氷菓子を含む例文一覧と使い方
該当件数 : 26件
氷菓子および氷菓子原料例文帳に追加
ICE CONFECTIONERY AND ICE CONFECTIONERY RAW MATERIAL - 特許庁
消臭氷菓子例文帳に追加
DEODORIZING ICE CANDY - 特許庁
氷菓子用宅配容器例文帳に追加
HOME DELIVERY CONTAINER FOR ICE CONFECTIONERY - 特許庁
氷菓子の製造方法例文帳に追加
METHOD FOR MANUFACTURING ICE CANDY - 特許庁
アイスクリームという氷菓子例文帳に追加
a frozen food, called ice cream - EDR日英対訳辞書
氷菓子を食する際に興趣を持たせることが可能な氷菓子保持具を提供する。例文帳に追加
To provide an ice confectionery holder drawing interest of a consumer when eating ice confectionery. - 特許庁
氷菓子の充填が容易で、かつ単一の素材で製造可能な氷菓子容器を提供する。例文帳に追加
To provide an ice confectionery container into which ice confectionery is filled easily and which can be fabricated out of a single material. - 特許庁
アスコルビン酸含有氷菓子及びその保存方法例文帳に追加
ICE CONFECTIONERY CONTAINING ASCORBIC ACID AND METHOD FOR ITS PRESERVATION - 特許庁
ゼリーで包んだ氷菓子とその製造方法例文帳に追加
JELLY-COATED POPSICLE AND THE PRODUCTION THEREOF - 特許庁
本発明は、味覚を損ねることなく常温下であっても溶け難い氷菓子および氷菓子原料を提供することにある。例文帳に追加
To provide ice confectionery hardly melted even at normal temperature without spoiling taste and an ice confectionery raw material. - 特許庁
氷菓子の製造方法、およびそれによる果実シャーベット例文帳に追加
METHOD FOR PRODUCING ICE CONFECTIONERY, AND FRUIT SHERBET BY THE SAME - 特許庁
低コストで保蔵されるアスコルビン酸類含有氷菓子を提供する。例文帳に追加
To provide an ice confectionery containing ascorbic acid which can be preserved at a lower cost. - 特許庁
ポリエチレン若しくはポリプロピレンのブロー成形体からなる氷菓子封入用管状体例文帳に追加
ICE CONFECTIONERY PACKAGING TUBULAR BODY FORMED FROM POLYETHYLENE OR POLYPROPYLENE BLOW-MOLDING - 特許庁
アイスクリーム等氷菓子とその作成方法及びそのビジネスの仕組み例文帳に追加
ICE SUCH AS ICE CREAM, METHOD FOR PRODUCING THE SAME AND BUSINESS STRUCTURE OF THE ICE - 特許庁
アスコルビン酸類を含有し、−16℃〜−10℃で保蔵されることを特徴とする氷菓子である。例文帳に追加
The ice confectionery contains ascorbic acid compounds and is preserved at -16 to -10°C and the ice cake at -14 to -10°C. - 特許庁
本発明は、味覚を損ねることなく、常温下あるいは夏季の暖かな状態であっても溶け難い氷菓子および氷菓子原料を提供することにある。例文帳に追加
To provide ice confectionery hardly dissolving without spoiling taste even under normal temperature or a summer warm condition, and to provide an ice confectionery raw material. - 特許庁
アイスクリームやシャーベット状の氷菓子等の原材料を冷蔵庫の冷凍室等で自動的に攪拌しかつ整形することで、食感のよい意匠的に優れた氷菓子等を自動的に製造することができる冷蔵庫および被冷却物の製造方法を提供する。例文帳に追加
To provide a refrigerator and a method for preparing a cooled object, capable of automatically preparing ice etc. with good texture for eating and excellent design by automatically stirring and forming raw materials such as ice cream, sherbet ice, in a freezing compartment etc. of the refrigerator. - 特許庁
氷菓子20を保持する受皿1の中央部から把持棒3を垂下させると共に、前記受皿中央部からストロー部材10を起立させ、かつ該ストロー部材に、前記氷菓子の溶け汁を吸引可能な吸引口12を設けた。例文帳に追加
The ice confectionery holder is structured as follows: hanging a gripping bar 3 from the center part of a saucer 1 holding ice confectionery 20; raising a straw member 10 on the center part of the saucer; and also setting up a suction port 12 through which the liquid of melted ice confectionery is sucked. - 特許庁
飲み物または果汁や野菜汁などの材料をお盆形態の蒸発皿で即座に凍結させて,蒸発皿を速かに加熱させて蒸発皿についていた氷菓子製品の残余物を簡単に溶かして除去する。例文帳に追加
To quickly freeze a material such as drinks, fruit juice and vegetable juice on an evaporating pan of a tray shape, and easily melting and removing the residue of water ice products attached to the evaporating pan by quickly heating the evaporating pan. - 特許庁
アイスブラスト加工、アイスクリームやシャーベットなどの氷菓子の装飾や歯触りの変化付け、生鮮食品の保冷用クラッシュアイス代わり、食器や食品充填容器などの洗浄材などとして用いられる球状氷粒子の製造方法を提供する。例文帳に追加
To provide a method of manufacturing spherical ice particles used for ice blast finishing, decoration and variety of firmness of ice such as ice-cream and sherbet, alternative to crush ice to keep fresh food in cool, and a washing material for dishes and food packages. - 特許庁
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Copyright (C) 1994- Nichigai Associates, Inc., All rights reserved. 「斎藤和英大辞典」斎藤秀三郎著、日外アソシエーツ辞書編集部編 |
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