意味 | 例文 (8件) |
濃厚卵白の部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 8件
濃厚卵白入り加熱殺菌液全卵例文帳に追加
THERMALLY STERILIZED WHOLE EGG LIQUID CONTAINING THICK ALBUMEN - 特許庁
卵白の水っぽさがないため、濃厚な卵の風味が楽しめる。例文帳に追加
Because the wetness of the egg white is eliminated, you can enjoy a rich taste of the yolk. - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
濃厚卵白を含む液卵白と液卵黄の不均一な混合物であって、アミラーゼ活性測定試験における吸光度が0.3以上を示すことを特徴とする容器詰めしてなる濃厚卵白入り加熱殺菌液全卵。例文帳に追加
The thermally sterilized whole egg liquid containing thick albumen and packed in a container is an inhomogeneous mixture of liquid albumen containing thick albumen and liquid yolk and exhibiting a light absorption of ≥0.3 by an amylase activity test. - 特許庁
液卵白が、チクソトロピー量が200〜1900(Pa/s)で、かつ濾過卵白の表面疎水性を1とする相対表面疎水性が1.2〜3.4である、加熱処理された濃厚卵白様加熱液卵白からなる。例文帳に追加
This liquid albumen comprises a thick albumen-like heated liquid albumen having a thixotropy level of 200-1900 Pa/s and also a relative surface hydrophobicity of 1.2 to 3.4 based on the surface hydrophobicity of filtered albumen. - 特許庁
加熱殺菌されているにもかかわらず、起泡性がよく、卵製品を調製したときに単調な色彩とならず、凝固した卵白の白色や、卵黄の黄色が濃淡を呈し、外観や、卵黄と卵白の風味が従来の殺菌液全卵より改善され、卵黄と卵白の物理的損傷の少ない濃厚卵白入り加熱殺菌液全卵を提供する。例文帳に追加
To provide a thermally sterilized whole egg liquid containing thick albumen, having good beatability in spite of the thermal sterilization, giving a cooked egg food to have shading whiteness of coagulated albumen and yellow color of the yolk without forming a monotonous color, having improved appearance and taste of yolk and albumen compared with conventional sterilized whole egg liquid and causing little physical damage on the yolk and albumen. - 特許庁
産卵直後の濃厚卵白の状態を比較的長い間保持することのできる生鶏卵の鮮度保持方法と、同方法で鮮度保持された生鶏卵を提供する。例文帳に追加
To provide a method for retaining the freshness of a raw hen's egg by which the state of a concentrated albumen just after ovipostion can be retained for a relatively long period and to obtain the raw hen's egg with the freshness retained by the same method. - 特許庁
卵の品質(鮮度)を判定するために用いられる、例えば、濃厚卵白や卵黄等の卵内物質の高さを特段の熟練を要することなく、定量的に、かつ、高精度に測定することのできる卵内物質の高さ測定装置を提供する。例文帳に追加
To provide a device for measuring height of materials in eggs, that can quantitatively and accurately measure, for example, the height of materials in the eggs, such as thick albumen or yolk of eggs or the like for use in determining quality or freshness of the eggs, without needing special skills. - 特許庁
濃厚卵白を含む液全卵を密封包装する工程と、前記袋詰めした液全卵をその包装ごと殺菌温度57℃以上かつ61℃以下の温水浸漬、温水スプレー又は蒸気噴霧にて殺菌処理する殺菌工程とを含んでなる製造方法により、加熱殺菌液全卵を製造する。例文帳に追加
A method for producing heat sterilized liquid whole egg comprises a process of hermetically packaging thick membrane-containing liquid egg, and a process of sterilization comprising soaking entirely the bag-packed liquid whole egg in hot water having sterilization temperature of 57-61°C, and subjecting the bag-packed liquid whole egg to hot-water spray or steam spray. - 特許庁
意味 | 例文 (8件) |
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