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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > 食感を加えるの意味・解説 > 食感を加えるに関連した英語例文

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食感を加えるの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 6



例文

酢による処理で保存性を高めつつ生臭みを押さえ、昆布が旨みと食感を加える例文帳に追加

The process using vinegar improves the shelf life and also holds down fishy smell, and konbu adds flavor and texture.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

架橋デンプンを使用し油脂を加えなくとも、外観、、味・風味とも油脂を加える場合と比較して遜色ない半固形状品又は乳化状品を提供する。例文帳に追加

To provide a food obtained by using an edible crosslinking starch comprising a semisolid food or an emulsified food whose appearance, palate feeling, taste and flavor are comparable favorably with those of a food obtained by addition of oil and fat even without addition of any oil and fat. - 特許庁

本発明の方法により製造されたクルトンは、水分の多い飲品中でもサクサクとしたを持続することができ、更に、パン生地の配合に制限を加えることなく、パンの本来の味を保持させ、しかも、クルトンの飲品への添加、配合において、飲品に異質な味覚変化を起こさない、味に特に優れたクルトンを提供する。例文帳に追加

The croutons thus produced, especially with good texture and taste, are sustainable in crisp texture even in food/beverages of high water content, keeping bread-inherent taste as well without any limitations on bread dough incorporation, also causing no offensive sense-of-taste change of food/beverages after incorporated therein. - 特許庁

各種の料理のかくし味として手軽に利用することができるとともに、玉葱本来のや甘味に加えて、調理時に玉葱の表面を被覆する薄力粉が溶け出して、料理にとろみをつけ加えることができ、しかも、玉葱の内部に浸透させたバターが溶け出して、味わいに深みをつけ加えることができ、料理の味を一段と向上させることができる調味品を提供すること。例文帳に追加

To obtain a seasoned food easily usable as secret seasoning of each kind of dish, and capable of adding thickness to dish by melting weak flour coating the surface of onion when cooking, in addition to palate feeling and sweetness derived from onion, and adding deepness to taste by melting butter penetrated into the inside of onion to further improve taste of dish. - 特許庁

例文

他につなぎとして使用されるものはヤマノイモ、こんにゃく、フノリ、オヤマボクチなどがあり、それらを加えることで独特のやコシが発生する。例文帳に追加

The other foodstuffs used as binding agents for soba include yam, konjac (alimentary yam paste, devil's tongue), glue plant and Synurus pungens which give distinctive texture and elasticity to soba.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス


例文

供給量や販売価格が不安定である馬鈴薯澱粉を他の澱粉に代替しても、澱粉せんべい本来の適度な硬さと一定以上の力を加えるとパリッと割れるようなが得られ、良好なが調理後にも長期間維持される澱粉せんべい、及びその澱粉せんべいの製造方法を提供する。例文帳に追加

To provide starch cracker having starch cracker original moderate hardness, and crisply cracking texture when adding a force over a certain value, even when substituting other starch for potato starch instable in a quantity supplied and a sales price, and retaining excellent texture for a long period even after cooking, and to provide a method for producing the starch cracker. - 特許庁

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