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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > "egg roll"に関連した英語例文

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"egg roll"を含む例文一覧と使い方

該当件数 : 17



例文

a type of food, called egg roll 例文帳に追加

春巻きという食べ物 - EDR日英対訳辞書

a Japanese dish called 'gomoku-zushi' which is made with rice mixed with various vegetables, fish or shredded egg roll例文帳に追加

五目鮨という料理 - EDR日英対訳辞書

GRAIN FLOUR COMPOSITION FOR EGG ROLL SKIN例文帳に追加

春巻皮用穀粉組成物 - 特許庁

EGG ROLL-LIKE FOOD AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

春巻様食品及びその製造方法 - 特許庁

例文

The objective food material 1 for the preparation of egg roll is produced by wrapping an ingredient with an egg roll dough 2 printed with the name of ingredient A on the surface.例文帳に追加

その表面に具材名Aが印字された春巻用生地2で具材を包み込んでなる春巻用加工食材1。 - 特許庁


例文

EMULSIFIER COMPOSITION FOR HARUMAKI (EGG ROLL) SKIN, AND HARUMAKI SKIN USING THE SAME例文帳に追加

春巻の皮用乳化剤組成物、及びそれを使用した春巻の皮 - 特許庁

To provide an egg roll inserted with a skewer and having a form enabling eating without using chopsticks.例文帳に追加

箸を使用せずに食すことができる形態の串が挿された春巻きを提供する。 - 特許庁

The food material 1 is fried in an oil to obtain the egg roll printed with the name of the ingredient.例文帳に追加

この春巻用加工食材1を油揚げして、具材名入りの春巻を得る。 - 特許庁

OIL AND FAT COMPOSITION FOR MODIFYING EGG ROLL WRAPPER AND METHOD FOR PRODUCING FOOD USING THE COMPOSITION例文帳に追加

春巻皮改質用油脂組成物及びそれを用いた食品の製造方法 - 特許庁

例文

To provide a method for producing frozen egg roll for spoiling no crispy and crunchy palate feeling even after deep-frying, making even an egg roll wrapper thin to certain degree, and making even when using viscid gel-like or pasty ingredients.例文帳に追加

油ちょう後もパリパリ、サクサクの食感を損なわず、皮もある程度薄く、しかもドロドロとしたゲル状あるいはペースト状の具でもできる冷凍春巻製造法。 - 特許庁

例文

This method for producing the egg roll skins comprises adjusting the pH of egg roll skin dough having cereal flour as the main raw material to a pH range of 3.0-5.5 or a pH range of 8.0-10.5, and readjusting the pH of the dough to a range of 6.0-7.5, and baking the dough.例文帳に追加

穀粉類を主原料とする春巻皮用生地のpHを3.0〜5.5の範囲または8.0〜10.5の範囲に調整した後、該生地のpHを6.0〜7.5の範囲に再調整して焼成することを特徴とする春巻皮の製造法。 - 特許庁

To provide an emulsifier composition affording Harumaki (egg roll) skin maintaining strength with little baking unevenness, inhibiting deterioration in texture with time after frying in oil, and sustaining a good crispy texture with crispiness over a long period of time, and to provide the Harumaki (egg roll) skin using the emulsifier composition.例文帳に追加

強度が維持され、かつ焼きムラの少ない春巻皮であり、油ちょう後の経時的な食感低下を抑制して、パリパリした歯切れの良い食感が長時間持続する春巻用の皮が得られる乳化剤組成物、及びこれを用いて得られる春巻の皮を提供する。 - 特許庁

As for the egg roll food, the ingredients contain the flavored volatile component of mustard and a moisture-retaining food (saccharide, e.g. trehalose) is attached to the surface of the sheetlike raw material.例文帳に追加

はるまき食品では、具材に含有する香気成分がからしの香気成分であり、当該原料シート表面に保湿効果のある食品(トレハロース等の糖類)が塗布あるいは噴霧されている。 - 特許庁

To provide a composition for a flour dough coat for Harumaki (egg roll) not losing crispy feeling even when long period of time has passed after cooked with oil, and maintaining palate feeling having hardness to chew; and to provide a flour dough coat for Harumaki, and Harumaki.例文帳に追加

油調調理後に長時間経過しても、皮のパリパリ感を失わず、特に歯切れの良い食感を維持する揚げ春巻きの皮用の組成物、春巻きの皮及び春巻きを提供することを目的とする。 - 特許庁

To provide a sheet-like egg processed product having puffy palate feeling: and to provide a novel method for producing an egg processed product using the sheet-like egg processed product (egg roll food or shredded omelet).例文帳に追加

フックラとした食感を備えたシート状卵加工品並びにこのシート状加工品を使用したき卵加工品(卵ロール巻き食品、錦糸卵品)の新規な製造方法を提供する。 - 特許庁

The food product includes raw vegetables, daily dish made by processing raw vegetables (for instance, boiled greens with dressing, salad, or salad dressed with white sesame, Tofu and white Miso), Chinese food containing ingredients made by processing raw vegetables (for instance, jiaozi, egg roll, or shaomai), and cooked bread (for instance, sandwich, hot dog or side dish bread).例文帳に追加

該食品は、生野菜、生野菜を加工した惣菜(例えば、お浸し、サラダ又は白和えなど)、或いは生野菜を加工した具材を含む点心類(例えば、餃子、春巻き又は焼売など)又は調理パン(例えば、サンドイッチ、ホットドック又は惣菜パンなど)などである。 - 特許庁

例文

To provide an oil and fat composition for a coat of Harumaki (egg roll) applied or sprayed on a coat of Harumaki so that crispy feeling like that just after deep-fried with edible oil and fat is kept for a long time even when a frozen Harumaki obtained by freezing a cooked Harumaki is reheated with a microwave oven or an oven toaster.例文帳に追加

春巻の皮に塗布または噴霧することにより、食用油脂で揚げた直後のパリパリとした食感が長時間保たれ、また前記加熱処理した春巻を凍結保存した冷凍春巻を、電子レンジやオーブントースターで再加熱してもパリパリとした食感が維持される、油脂組成物を提供する。 - 特許庁

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