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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > unbaked cakeに関連した英語例文

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unbaked cakeの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 10



例文

To provide a method for producing unbaked cake which is capable of effectively suppressing flavor deterioration of the unbaked cake caused by optical illumination without giving adverse effects to the hue and flavor of the unbaked cake or adding limitation to an unbaked cake decorating method or packaging method.例文帳に追加

洋生菓子の色調、風味に悪影響を与えたり、洋生菓子のデコレーション方法や包装方法に制限を加えたりすることなく、洋生菓子の光照射による風味劣化を効果的に抑制できる。 - 特許庁

UNBAKED CHEESE CAKE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

レアチーズケーキ及びその製造方法 - 特許庁

To provide unbaked cheese cake enhanced in smooth feeling and rich feeling of unbaked cheese cake and having excellent palate feeling and storage stability: and to provide a method for producing the unbaked cheese cake.例文帳に追加

レアチーズケーキの滑らか感及び濃厚感が強化され、優良な食感と保存安定性を有するレアチーズケーキ及びその製造方法を提供すること。 - 特許庁

The unbaked cheese cake has natural palate feeling, is also enhanced in smooth feeling and rich feeling of unbaked cheese cake, has fine palate feeling, causes no quality deterioration due to heat treatment during production of the unbaked cheese cake, and is excellent in storage stability.例文帳に追加

本発明のレアチーズケーキは、自然な食感で、しかも、レアチーズケーキの滑らか感及び濃厚感が強化され、優良な食感を有するとともに、レアチーズケーキ製造における加熱処理に対しても品質の低下が起こることなく、保存安定性に優れたレアチーズケーキを提供する。 - 特許庁

例文

Nerikiri (literally, made by kneading) is a Japanese type of unbaked cake that is made by mixing and kneading its ingredients, which are white bean jam, gyuhi (a kind of rice cake made from refined rice flour or glutinous rice flour with sugar and starch syrup) and Chinese yam. 例文帳に追加

練り切り(ねりきり)は、白餡に求肥(ぎゅうひ:蒸すかゆでた白玉粉や餅米の粉に、砂糖や水飴を加えて練ったもの)やツクネイモを混ぜて練った生菓子の和菓子である。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス


例文

This method for producing the unbaked cake containing oil and fat and a substance with antioxidation effect comprises sterilizing separated oil and fat and the substance with antioxidation effect, and mixing the oil and fat with the substance with antioxidation effect.例文帳に追加

油脂と酸化防止効果のある物質とを含有する洋生菓子を製造する際に、油脂と酸化防止効果のある物質とを分けて殺菌した後に、油脂と酸化防止効果のある物質とを混合する。 - 特許庁

To provide coating chocolate hardly causing sweating phenomena on chocolate-coated foods, having good luster and used for coating, for covering or for making unbaked cake.例文帳に追加

チョコレート類を被覆する食品における汗かき現象が発生し難く、且つ艶が良い、コ−チング用、カバーリング用、或いは洋生用の被覆用チョコレート類を提供すること。 - 特許庁

To provide an unbaked cake coated with chocolate which has superior melt-in-the-mouth sensation and which gives firm sensation of delicious chocolate flavor with cacao sensation, even if a large amount of cacao mass is mixed in, and which is consumed in the refrigeration temperature range.例文帳に追加

カカオマスを多量に配合しても、口溶け良好でカカオ感のある美味しいチョコレート風味がしっかりと感じられるチョコレートを被覆した、冷蔵温度域で食される洋生菓子を提供することである。 - 特許庁

A method for producing the unbaked cake comprises coating, without having to subject the mixture to tempering treatment an oil and fat composition which has SUS-type triglyceride as the main ingredient, and a high content ratio of cacao mass with respect to the total content of cacao mass and cocoa in the chocolate, which contains oil and fat and saccharides; and preserving the product in the refrigeration temperature range, after coating.例文帳に追加

SUS型トリグリセリドを主成分とし、チョコレート中のカカオマス、ココアの総含有量に対するカカオマスの含有比率が高い、油脂及び糖類を含む油脂組成物をテンパリング処理することなしに被覆し、被覆後冷蔵温度域で保存されることを特徴とする、菓子の製造法。 - 特許庁

例文

To provide foaming cream whipped to produce yoghurt-like food having good flavor, wherein both of the foaming cream and the whipped yoghurt cause little flavor deterioration with time, have good preservability, and to prevent lactobacillus from getting mixed in a process of making other unbaked cake or bread.例文帳に追加

ホイップして風味の良いホイップヨーグルト状食品を製造可能である起泡性クリームにすると共に、起泡性クリームおよびホイップヨーグルトがいずれも風味の経時変化が少なくて保存性がよく、また乳酸菌を他の洋生菓子や製パンなどの製造工程に混入させない起泡性クリームとすることである。 - 特許庁

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