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英和・和英辞典で「wheat breads」に一致する見出し語は見つかりませんでしたが、
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「wheat breads」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 16



例文

To provide new wheat flour for breads, having a low amylose content, and breads made from the wheat flour and showing a slow aging as compared with those of breads made from wheat flour for the breads, produced in foreign countries.例文帳に追加

アミロース含量の低い新規なパン用小麦粉及びこの小麦粉を用いて製造される外国産パン用小麦粉のパンに比べ老化の遅いパン類の提供。 - 特許庁

This method for producing breads is characterized by using both high gluten wheat flour and highest gluten wheat flour as wheat flour of raw material in a process for producing the bean curd refuse-containing breads.例文帳に追加

本発明はおから入りパン類を製造する工程において小麦粉原料に強力粉と最強力粉を併用することを特徴とするパン類の製造法である。 - 特許庁

(5) The breads made from the non-glutinous wheat flour of any of the above (1)-(4).例文帳に追加

(5)上記(1)〜(4)の何れか1つに記載のウルチ性パン用小麦粉を用いて製造されたパン類。 - 特許庁

(4) The non-glutinous wheat flour for breads, of which lineage of wheat species loses Wx-B1 protein.例文帳に追加

(4)小麦粉製造に用いられる小麦品種・系統がWx−B1タンパク質を欠失しているウルチ性パン用小麦粉。 - 特許庁

(1) This non-glutinous wheat flour for breads having15% and ≤24% amylose content in wheat starch and ≥63% absorbed water of the wheat flour for bread production.例文帳に追加

(1)小麦粉デンプン中のアミロース含量が15%以上24%以下であり、小麦粉の製パン吸水が63%以上であるウルチ性パン用小麦粉。 - 特許庁

(2) The non-glutinous wheat flour for breads having17% and ≤23% amylose content in the wheat starch and ≥65% absorbed water of the wheat flour for bread production.例文帳に追加

(2)小麦粉デンプン中のアミロース含量が17%以上23%以下であり、小麦粉の製パン吸水が65%以上であるウルチ性パン用小麦粉。 - 特許庁

This method for producing the breads in the warm water yeast production method is provided by using wheat flour having 6.0-9.0% protein content used for the warm water yeast dough.例文帳に追加

湯種製法によりパン類を製造するに際し、湯種生地に使用する小麦粉として蛋白含有率6.0 〜9.0 %の小麦粉を用いる。 - 特許庁

To provide a quality improving agent for cakes or breads (hereinafter cakes) using wheat flour or rice flour, deep fry batter for Tempura, and soups.例文帳に追加

小麦粉・米粉を用いたケーキやパン(以下、ケーキ類という)、てんぷらの衣およびスープ類の品質改良剤を提供すること。 - 特許庁

(3) The non-glutinous wheat flour for breads, of which lineage of wheat species loses one or two of Wx-A1, Wx-B1 and Wx-D1 proteins.例文帳に追加

(3)小麦粉製造に用いられる小麦品種・系統がWx−A1、Wx−B1、Wx−D1タンパク質の1つ又は2つを欠失しているウルチ性パン用小麦粉。 - 特許庁

The high-specific volume breads having ≥5.0 product specific volume and the puffy texture are produced by formulating an α cross-linked starch having 9.0-16 degree of swelling in cold water with raw material grain flour using wheat flour as a main raw material when the breads are produced.例文帳に追加

パン類の製造に際し、冷水膨潤度9.0〜16のα化架橋澱粉を小麦粉を主原料とする原料穀粉に配合することにより、製品比容積が5.0以上であるふんわりした食感で高比容積のパン類を製造する。 - 特許庁

To provide powdery soaker dough having flavor and deliciousness essential to wheat flour, used for producing breads having a moist and glutinous feeling irrespective of softness, and other wheat flour products, and preservable at normal temperature.例文帳に追加

小麦粉本来の風味や旨味を有しており、しかもソフトであるにもかかわらずしっとりとしたモチモチ感のある食感を有するパン類製造や、その他の小麦粉製品の製造に使用され、常温で保存可能な粉末状の中麺を提供する。 - 特許庁

To improve gentle softness and elasticity which are the special characteristics of baked breads produced from a hot water-kneaded material and further improve qualities such as natural sweetness and aroma originated from wheat flour.例文帳に追加

湯捏種を使用して作成した焼成パン類に独特の特徴であるしっとりした柔らかさともちもちさ及び小麦粉に由来する自然な甘味と香等の品質の向上を図る。 - 特許庁

The method for producing the breads includes adding 0.5 to 9 pts.mass of the milled product of malt partially roasted to give an α-amylase activity of 10 to 100 unit/g to 100 pts.mass of grain flour material consisting mainly of wheat flour and then subjecting the mixture to conventional bread-producing processes, and the method for producing the breads further includes adding at least one of L-ascorbic acid, glucose oxidase and hemicellulase.例文帳に追加

小麦粉を主体とする穀粉原料100質量部に対して、α−アミラーゼ活性が10〜100unit/gを有するように部分的に焙煎処理した麦芽の粉砕物を0.5〜9質量部添加し、常法に従って製パンするパン類の製造方法や、さらに、L−アスコルビン酸、グルコースオキシターゼ、ヘミセルラーゼの少なくとも1種を添加するパン類の製造方法。 - 特許庁

例文

Provided are the rice flour composition which comprises rice flour produced from improved rice containing a gluten precursor in albumen in a larger amount than that of wild type rice or a mixture of the rice with wheat flour, to provide breads containing the rice flour composition as a main raw material, and to provide the method for producing the same.例文帳に追加

上記課題を、野生型と比較して胚乳内にグルテリン前駆体をより多く含む改良米から作製された米粉を単独または小麦粉と混合させて得た米粉組成物、並びに上記米粉組成物を主原料とするパン類およびその製造方法を提供することにより解決する。 - 特許庁

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全粒粉パン
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wheat /(h)wíːt/
コムギ
breads /brɛdz/
breadの三人称単数現在。breadの複数形。パン

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