROM GRAIN FLOUR例文帳に追加
穀粉を主体とする膨化型スナック菓子の製造方法 - 特許庁
To provide hydrated chocolate dough for baked confectionery center, excellent in baking-proof properties, and enabling obtaining baked confectionery made by enclosing the hydrated chocolate dough with baked confectionery dough, and to provide the baked confectionery.例文帳に追加
耐焼成性に優れ、含水チョコレート生地を焼菓子生地で包餡した焼菓子を得ることができる焼菓子センター用含水チョコレート生地及び焼菓子を提供する。 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING HIGH PROTEIN PIE-LIKE CONFECTIONERY例文帳に追加
高蛋白パイ様菓子の製造方法 - 特許庁
To provide a confectionery heating device and confectionery heating method capable of baking flavoring on confectionery without deteriorating the quality of the confectionery.例文帳に追加
菓子の品質を損なうことなく菓子の上の調味料を焼成することを可能にする菓子加熱装置及び菓子加熱方法を提供することを目的とする。 - 特許庁
To provide a method for producing chocolate composite confectionery having palate feeling like baked confectionery only by filling in a forming mold and drying; and to provide a method for producing the chocolate composite confectionery as if combined with baked confectionery without a baking process.例文帳に追加
成型用型への充填・乾燥のみで焼菓子のような食感を有するチョコレート複合菓子、ならびに焼成工程なしに、あたかも焼菓子を組み合わせたかのようなチョコレート複合菓子の製造方法を提供すること。 - 特許庁
CHEWING GUM AND CONFECTIONERY COMPOSITION CONTAINING HEAT ABSORBING AGENT例文帳に追加
吸熱剤を含有するチューインガムおよび菓子組成物 - 特許庁
To provide a system for softening/extruding frozen confectionery where frozen confectionery is softened while being in an unheated condition and thereafter extruded always in an appropriately softened condition without depending on the type of the confectionery: and to provide a method for softening/extruding frozen confectionery.例文帳に追加
冷凍菓子を非加熱状態のまま軟化させて、その後、押し出すシステムにおいて、冷凍菓子の種類を問わず常に適切な柔らかさの状態で押し出すことのできるシステム及び方法を得ること。 - 特許庁
CHOCOLATE FLAKE CONFECTIONERY OF CARBONIC ACID RICE CRACKER BASE例文帳に追加
炭酸煎餅ベースのチョコレートフレーク菓子 - 特許庁
MOLD RELEASING AGENT AND MOLD RELEASING OIL FOR CONFECTIONERY AND BREAD MAKING例文帳に追加
製菓・製パン用離型剤及び離型油 - 特許庁
ICE CONFECTIONERY CONTAINING ASCORBIC ACID AND METHOD FOR ITS PRESERVATION例文帳に追加
アスコルビン酸含有氷菓子及びその保存方法 - 特許庁
CHOCOLATE-LIKE CONFECTIONERY CONTAINING BLACK SOYBEAN AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
黒大豆入りチョコレート風菓子及びその製造方法 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING RICE FLOUR, RICE FLOUR, AND WESTERN CONFECTIONERY例文帳に追加
米粉の製造方法、米粉及び洋菓子類 - 特許庁
LIQUID OIL AND FAT COMPOSITION FOR HOMEMADE CONFECTIONERY AND BREAD MAKING例文帳に追加
ホームメード製菓製パン用液状油脂組成物 - 特許庁
BINCHO CHARCOAL-CONTAINING BEAN CONFECTIONERY AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
備長炭入り豆菓子とその製造方法 - 特許庁
To provide a confectionery vending machine for obtaining a stable installation state to tightly fix confectionery containers to the container body, and to provide a confectionery vending machine capable of replacement of confectionery containers and easily reusing the body.例文帳に追加
菓子容器と本体を強固に固定できて安定した設置状態が得られる菓子類自動販売機を提供したり、菓子容器の交換が可能で本体の再利用が容易に行える菓子類自動販売機を提供する。 - 特許庁
METHOD FOR PRODUCING CONFECTIONERY OR BREAD ATTACHED WITH CHOCOLATE例文帳に追加
チョコレートが付着された菓子・パンの製造方法 - 特許庁
BAKERY PRODUCT CONTAINING OLIGOSACCHARIDE OF MILK CONFECTIONERY例文帳に追加
乳果オリゴ糖を含有するベイカリー製品 - 特許庁
FLUID OIL-IN-WATER EMULSIFIED SUBSTANCE FOR MAKING BREAD AND CONFECTIONERY例文帳に追加
製菓、製パン用流動状水中油型乳化物 - 特許庁
ALCOHOLIC LIQUOR-CONTAINING CHOCOLATE CONFECTIONERY AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加
酒類入りチョコレート菓子及びその製造方法 - 特許庁
CONFECTIONERY CONTAINING BEAN JAM, ALMOND AND SUGAR例文帳に追加
餡、アーモンド及び糖質を含有した菓子 - 特許庁
本サービスで使用している「Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス」はWikipediaの日本語文を独立行政法人情報通信研究機構が英訳したものを、Creative Comons Attribution-Share-Alike License 3.0による利用許諾のもと使用しております。詳細はhttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ および http://alaginrc.nict.go.jp/WikiCorpus/ をご覧下さい。 |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |