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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > Bread and bunの意味・解説 > Bread and bunに関連した英語例文

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Bread and bunの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 10



例文

a cake made by bread and a bean-jam bun 例文帳に追加

パンと饅頭とを折衷した菓子 - EDR日英対訳辞書

BARLEY-BROWN RICE COMPOSITION, AND BREAD OR BUN USING THE SAME例文帳に追加

大麦玄米組成物およびそれを使用したパンまたは菓子 - 特許庁

To provide an emulsified oil-and-fat composition increasing the volume of bread dough when fermented or after baked, excellent in spreadability of the dough and mechanical resistance, improving the palate feeling of bread after baked, having antiaging effect, and suitable for ingredient-stuffed bread such as bean-jam bun or jam bun particularly.例文帳に追加

パン生地の発酵時や焼成後のボリュームを向上させ、生地伸展性や機械耐性が良く、焼成後のパンの食感向上、老化防止を図ることができ、特に、アンパンやジャムパン等の包餡パン類に好適な乳化油脂組成物を提供する。 - 特許庁

To provide bread, Chinese meat bun, bun with bean jam filling, etc., having quality suggesting presence of cooked rice as a filler as it is to give aftertaste of cooked rice (rice grain feeling) in eating, and to provide a heat-cooked rice food for filling enabling easy and stable filling with a machine in producing the bread, Chinese meat bun and bun with bean jam filling having the quality.例文帳に追加

食べたときに炊飯米のような食感(米粒感)の残る、炊飯米がそのまま詰め物として充填されているような品質のパン、中華まん、饅頭等を提供し、そして、このような品質のパン、中華まん、饅頭等を製造する際に、機械で簡単に安定して充填できる詰め物用の加熱調理済み米飯食品を提供する。 - 特許庁

例文

Glutinous rice and/or nonglutinous rice are soaked in water, mixed with an ingredient, further mixed with prescribed amounts of dextrin, trehalose and additive water, heat-treated (heat cooked), filled as a filling for the bread, Chinese meat bun and bun with bean jam and furthermore heat-treated to obtain the filled bread, etc.例文帳に追加

もち米及び/又はうるち米を水浸漬後具材を混合し、そこに所定量のデキストリン、トレハロース、添加水を加えて混合、加熱処理(加熱調理)し、そして、これをパン、中華まん、饅頭等の詰め物として充填し、さらに加熱処理する。 - 特許庁


例文

To provide a food which is used for toast and can is used for covering bread and then toasted with an oven toaster to simply give the toast having the same nice-smelling flavor and crispy texture as those of bun covered with dough, such as melon-like bread, without allowing the food to flow down from the surface of the bread.例文帳に追加

パンに被覆しオーブントースター等でトーストするだけで、パンの表面から流れ落ちることなくメロンパンのような被覆生地で被覆された菓子パンと同様の香ばしい風味とサクサクとした食感を有する焼きたてパンが簡便に得られるトースト用食品を提供する。 - 特許庁

To new develop a wrapped food such as bread, a bun with a bean-jam filling, a rice cake, a doughnut or a meat dumpling becoming stereotyped and lacking in novelty, and an ingredient material thereof.例文帳に追加

この発明は、マンネリ化して斬新さに欠けたパン、饅頭、もち、ドーナツ、餃子等の包み込み食品、及びその具材の新たな開発に関するものである。 - 特許庁

A small amount of Tempeh which is a soybean fermented food is mixed into the processed food of the soybean and the Adzuki bean, when the processed food, namely, the bean jam used for the Manjyu bun or the processed bread, is processed.例文帳に追加

大豆及び小豆の加工食品すなわち,饅頭や加工パンに用いる餡を加工する際に、少量の大豆発酵食品テンペを混入する。 - 特許庁

To obtain an oil and fat substitute composition for breadmaking, which is added to bread dough of bread, bun, etc., so as to increase extensibility of bread dough and a volume during baking, improve palatability of breads obtained by baking, control aging, produce breads reducing a used amount of oils and fats or using no oil and fat at all and provide low-calorie breads having high food safety.例文帳に追加

本発明は、食パンや菓子パン等のパン生地に添加することでパン生地の伸展性、焼成時のボリュームアップを図ることができ、焼成して得たパン類の食感向上や老化を抑止することができ、油脂の使用量を低減化したり全く使用しなくても良好なパン類を得ることができ、低カロリーで食品安全性の高いパン類を提供することができる製パン用油脂代替組成物を提供する。 - 特許庁

例文

To provide a method for molding the food, by which a plurality of pleats can be formed on the surface of an outer skin, while an inner material such as bean jam, cooked meat or cooked vegetables is surely wrapped with an outer skin material such as a Chinese meat bun dough or a bread dough, and to provide a device therefor.例文帳に追加

中華饅頭生地、パン生地等の外皮材によって、餡、調理した肉・野菜等の内材を確実に包み込みながら、外皮材の表面に複数の襞を形成することができる食品成形方法及びその装置を提供する。 - 特許庁

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