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バター製造機の英語
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「バター製造機」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 6件
原料ココアバターを有機酸処理し、有機酸共存下で漂白した後、脱臭することを特徴とする脱臭ココアバターの製造方法。例文帳に追加
This method for producing the deodorant cocoa butter comprises subjecting raw material cocoa butter to organic acid treatment, and bleaching the product in coexistence of organic acid followed by deodorizing. - 特許庁
個人差無く一定品質のバターを連続的に製造することができる、バター水分制御方法、又は連続式バター製造機のチャーニングシリンダー回転数制御方法及びその装置の提供。例文帳に追加
To provide a method for controlling butter moisture capable of continuously producing constant quality butter without individual differences, or to provide a method and apparatus for controlling the number of revolution of the churning cylinder of a continuous type butter producing machine. - 特許庁
バター製造機を出た直後の柔らかい状態のバターと暖温度に保った穀物粉を主な原料として使うことによりバターと穀物粉の均一混合を容易とし、柔らかい穀物粉調整品の作製を可能とし、特別な押出機を使わずに包装、容器充填を可能とする。例文帳に追加
Softened butter immediately after extruded out of a butter maker and grain powder kept at a warm temperature are used as main starting materials and the uniform mixing of grain powder with butter is facilitated to enable the production of soft preparation of grain powder and permit easy packaging and vessel charging in no need of any specific extruder. - 特許庁
複雑な製造工程を必要とせずに容易に作ることができ、しかも30℃以下での保存が可能であり、更に低カロリーで、優れた生理機能性を有する新規なバター状物質及びその製造方法を提供する。例文帳に追加
To obtain a new butter-like matter easy to be produced without the need of complicated production processes, preservable at ≤30°C and having low calorie and excellent physiological function, and to provide a method for producing the matter. - 特許庁
本発明の目的は、独自性があり、新規な機能や良好な風味食感を有し、且つ比較的平易な作業条件にて得られる、口溶けの良いバタークリーム類、及びその製造法を開発することを本発明の目的とする。例文帳に追加
To provide butter cream smooth in the mouth, having uniqueness, novel function and good flavor and palate feeling, and obtained under relatively easy working conditions: and to provide a method for producing the butter cream. - 特許庁
層状小麦粉膨化食品の連続生産ラインにおけるバターポンプなどによる機械的作用に対して耐性があり、また製造時に温度変化があっても油脂の硬さの変化が少なく軟化せず、口溶け、食感、浮きが共に良好で品質のバラツキもないクロワッサン、デニッシュ、パイなどの層状小麦粉膨化食品を製造できる油脂加工食品を提供する。例文帳に追加
To provide an oil and fat processed food capable of producing layered flour puffed foods such as croissant, Danish pastry and pie, having resistance to mechanical action by butter pump in continuous production line of layered flour puffed food, having slight change in hardness of oil and fat and not causing softening even when the temperature change occurs in production and having good palatability, texture and float and free of dispersion of quality. - 特許庁
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