小窓モード


プレミアム

ログイン
設定

設定

豆乳類の英語

ピン留め

追加できません

(登録数上限)

単語を追加

和英日本標準商品分類での「豆乳類」の英訳

豆乳類

読み方とうにゅうるい、トウニュウルイ

Soy milk

「豆乳類」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 46



例文

四 豆乳類例文帳に追加

4. Soybean milk発音を聞く  - 日本法令外国語訳データベースシステム

豆乳類が、調整豆乳豆乳飲料、酸性の豆乳豆乳を凝固させた豆腐から選ばれる任意の豆乳類である。例文帳に追加

The soybean milk is arbitrarily selected from a blended soybean milk, a beverage containing soybean milk, an acidified soybean milk, and a Tofu prepared by curding soybean milk. - 特許庁

出汁を加えた豆乳を用いて、野菜、肉、魚介などを煮て食べる。例文帳に追加

Vegetables, meat and fish can be cooked in soymilk with broth.発音を聞く  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

入り豆乳様飲料または食品の製造方法例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING SOYBEAN MILK-LIKE BEVERAGE OR SOYBEAN MILK-LIKE FOOD PRODUCT EACH CONTAINING CEREAL - 特許庁

豆乳と芋を主原料にしたクリーミーなアイスクリームおよびその製造方法例文帳に追加

CREAMY ICE CREAMS MADE OF SOYBEAN MILK AND POTATOES AS MAIN RAW MATERIAL AND THEIR PRODUCTION - 特許庁

EPA高濃度含有豆乳類からなる高脂血症の治療または予防剤例文帳に追加

THERAPEUTIC AGENT OR PROPHYLACTIC FOR HYPERLIPEMIA COMPRISING SOYBEAN MILK CONTAINING EPA AT HIGH CONCENTRATION - 特許庁

例文

セスキテルペンを含有することによって特徴付けられる、柑橘由来の抽出物を含有することを特徴とする豆乳臭のマスキング用組成物、およびこのマスキング用組成物を調製する工程およびこのマスキング用組成物を豆乳に混合する工程を包含する、豆乳臭のマスキング方法を提供する。例文帳に追加

The composition for masking soybean milk odor comprises sesquiterpene, and an extract derived from citrus fruits. - 特許庁

>>例文の一覧を見る


調べた例文を記録して、 効率よく覚えましょう
Weblio会員登録無料で登録できます!
  • 履歴機能
    履歴機能
    過去に調べた
    単語を確認!
  • 語彙力診断
    語彙力診断
    診断回数が
    増える!
  • マイ単語帳
    マイ単語帳
    便利な
    学習機能付き!
  • マイ例文帳
    マイ例文帳
    文章で
    単語を理解!
  • その他にも便利な機能が満載!
Weblio会員登録(無料)はこちらから

「豆乳類」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 46



例文

豆乳および豆乳を含有する飲食物に、甘味の立ちおよびキレが遅い甘味質を有する糖アルコールである、固形分中の糖組成において5糖以上が50重量%以上の低糖化還元水飴を添加することで、豆乳のもつ後味、エグ味を低減する。例文帳に追加

The soymilk and soymilk-containing food and drink are added with low saccharogenic reducing starch syrup which is sugar alcohol having sweetness quality slow in rise and disappear of sweetness and in which ≥5 saccharides occupy50 wt.% in a sugar composition in solid content so as to reduce aftertaste and harsh taste of soymilk. - 特許庁

豆乳および豆乳を含有する飲食物に、甘味の立ちおよびキレが遅い甘味質を有する糖アルコールである、固形分中の糖組成において5糖以上が50重量%以上の低糖化還元水飴を添加することで、豆乳のもつ後味、エグ味を低減する。例文帳に追加

The aftertaste or harsh taste of soybean milk is reduced by adding low saccharized reduced starch syrup which is sugar alcohol having sweet quality slow in beginning and finish of sweetness and contains 50 wt.% or more of 5 or more saccharides in a sugar composition in solid to soybean milk or refreshment containing soybean milk. - 特許庁

カロテノイドを乳または乳製品、あるいは豆乳または豆乳製品と混合することでカロテノイドの吸収性が向上した高吸収性経口組成物を提供する。例文帳に追加

The present invention discloses the highly resorptive oral composition which can enhance resorptivity of carotenoids by mixing the carotenoids with milk or a diary product, or soybean milk or a soybean milk product. - 特許庁

その際に併用する粉末状大豆蛋白素材について、粉末状分離大豆蛋白のなかでも脱脂豆乳粉末、そのアルカリ土金属結合脱脂豆乳粉末、アルカリ土金属が結合した分離大豆蛋白が好ましい。例文帳に追加

The powdery soybean protein material used in the production is preferably a defatted soybean milk powder, alkaline earth metal bonding defatted soybean milk powder or alkaline earth metal bonding separated soybean protein among powdery separated soybean proteins. - 特許庁

豆乳にグルコマンナンの水和ゲルが分散せしめられ、所望により果実や菜果が加えられていることを特徴とする食物繊維ゲル豆乳例文帳に追加

The subject dietary fiber gel soybean milk is obtained by dispersing hydrogel of glucomannan in soybean milk and, if desired, adding fruits and vegetable fruits. - 特許庁

脱脂大豆から得られた脱脂豆乳を粉末化して調製し、さらにはアルカリ土金属化合物を加えた脱脂豆乳粉末を小麦粉に対し0.5−35重量%を添加し作成したプレミックス或いはベーカリー製品。例文帳に追加

The premix or bakery product is produced by pulverizing defatted soya milk derived from defatted soybean, adding an alkaline earth metal compound to the powder and adding the obtained defatted soya milk powder to wheat flour in an amount of 0.5-35 wt.%. - 特許庁

豆乳に、油脂、糖および乳化剤を含有する水中油型油脂組成物を添加して加熱し、豆乳の液面に生じる皮膜を回収することを特徴とする湯葉の製造方法。例文帳に追加

This method for producing dried bean curd comprises adding, to soymilk, an oil-in-water oil and fat composition containing oil and fat, saccharides and an emulsifier, heating the product, and collecting a film being formed on a liquid surface of the soymilk. - 特許庁

例文

豆乳に、油脂、糖および乳化剤を含有する水中油型油脂組成物を添加して加熱し、豆乳の液面に生じる皮膜を回収して乾燥することを特徴とする乾燥湯葉の製造方法。例文帳に追加

This method for producing the dried bean curd comprises adding, to soymilk, an oil-in-water oil and fat composition which contains oil and fat, saccharides and an emulsifier, heating the product, and collecting a film produced on a liquid surface of the soymilk, followed by drying. - 特許庁

>>例文の一覧を見る

「豆乳類」の英訳に関連した単語・英語表現

豆乳類のページの著作権
英和・和英辞典 情報提供元は 参加元一覧 にて確認できます。

   
総務省総務省
Copyright(c)2024 総務省 統計局 All rights reserved
政府統計の総合窓口(e-Stat)

ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。

こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

このモジュールを今後表示しない
みんなの検索ランキング
閲覧履歴
無料会員登録をすると、
単語の閲覧履歴を
確認できます。
無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS