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全卵粉の英語
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英訳・英語 dried whole egg
「全卵粉」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 19件
液卵と、乾燥全卵、乾燥卵黄および乾燥卵白からなる群から選択される少なくとも1種とを混合した混合卵液を、好ましくは水蒸気と接触させて、加熱することにより凝固させ、得られた凝固卵を粉砕することを特徴とする卵そぼろの製造方法。例文帳に追加
The method for producing fish flour-like egg comprises bringing mixed egg liquid obtained by admixing at least one kind selected from the group comprising dry whole egg, dry egg yolk and dry albumen, with liquid egg, into contact preferably with steam to heat the mixture so as to be coagulated, and crushing the thus-obtained coagulated egg. - 特許庁
前記食品粉末が、澱粉、小麦粉、乳糖、デキストリン、粉末状蛋白、米粉、粉末油脂、香辛料、砂糖、塩、かつおや煮干の乾燥粉末、乾燥卵白、乾燥卵黄及び乾燥全卵から選ばれる1種以上であることが好ましい。例文帳に追加
The food powder is preferably one kind or more selected from starch, flour, milk sugar, dextrin, powdery protein, rice powder, powdery oil and fat, spice, sugar, common salt, dried powder of bonito or dried small sardine, dried albumen, dried yolk and dried whole egg. - 特許庁
卵黄又は全卵のプロテアーゼ処理物の粉末を含有させることで上記課題を解決する。例文帳に追加
This modifier for the fried rice is obtained by including a powder of the egg yolk or the whole egg treated with a protease. - 特許庁
全脂大豆粉を50〜90質量、大豆蛋白、オリゴ糖、及び乳化剤、並びに、澱粉及び/又はデキストリンを含有することを特徴とする卵加工品用全脂大豆粉含有組成物、並びに、卵100質量部に対し、請求項1に記載した卵加工品用全脂大豆粉含有組成物を0.5〜20質量部使用し、加熱処理することを特徴とする卵加工品、及びその製造方法。例文帳に追加
The egg processed product and the manufacturing method of the same use 0.5-20 pst.mass of the whole fat soybean flour containing composition for the egg processed product described in claim 1 with respect to 100 pst.mass of egg, and perform heat treatment. - 特許庁
植物油、卵黄又は全卵、酢又は酢酸、及び調味香辛料を混合攪拌して作られるカルシウム含有物質を含まない乳化されたマヨネーズに、粉末卵殻を酢に溶かして加える。例文帳に追加
This calcium food is obtained by adding powdery eggshell dissolved in vinegar to an emulsified mayonnaise not containing calcium- containing substance obtained by mixing and stirring a vegetable oil, egg yolk or whole egg, vinegar or acetic acid, and a seasoning and spice. - 特許庁
卵黄液又は全卵液を噴霧乾燥した後、1μm以上15μm以下の粒子径のものを60重量%以上含む卵白微粉末を付着させることにより上記課題を解決する。例文帳に追加
The egg powder is produced by spray-drying yolk liquid or whole egg liquid and attaching fine albumen powder containing ≥60 wt.% fraction having particle diameter of 1-15 μm to the spray-dried powder. - 特許庁
フライパンに水を入れ、水が沸騰したところに分量どおりの調味料とほぐした卵を入れ、卵が全体になじむように混ぜ合わせ、卵が半熟状態のうちに好みの量のカレー粉を入れカレー粉も全体になじむように混ぜ合わせ好みのカレールーのかたさになるまで煮つめて出来上がらす。例文帳に追加
To provide curry roux having deliciousness superior to that taken in a restaurant, and rapidly cooked up in about 5 minutes. - 特許庁
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「全卵粉」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 19件
小麦粉、砂糖、デキストリン、澱粉、全卵粉、粉乳、膨張剤、乳化剤、粉末油脂、増粘剤と水を加え、これをオールインミックスで混合して外包材の生地を作る。例文帳に追加
Wheat flour, sugar, dextrin, starch, dried whole egg, powdered milk, swelling agent, emulsifier, powdery fat, thickener and water are added and mixed in an all-in-mix vessel to prepare the dough for making the skin of the bun. - 特許庁
3大アレルギー物質の全部又は一部(特に卵や小麦粉)を含まない、孔質構造の空隙を有する食品を提供すること。例文帳に追加
To provide a foodstuff having a void of a porous structure without containing the whole or a part of major 3 allergic materials (especially eggs or wheat flour). - 特許庁
小麦粉100質量部に対し、(A)ジアシルグリセロールを20質量部以上含有し、更に(B)酵素処理された卵黄又は全卵を含有するケーキ類。例文帳に追加
The cakes contain (A) ≥20 pts.mass of a diacylglycerol based on 100 pts.mass of wheat flour and further contains (B) yolks or whole eggs treated with an enzyme. - 特許庁
大きさが1〜10mmの卵加工品を含有するレトルト加工食品であって、該卵加工品が加熱凝固全卵の粉砕物を湯に浸漬した後、更に30℃以下の水で洗浄し、水切りして製したものであることを特徴とするレトルト加工食品。例文帳に追加
The retort processed food includes an egg processed product having a size of 1-10 mm, wherein the egg processed product is produced by soaking pulverized material comprising thermally coagulated whole egg in hot water followed by washing the pulverized material with water having a temperature of ≤30°C, and draining the washed pulverized material. - 特許庁
粉末状組成物は、遊離のキサントフィルと卵黄リン脂質とを含有することを特徴とする、水に分散可能な粉末状組成物であり、遊離のキサントフィルを、全重量の500〜2000mg%含有し、遊離のキサントフィルに対し10〜30重量部の卵黄リン脂質を含有する。例文帳に追加
The powdery composition, preferably, contains the free xanthophyll in an amount of 500-2,000 mg% based on total weight and the yolk phospholipid in an amount of 10-30 pts.wt. based on the free xanthophyll. - 特許庁
健康食品製剤は、烏骨鶏の全卵の凍結乾燥粉砕物と、非加熱で摂取可能な烏骨鶏の成鶏由来成分の凍結乾燥粉砕物とからなる基剤を含有している。例文帳に追加
The health food preparation comprises a base composed of the freeze-dried pulverized powder of the whole egg of silky fowl and the freeze-dried pulverized powder of a mature silky fowl-derived component which is ingestible even without being heated. - 特許庁
パン粉の乾燥質量に対して1.2〜4.0倍の質量の液卵白を含浸させたパン粉を、全原料に対し30〜57%配合して加熱凝固させたことを特徴とする畜肉加工品。例文帳に追加
The method for producing the livestock meat processed product comprises compounding the whole material with 30-57 wt.% of bread crumb impregnated with liquid albumen at 1.2-4.0 mass times based on the bread crumb on a dry basis and then coagulating the liquid albumen under heating. - 特許庁
穀粉又は乾燥穀類誘導製品中に混入する虫及び/又は虫の卵を、該食品或いは食品材料を変質することなく、簡便な手段で、安全かつ効果的に、殺虫及び/又は殺卵処理することが可能な方法を提供すること。例文帳に追加
To provide a method for safely and effectively performing an insecticidal and/or ovicidal treatment of grain four or a dry grain-derived product by a simple means without deteriorating the food or the food product. - 特許庁
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