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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > juicinessの意味・解説 > juicinessに関連した英語例文

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juicinessを含む例文一覧と使い方

該当件数 : 8



例文

A ripe peach overflows with sweet juiciness. 例文帳に追加

熟したモモからたっぷりの甘い汁があふれる。 - Weblio英語基本例文集

To provide a food improved in juiciness, texture and food taste of animal protein.例文帳に追加

動物性蛋白質のジューシーさやテクスチャー、食味を改善する。 - 特許庁

To provide a hamburger steak of fish meat and a fried meat cake of fish meat free from fish smell, having juiciness and having texture of meat grains like a hamburger steak using meat.例文帳に追加

魚臭さがなく、ジューシーで、畜肉を用いたハンバーグのような肉粒の食感を有する魚肉ハンバーグ及び魚肉メンチカツを提供する。 - 特許庁

To provide a manufacturing method of a food-material coating sheet for allowing a food material, being a filling wrapped in the food-material coating sheet, to be made in a juiciness retaining state by heating with superheated steam.例文帳に追加

過熱水蒸気加熱によって、中身の食品材料がジューシーさを保持した状態で仕上げることができる食品材料被覆用シートの製造方法を提供することを目的とする。 - 特許庁

例文

To provide a pressure roasting method appropriately browning the surface of a food material while raising the core temperature of the food material to a predetermined temperature in a short period of time, finishing it into a favorable texture, and furthermore, holding "juiciness" inside by quickly heating the inside by pressure.例文帳に追加

食材の芯温を短時間で所定の温度に到達させながら、食材表面には適度の焼け目を付けて良好な食感に仕上げ、しかも内部は加圧により急速に加熱して「ジューシーさ」を閉じ込める加圧焼き調理方法を提供する。 - 特許庁


例文

To provide fish wiener sausage having elasticity with proper response to teeth when chewing heated one, soft enough to bite off without especially straining oneself and able to have a taste full of juiciness owing to the oil and fat oozing therefrom when bitten off, and a method for producing the same.例文帳に追加

加熱したものを噛むと、程よい歯応えの弾力性があって、かつ、特に力まなくとも噛み切れる程度に柔らかく、しかも、噛み切れば油脂がしみ出してジューシィ感に富む旨味を感じることができる魚肉ウィンナーソーセージ及びその製造方法を提供する。 - 特許庁

To provide a liquid egg composition superior handling properties which are improved in homogeneity and fluidity, and productivity, and to provide an egg processed food suppressed of flavor deterioration, increased in bubble stability, having sensation of juiciness and shape retention, and improved in texture.例文帳に追加

均一性及び流動性が改善された取扱性及び生産性に優れる液卵組成物、並びに、風味劣化が抑制され、気泡安定性、ジューシー感や保形性及び向上し、食感が改善された卵加工食品を提供すること。 - 特許庁

例文

To obtain a method and device for cooking grilled meat that simultaneously marks a large number of meat slices with a grill pattern and adds a flavor peculiar to charcoal grilled meat, and retains tastefulness, juiciness, softness of meat and has features of a conventional roaster and a charcoal grill, and grilled meat products.例文帳に追加

同時に、しかも多量の肉に焼網目と炭火焼特有のフレーバーを付け、肉の旨味、ジューシーな柔らかさなど従来のロースト調理器と炭火焼き肉の特徴を兼ね備えた焼肉の調理方法とその調理装置及び焼肉製品を得る。 - 特許庁

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