1016万例文収録!

「Boiled」に関連した英語例文の一覧と使い方(12ページ目) - Weblio英語例文検索


小窓モード

プレミアム

ログイン
設定

設定


セーフサーチ:オン

不適切な検索結果を除外する

不適切な検索結果を除外しない

セーフサーチについて

Boiledを含む例文一覧と使い方

該当件数 : 2372



例文

To immediately cover cone shape boiled rice with laver when a packing sheet is unpacked in packed cone shape boiled rice in which cone shape boiled rice and ingredients raised to the enlarged end face of the cone shape boiled rice are packaged with a packing sheet sandwiching laver between both inner and outer films 1.例文帳に追加

内外両フィルム1の間に海苔を挟んだ包装シートによって錐状飯と、その拡大端面に盛り上がった具材とを一緒に包装したものにおいて、包装シートを解く際に、海苔を直に錐状飯に被せる。 - 特許庁

To provide a method for producing boiled fish paste which is separated by color, for example, red and white, in boiled fish paste formed by extrusion formation, colorful sheet-like boiled fish paste and spiral boiled fish paste produced by the production method.例文帳に追加

押出成形により形作る蒲鉾について、例えば赤と白というように色分け等ができる蒲鉾の製造方法と、この製法によって、食彩豊かなシート状蒲鉾及び渦巻蒲鉾を提供する。 - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING BOILED RICE FOOD USING WATER ABSORPTIVE RICE例文帳に追加

吸水米を用いた米飯食品の製造方法 - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING ELECTRONICALLY BOILED EGG AND COOKING VESSEL FOR THE SAME例文帳に追加

電子ゆで卵の製造方法とその調理用容器。 - 特許庁

例文

METHOD FOR COOKING JAPANESE RADISH AND BOILED FOOD IN WATER, OBTAINED THEREFROM例文帳に追加

大根の調理法とそこから得られる水煮食品 - 特許庁


例文

BOILED EGG WITHOUT SHELL AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

無殻ゆで卵及びその製造方法 - 特許庁

QUALITY IMPROVING AGENT FOR CHILLED OR FROZEN BOILED RICE例文帳に追加

チルドまたは冷凍米飯用品質改良剤 - 特許庁

DEVICE AND METHOD FOR MOLDING BOILED RICE例文帳に追加

米飯成形装置およびその成形方法 - 特許庁

At the time of heating, water is heated and boiled by the heater.例文帳に追加

加熱時はヒーターが水を加熱沸騰させる。 - 特許庁

例文

NOODLE INGREDIENT-CONTAINING FROZEN BOILED RICE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

麺具材入り冷凍米飯とその製造方法 - 特許庁

例文

METHOD AND APPARATUS FOR PRODUCING ASEPTIC PACK BOILED RICE例文帳に追加

無菌パック米飯の製造方法およびその装置 - 特許庁

SMOOTHING APPARATUS AND PRODUCTION EQUIPMENT OF STERILE PACKED BOILED RICE例文帳に追加

ならし装置および無菌パック米飯の製造設備 - 特許庁

When pouring hot water onto the molded boiled rice 1 to make the instant boiled rice, each of the layers collapses, and boiled rice of a plurality of colors mixedly spreads, so it is possible to make a person who eats the instant boiled rice visually enjoy.例文帳に追加

また、即席飯を作る際に成形米飯1に湯をかけると各層が崩れて、複数色の米飯が入り混って広がり、即席飯を食する者を視覚的にも楽しませることができる。 - 特許庁

BOILED RICE MODIFIER AND RICE-BOILING METHOD例文帳に追加

米飯用改質剤及び炊飯方法 - 特許庁

COMPOSITION FOR BOILED COOKING AND COMBINATION WITH ROUX例文帳に追加

煮込み料理用組成物およルウとの組合せ - 特許庁

METHOD FOR MANUFACTURING FROZEN OR REFRIGERATED HALF-BOILED NOODLE例文帳に追加

半茹で冷凍又は冷蔵麺の製造方法 - 特許庁

BOILED RICE-LOOSENING APPARATUS OF FOOD-MOLDING MACHINE例文帳に追加

食品成形機の米飯解し装置 - 特許庁

To provide a food for boiled egg using only albumen.例文帳に追加

卵白のみを使用したゆで卵用の食品を提供する。 - 特許庁

Subsequently, the base 2 and the Al-N film are boiled in water.例文帳に追加

次に、基体2及びAl−N膜を水中で煮沸する。 - 特許庁

In cooking boiled vegetable food, breaking of the boiled food while cooking is prevented, the boiled food is made glazy and, when the smell of the vegetable food is strong, the green smell is deodorized by adding 0.2-20 wt.% of erythritol to the material of boiled food.例文帳に追加

野菜の煮物を調理する際に、エリスリトールを煮物の材料に対して0.2〜20重量%添加すれば、煮物の煮崩れを防止し、煮物の照りを出し、材料の野菜の香りが強い場合には、青臭さを消すことができる。 - 特許庁

MOLDED BOILED RICE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

成型米飯及びその製造方法 - 特許庁

BOILED FISH PASTE CONTAINING NUTRIENT OF BAMBOO LEAF AND ITS PRODUCTION例文帳に追加

笹の葉養分入り蒲鉾及びその製造方法 - 特許庁

METHOD FOR REMOVING BLACK LIPID FILM FROM BOILED MANTLE OF SCALLOP例文帳に追加

ホタテガイのボイル外套膜の黒膜の除去方法 - 特許庁

EGG CUTTING TOOL FOR CUTTING HALF-BOILED EGG IN HALF CROSSWISE例文帳に追加

半熟玉子を、横半分に切る玉子切り道具。 - 特許庁

BOILED RICE FEED MOLDING APPARATUS FOR RICE BALL PRODUCTION MACHINE例文帳に追加

握り飯製造機の飯供給成形装置 - 特許庁

METHOD FOR MAKING GRILLED FISH OR BOILED FISH例文帳に追加

焼き魚又は煮魚の製造方法 - 特許庁

Whereupon, the solvent of the paint M is boiled.例文帳に追加

すると、塗料Mの溶剤が沸騰する。 - 特許庁

SHATTERING DEVICE IN BOILED RICE MOLDING MACHINE例文帳に追加

米飯成型機におけるシャッター装置 - 特許庁

INSTANT BOILED-FISH FOOD SOLIDIFIED WITH GELATINE例文帳に追加

ゼラチンで固定化した即席煮魚食品 - 特許庁

RICE COOKER COOKING DELICIOUS BOILED RICE EVEN BY RESERVED COOKING例文帳に追加

予約炊飯でも美味しいご飯が炊ける炊飯器 - 特許庁

PARTITION FOR SIMULTANEOUS SELECTIVE BOILING OF RICE TO MAKE BOILED RICE BY HARDNESS例文帳に追加

固さ別ご飯同時炊き分け仕切り器 - 特許庁

To provide a continuous feeder of a prescribed amount of boiled rice in which boiled rice or vinegared boiled rice is automatically stirred and kneaded and continuously fed in a same height, width and length, and the width of the prescribed amount of the boiled rice can be finely adjusted.例文帳に追加

飯又は寿司飯を自動的に攪拌混練して、同じ高さ、幅、長さで連続して定量づつ供給でき、しかも幅の微調整を可能とする。 - 特許庁

PH ADJUSTOR COMPOSITION FOR BOILED NOODLES例文帳に追加

茹で麺類用pH調整剤組成物 - 特許庁

BOILED RICE-WRAPPED FOOD WITH HANDLE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

取っ手付きのご飯類巻き食品とその製造方法 - 特許庁

The lunch 1 shown in the figure 1 is obtained by nipping the bits of deep fried tempura batter 4 between boiled rice layers 2, topping the ground boiled sweet potato and pumpkin 3 on the boiled rice layer and packing the ground boiled sweet potato and/or pumpkin, etc., into a container 5.例文帳に追加

図1に示す弁当1は、天カス4をご飯2の間に挟みこみ、その上につぶしたサツマイモ及び/又はカボチャ3を載せて、容器5に詰めたものである。 - 特許庁

BOILED RICE SHEET AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

米飯シート及びその製造方法 - 特許庁

BOILED RICE FOOD HAVING LOW-TEMPERATURE DISTRIBUTION SUITABILITY例文帳に追加

低温流通適性を有する米飯食品 - 特許庁

RETORT BOILED RICE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

レトルト米飯およびその製造方法 - 特許庁

The liquid in the vessel is then boiled.例文帳に追加

次いで、該容器内に入れられた該液体が沸騰させられる。 - 特許庁

TASTE EVALUATION METHOD AND DEVICE FOR BOILED RICE例文帳に追加

炊飯米の食味評価方法及び装置 - 特許庁

DEVICE FOR COOLING BOILED GAS MEDIUM AND ELECTRONIC APPARATUS FOR MOUNTING ITS APPARATUS例文帳に追加

沸騰冷却装置及び該装置を搭載した電子機器 - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING STERILE BOILED RICE CONTAINING BROWN RICE例文帳に追加

無菌玄米入りごはんの製造方法 - 特許庁

FROZEN PRODUCT OF RAW OR BOILED JAPANESE BUCKWHEAT NOODLE例文帳に追加

日本ソバの生麺または茹で麺の冷凍品 - 特許庁

Another dried bivalves are already boiled and readily eatable.例文帳に追加

既に茹でられた可食状態にある上記乾燥二枚貝。 - 特許庁

The methods for producing the instant additive-free fluid boiled rice material, instant mixed fluid boiled rice material, functional instant fluid boiled rice material and instant additive-free fluid sprouted boiled rice material are also provided.例文帳に追加

及び、即席無添加流動性米飯の素、即席混合流動性米飯の素、機能性即席流動状米飯の素、即席無添加流動性発芽米飯の素の製造方法。 - 特許庁

METHOD AND DEVICE FOR BOILING NOODLE TO BE BOILED, AND BOILING BASKET例文帳に追加

茹で麺の茹で方法及びその装置並びに茹で籠 - 特許庁

BOILED BEAN IMMERSED IN HERB AND ITS PRODUCTION例文帳に追加

ハーブ漬け煮豆及びその製造方法 - 特許庁

METHOD FOR SEPARATING BOILED EGG INTO YOLK AND ALBUMEN例文帳に追加

茹で卵の黄身と白身の分離方法 - 特許庁

INSTANT FLUID BOILED RICE MATERIAL, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

即席流動性米飯の素とその製造法。 - 特許庁

例文

METHOD FOR PRODUCING BOILED BEAN, AND SOLUTION FOR BOILING BEAN例文帳に追加

煮豆の製造方法及び豆を煮るための溶液 - 特許庁

索引トップ用語の索引



  
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved.
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS