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生地ミキシングの英語
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英訳・英語 dough mixing
「生地ミキシング」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 16件
パン生地ミキシング管理法及び装置例文帳に追加
METHOD AND DEVICE FOR CONTROLLING MIXING OF BREAD DOUGH - 特許庁
パン生地のミキシング耐性付与剤およびその耐性を向上させる方法例文帳に追加
MIXING TOLERANCE-IMPARTING AGENT FOR BREAD DOUGH AND METHOD FOR IMPROVING THE TOLERANCE - 特許庁
簡単な方法で、最適な状態でパン生地のミキシングを終了させるためのパン生地ミキシング管理法、及びかかる方法を実施するための装置の提供。例文帳に追加
To provide a simple method for controlling the mixing of bread dough to finish the mixing in an optimal state, and to provide a device for performing the method. - 特許庁
食用生地製造装置1は、ミキシングボウル2を有するミキシング部Aと粉体供給部Bと仕込み水供給部Cと冷却部Dと制御部Eとを備える。例文帳に追加
The apparatus 1 for producing edible dough includes a mixing part (A) having the mixing bowl 2, a powder supplying part (B), a preparation water supplying part (C), a cooling part (D), and a control part (E). - 特許庁
1つのロットでミキシングされ一次発酵した発酵生地であって所定量ずつに分割された発酵生地を1つずつ順にガス抜きする発酵生地のガス抜き装置において、発酵生地のガス抜きをほぼ一様に行なう。例文帳に追加
To nearly uniformly carry out degassing of fermented dough in a fermented dough-degassing apparatus for degassing fermented dough obtained by carrying out mixing by one lot and carrying out primary fermented and divided every a prescribed amount in turn one by one. - 特許庁
混捏終了時の生地温度が目標生地温度に近いものとなり、混捏開始後のミキシングボウルの温度管理を不要とする食用生地製造装置を提供する。例文帳に追加
To provide an apparatus for producing edible dough which makes a temperature of dough at the end of kneading approximate to a target dough temperature and does not require temperature control of a mixing bowl after the beginning of kneading. - 特許庁
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「生地ミキシング」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 16件
このような生地は、例えば小麦粉主体のドウと可塑性油脂組成物から得られる積層状生地を、層状構造を視認できない状態にまでミキシングを行なうことにより得られる。例文帳に追加
The dough is, for example, obtained by mixing laminated dough which is obtained from dough consisting mainly of flour and a plastic fat and oil composition, until the dough reaches such a state that its laminated structure is not visually recognized. - 特許庁
該ちくわぶ用穀粉組成物に加水し、ミキシングして生地を得る工程、および、得られた生地を成型して蒸し処理する工程を経ることにより、ちくわぶを製造する。例文帳に追加
Chikuwabu is produced by a process of preparing a dough by adding water to the grain powder composition and then mixing, and a process of steam-treating after molding the prepared dough. - 特許庁
ミキシングが完了したベーカリー生地を分割し、該分割した生地に黒糖30質量%以上、α化架橋澱粉1質量%以上15質量%以下を含む黒糖組成物を加え、さらに混合するためミキシングすることを特徴とする黒糖を含むベーカリー食品の製造方法である。例文帳に追加
The method of manufacturing the bakery food containing brown sugar includes the splitting of bakery dough completed in mixing, the addition of the brown sugar composition containing the brown sugar accounting for 30 mass% or higher and an α-crosslinked starch accounting for 1 mass% or higher and 15 mass% or lower to the split dough and mixing to further mix the dough. - 特許庁
1つのロットでミキシングされ一次発酵した発酵生地であって所定量ずつに分割された発酵生地を順にガス抜きする発酵生地のガス抜き装置5において、後にガス抜きされる発酵生地ほど、ガス抜きする時間を自動的に長くするように構成されている。例文帳に追加
The fermented dough-degassing apparatus 5 for degassing fermented dough obtained by carrying out mixing by one lot and carrying out primary fermented and divided by prescribed amount in turn one by one is constituted so that a time required for degassing fermented dough degassed later is automatically prolonged, compared with a time required for degassing fermented dough degassed earlier. - 特許庁
(1)穀物粉を主体とする粉体を加水ミキシングして得た麺生地を製麺し、厚さ1.3〜3.6mmの麺とし、麺を95℃以上の水でゆで調理する。例文帳に追加
(1) A noodle dough in which a powder mainly comprising a grain powder is performed with hydration mixing to be obtained is performed with noodle-making to make a noodle having a thickness of 1.3-3.6 mm, and the noodle is boiled and cooked by a water of at least 95°C. - 特許庁
液が均一に分散した混和物および粘弾性が高い混捏物を簡便に短時間で調製し、風味、食感などが優れ、弱い生地の場合でも過度の剪断力によるオーバーミキシングを防止して、粘弾性大の混捏製品を製造する。例文帳に追加
To simply prepare a mixture in which liquid is homogeneously dispersed and a kneaded product having high viscoelasticity and produce a kneaded product having high viscoelasticity excellent in taste, palatability and the like by preventing overmixing caused by excessive shearing force even in case of weak dough. - 特許庁
この生パスタの製造方法及び製造装置では、少なくともデュラム小麦のセモリナ単体、或いは、デュラム小麦のセモリナと該デュラム小麦のセモリナ以外の小麦粉とを配合し(ステップS1)、この配合した麺の原料を、つなぎ性がでるような条件下でミキシングして麺生地とし(ステップS2)、この麺生地を切り出しによって麺線とする(ステップS3)、ように構成されている。例文帳に追加
In the method and the apparatus for producing raw pasta, at least a single unit of durum wheat semolina or durum wheat semolina and wheat flour except the durum wheat semolina are blended (step S1), the blended raw material for noodles is mixed to form noodle dough under a condition for expressing thickening and sticking properties (step S2), and for cutting out the noodle dough to be noodle lines (step S3). - 特許庁
この発明は、穀粉又は穀粉及び澱粉を主原料としてミキシングした生地を、加圧圧縮することなく、食用に供する大きさに型成形し、ついで変形ローラで整形し、20℃以下に冷却して、水切り後、冷蔵し、又は急速冷凍することを特徴とした手作り風すいとん生地の製造方法により、目的を達成した。例文帳に追加
A method for producing the handmade-like Suiton soup dough comprises molding dough obtained by mixing grain flour or grain flour and starch as the main raw material in a size to use for food without pressurizing and compressing, reshaping the dough with a transformation roller, cooling to ≤20°C followed by draining, and chilling or rapidly freezing the dough. - 特許庁
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dough mixing
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