意味 | 例文 (8件) |
生地をこねるの英語
追加できません
(登録数上限)
英訳・英語 To knead dough
「生地をこねる」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 8件
この発明は、500g以下の少ないパン生地でも、器具を使って、楽にこねることが出来る。例文帳に追加
To easily knead even dough of not more than 500 g using an implement. - 特許庁
これを加熱して得られる麺食品は、凍結解凍を経ても生地物性を損ねることがない。例文帳に追加
A noodle food product obtained by heating the dough little deteriorates its physical properties even after frozen and thawed. - 特許庁
本発明は、冬場の低気温時であっても、加温しながら純野生酵母入りのパン生地を捏ねることができると共に、簡易な温度コントロールにより、所定温度で効率よくパン生地を醗酵処理することを目的とする。例文帳に追加
To knead bread dough containing a genuine wild yeast even in a low-temperature environment in winter season by heating the dough and carry out the fermentation treatment of the bread dough at a prescribed temperature in high efficiency by a simple temperature controlling method. - 特許庁
このことにより、凍結・解凍を経ても皮の生地物性を損ねることなく、澱粉老化に伴う品質劣化を改良することができる。例文帳に追加
Quality degradation caused by the starch retrogradation can be retarded by using the skin without deteriorating the dough quality of the skin even after freezing and thawing. - 特許庁
本発明は、皮用生地の生地物性を損ねることなく腰の強化を改良し、また冷凍後解凍した時にも同様の効果があり、その上また加水率を多くすることもできる、新規な食品用の皮及びその製造方法を提供すること。例文帳に追加
To provide food coating containing grain flour enhanced in firmness without spoiling the property of coating dough, having the similar effect of firmness even when thawed after frozen, and also increased in its hydrolytic ratio. - 特許庁
本発明は、麺食品の生地物性を損ねることなく腰の強化を改良し、その上また加水率を多くすることもできる、新規な麺食品及びその製造方法を提供すること。例文帳に追加
To provide new noodle food enhanced infirmness without spoiling the property of noodle food dough, and also increased in its hydrolytic ratio, and to provide a method for producing the noodle food. - 特許庁
蓄肉加工品の生地物性を損ねることなくソフトでジューシー感を付与した新規な蓄肉加工品及びその製造方法を提供することを目的とする。例文帳に追加
To provide a new meat-processed product given with soft and juicy feeling without spoiling the physical property of meat-processed product dough, and to provide a production method thereof. - 特許庁
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解!
Weblio例文辞書での「生地をこねる」に類似した例文 |
|
生地をこねる
the act of dyeing a striped pattern into cloth
of a cloth, the condition of being thick
the act of fulling cloth
the action of beating raw cotton
the act of folding a piece of cloth so that the reverse side is exposed
fulled cloth
the action of dyeing cloth by using a process in which color is obtained by rubbing the surface of the cloth with grass
the saturation of cotton with ether
an act of making a material which can be used on both sides
「生地をこねる」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 8件
水産練り製品の生地物性を損ねることなく弾力を強化し、また冷凍後解凍した時にも同様の効果があり、その上また加水率を多くすることもできる、新規な水産練り製品及びその製造方法を提供すること。例文帳に追加
To provide new seafood paste reinforced in resilience without spoiling property of seafood paste dough, having the similar effect of reinforced resilience even when thawed after frozen, and also increased in its hydrolytic ratio, and to provide a method for producing the seafood paste. - 特許庁
|
意味 | 例文 (8件) |
|
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
「生地をこねる」のお隣キーワード |
weblioのその他のサービス
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |