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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > garlic odorに関連した英語例文

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garlic odorの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 23



例文

MATERIAL FOR REDUCING GARLIC ODOR, CIGARETTE ODOR AND GENERAL ORAL ODOR例文帳に追加

ニンニク臭、煙草臭、一般的口臭のカット品 - 特許庁

Garlic gives off a strong odor.例文帳に追加

にんにくは強いにおいを放つ。 - Tatoeba例文

the pervasive odor of garlic 例文帳に追加

拡散するニンニクのにおい - 日本語WordNet

Garlic gives off a strong odor. 例文帳に追加

にんにくは強いにおいを放つ。 - Tanaka Corpus

例文

METHOD FOR ELIMINATING GARLIC ODOR例文帳に追加

ニンニク臭の消臭方法 - 特許庁


例文

HEALTHY FOOD WITHOUT GARLIC ODOR例文帳に追加

にんにく臭のない健康食品 - 特許庁

He exhaled the pungent [strong] odor of garlic. 例文帳に追加

彼はニンニクのきついにおいをぷんぷんさせていた. - 研究社 新英和中辞典

To provide a food product containing a garlic extract, so improved that its garlic odor is enough reduced without being deteriorated in a health effect of the garlic.例文帳に追加

ニンニクの健康効果を損なわずに、ニンニク臭を十分に低減させたニンニクエキスを含む食品を提供する - 特許庁

To provide a method for producing garlic having no odor after eating causing no emission of unfavorable garlic odor out of the body as breath odor, or the like, while having excellent effect of the garlic.例文帳に追加

ニンニクの優れた効能を保持しつつ、食後に口臭等として不快なニンニク臭が体外に発散されない食後無臭ニンニクの製造方法を提供すること。 - 特許庁

例文

This food contains the garlic extract, wherein a propolis extract is added to the food product in such an amount as effective for reducing the garlic odor.例文帳に追加

ニンニクエキスを含む食品に、ニンニク臭を低減させるのに有効な程度のプロポリスエキスを含有させる。 - 特許庁

例文

To provide odorless garlic unlimited in its ingestion chance by being removed its specific odor.例文帳に追加

独特の臭みを解消し、摂取機会が限定されない、無臭にんにくの提供。 - 特許庁

To provide an odor spread-preventive finger cover for the thumb and the forefinger so designed as to prevent odor spread to the fingers when cooking garlic, and having an anti-slip.例文帳に追加

ニンニクを調理する際の指への臭い移りを防止する、すべり止め付きの親指、人差し指のカバーを提供する。 - 特許庁

To provide a new deodorant suited for getting rid of and/or preventing breath odor and food odors, particularly garlic odor.例文帳に追加

口臭の消臭および/または予防や食品の消臭に適した新たな消臭剤、特にニンニク臭の消臭剤を提供する。 - 特許庁

To provide a method for producing deodorized garlic highly containing alliin, and deodorized garlic extract, and to provide a garlic material having flavor with almost no odor, or food added with the material.例文帳に追加

アリイン含有量の高い脱臭ニンニク及び脱臭ニンニクエキスを製造する方法、及び臭いはほとんど無いが風味のあるニンニク素材或いはこの素材を添加した食品を提供する。 - 特許庁

To provide a fermented black garlic having an excellent physiological activity without producing a garlic odor in a sigh after ingestion and to provide a method for producing the fermented black garlic without requiring an additive such as a yeast and without passing through complicated steps, to provide a pasty food using the fermented black garlic and to provide a method for producing the same.例文帳に追加

摂取後の吐息にニンニク臭が発生しない上、生理活性に優れる醗酵黒ニンニク及び酵母等の添加物が不要で、煩雑な工程を経ることのない醗酵黒ニンニクの製造方法並びに醗酵黒ニンニクを用いるペースト状食品及びその製造方法を提供すること。 - 特許庁

To provide a garlic odor deodorant for obtaining a garlic product emitting odor when eating, but giving no influence the next day by inhibiting or dissolving generation of odor component having long staying time in the body, and to provide a deodorizing method.例文帳に追加

食べる時には臭いはするが、体内での滞留時間の長い臭い成分の生成を阻害または分解して、翌日には影響のないニンニク産品を得ることができるニンニク臭の消臭剤および消臭方法を提供するものである。 - 特許庁

The method for producing the garlic having no odor after eating comprises the following processes: (S104) a process of boiling raw garlic with heated milk; (S106) a process of washing the boiled garlic with water; (S108) a process of eliminating water attaching to the washed garlic; and (S110) a process of frying the garlic with oil.例文帳に追加

本発明の食後無臭ニンニクの製造方法は、加熱状態の牛乳で生ニンニクをゆでる工程(S104)と、ゆでたニンニクを水洗する工程(S106)と、水洗されたニンニクに付着した水分を除去する工程(S108)と、ニンニクを油で揚げる工程(S110)とを含むことを特徴とする。 - 特許庁

This garlic processing agent contains an allyl mercaptan producing agent, wherein the allyl mercaptan producing agent acts on diallyl disulfide which is formed in the garlic after allysine production processing and produces allyl mercaptan which is a precursor of a garlicky mouth odor forming substance.例文帳に追加

アリシン産生処理後のニンニク中に生じるジアリルジスルフィドに作用してニンニク口臭物質の前駆体であるアリルメルカプタンを産生させるアリルメルカプタン産生剤をニンニク処理剤として用いる。 - 特許庁

To provide a method for reducing smell of garlic which includes utilizing food additives to stably achieve the purpose of satisfying needs for efficiently and inexpensively reducing breath odor after taking garlic.例文帳に追加

にんにく摂取後の口臭を低減するために効率よく、且つ低価格で処理できることが望まれており、食品添加物を活用して、安定的にその目的を達成することが要求されている。 - 特許庁

To provide a health supplement that sufficiently uses a garlic allicin component, minimizes a garlic characteristic odor and compositely utilizes the nutritional merits of ginseng and egg yolk.例文帳に追加

ニンニクのアニリン成分を十分に利用でき、ニンニク固有の臭みを最小限にして、紅蔘と卵黄の栄養的利点を複合的に利用しうる健康補助食品を提供する。 - 特許庁

The odor spread-preventive finger cover has the following structure: a thumb finger cover 1 and a forefinger cover 2 each provided with an anti-slip 4 are attached to both of the ends of a belt-shaped article made of rubber so as to prevent garlic odor from spreading to both of the fingers.例文帳に追加

ゴム製の帯状のものの両端に、すべり止め(4)付きの人差し指カバー(1)、人差し指カバー(2)を設ける事により、両指へのニンニクの臭い移りを防止できる事を特徴とする。 - 特許庁

To obtain a deodorant not only deodorizing the interior of oral cavity, but also reducing or preventing malodor generated in the body after drinking and eating, oral odor after drinking or eating e.g. garlic cookings, urinary odor after alcoholic drinking and fecal odor after eating meat.例文帳に追加

口腔内の消臭のみならず、飲食後の体内で発生する悪臭、例えばニンニク料理等を飲食した後の口臭や、飲酒後の尿臭、肉食後の糞便臭等を軽減あるいは防止することができる消臭剤を提供する。 - 特許庁

例文

This garlic-containing food with the suppressed garlic odor is obtained by hermetically sealing the food in a filmlike or a sheetlike oxygen absorbing laminated packaging material in which at least a part comprises an oxygen barrier layer, an oxygen absorbing layer and a sealant layer from the outside as the minimum constituent elements and then carrying out heat treatment.例文帳に追加

少なくとも一部が、外側から酸素バリア層、酸素吸収層、シーラント層を最少の構成要素とするフィルム状乃至シート状酸素吸収性積層包装材料に密封した後加熱処理を行うことによりにんにく臭の抑制されたにんにく含有食品を得る。 - 特許庁

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