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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > gummi candyに関連した英語例文

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gummi candyの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 38



例文

GUMMI CANDY-IMPREGNATED CONFECTIONERY例文帳に追加

グミ含浸菓子 - 特許庁

SUGARLESS HARD GUMMI CANDY例文帳に追加

シュガーレスハードグミキャンディ - 特許庁

GUMMI CANDY HAVING FRESH CARAMEL LIKE PALATE FEELING例文帳に追加

生キャラメル様食感を有するグミキャンディ - 特許庁

GUMMI CANDY-LIKE COATED FOOD例文帳に追加

グミキャンディ様コーティング食品 - 特許庁

例文

ACID-COATED GUMMI CANDY WITH REDUCED CALORIE例文帳に追加

酸コーティングされたカロリーカットグミキャンディ - 特許庁


例文

HARD GUMMI CANDY WITH REDUCED SURFACE RECESSION例文帳に追加

表面の凹みが低減されたハードグミキャンディ - 特許庁

MASSIVE GUMMI CANDY COMPOSITION AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

塊状グミキャンディ組成物およびその製造方法 - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING AERATED SUGAR-COATED GUMMI CANDY例文帳に追加

含気グミキャンディ糖衣物の製造方法 - 特許庁

HARD GUMMI CANDY AND METHOD OF MANUFACTURING THE SAME例文帳に追加

ハードグミキャンディ及びその製造方法 - 特許庁

例文

AIR-CONTAINING GUMMI CANDY AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

含気グミキャンディ及びその製造方法 - 特許庁

例文

AIR-CONTAINING SUGAR-COATED GUMMI CANDY AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

含気グミキャンディ糖衣物及びその製造方法 - 特許庁

GUMMI-CANDY-LIKE FOOD AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

グミ様食品およびその製造方法 - 特許庁

FRUIT-CONTAINING HARD GUMMI CANDY-LIKE STRUCTURE例文帳に追加

果実含有ハードグミキャンディ様構造物 - 特許庁

HARD GUMMI CANDY AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

ハードグミキャンディ及びその製造方法 - 特許庁

The massive gummi candy composition is produced by filling two or more kinds of gummi candies having different compositions in molds, taking the obtained granular gummi candies out of the molds and mixing the granular gummi candies with the granular foods other than the gummi candy without oiling the gummi candy, thereby contacting the granular gummi candies with the granular foods other than the gummi candies.例文帳に追加

該塊状グミキャンディ組成物は、モールドに充填して得られた、組成の異なる2種類以上の粒状グミキャンディをモールドから取り出し、次いで前記粒状グミキャンディをオイリングせずに、グミキャンディ以外の粒状食品と混合して、前記粒状グミキャンディとグミキャンディ以外の粒状食品同士を接触させることで得られる。 - 特許庁

The massive gummi candy composition includes four or more granular gummi candies with two or more different compositions and one or more granular foods other than gummi candy, wherein the granular gummi candies and the granular foods other than gummi candy are brought into contact with each other while leaving spaces.例文帳に追加

組成の異なる2種類以上の、粒状グミキャンディを4個以上、及びグミキャンディ以外の粒状食品を1個以上含み、粒状グミキャンディ及びグミキャンディ以外の粒状食品が空隙を残した状態で接触してなる塊状グミキャンディ組成物。 - 特許庁

SUGARLESS GUMMI CANDY FOR EXAMINING MASTICATORY ABILITY, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

咀嚼能力検査用ノンシュガーグミキャンディ及びその製造方法 - 特許庁

To provide a massive gummi candy composition having absolutely new texture and taste compared with conventional gummi candies to increase the commercial value of the gummi candy, and to provide a method for producing the composition.例文帳に追加

グミキャンディの商品価値を高めるため、従来のグミキャンディと比べて、全く新しい食感と味わいを有する塊状グミキャンディ組成物及びその製造方法を提供すること。 - 特許庁

The hard gummi candy is produced by filling the top of a starch mold with a gummi candy base containing water-soluble polysaccharides, processed starch and glycerin, and keeping the product dried under a condition of 55-65°C until the moisture value of the gummi candy base becomes 9-13 wt.%.例文帳に追加

該ハードグミキャンディは、水溶性多糖類、加工澱粉およびグリセリンを含有するグミキャンディベースをスターチモールド上に充填した後、55〜65℃の条件下で前記グミキャンディベースの水分値が9〜13重量%になるまで乾燥させることで製造される。 - 特許庁

To provide hard gummi candy with remarkably reduced surface recession while having chewable texture with hard stiffness, and to provide a method for producing the gummi candy.例文帳に追加

硬い歯ごたえのある、しがむ食感を有しながら、表面の凹みが顕著に低減されたハードグミキャンディおよびその製造方法を提供すること。 - 特許庁

To provide an acid-coated gummi candy with calories further reduced than a conventional gummi candy, excellent in the heat-resistance and humidity-resistance.例文帳に追加

従来のグミキャンディに対してカロリーカットされており、耐熱性及び耐湿性に優れた、酸コーティングされたグミキャンディを提供すること。 - 特許庁

To provide a low-cost sugarless hard gummi candy which suppresses stickiness, has chewing properties of like a conventional gummi candy containing a saccharide such as a monosaccharide and a disaccharide etc., as an active ingredient, and also has chewable hardness.例文帳に追加

べたつきが抑えられ、単糖類、二糖類等の糖類を主成分として含有する従来のグミキャンディのようなチューイング性があり、かつ噛み応えのある硬さを有する安価なシュガーレスのハードグミキャンディを提供する。 - 特許庁

To provide gummi candy with excellent flavor, improved in not only the effects of making the skin beautiful and controlling intestinal function but also palate feeling, through the addition of collagen peptide and an agar decomposition product, and to provide a method for producing the gummi candy.例文帳に追加

コラーゲンペプチドおよび寒天分解物の添加により、美肌・整腸効果だけではなく、食感も改善された風味良好なグミキャンディ及びその製造方法を提供する。 - 特許庁

To provide jelly confectionery including gummi candy in the center thereof allowing an eater to enjoy chewy palate feeling and elastic palate feeling at the same time, and including gummi candy in the center thereof: and to provide a method for producing the jelly confectionery.例文帳に追加

コシのある食感と弾力性のある食感を同時に味わえる、センターがグミキャンディであるゼリー菓子及びその製造方法を提供すること。 - 特許庁

The gummi candy-impregnated confectionery is obtained by impregnating the baked confectionery having the porous surface with the gummi candy in an amount of 100-300 wt.% of the weight of the baked confectionery, and has a water content within the range of 5-16 wt.% as the whole.例文帳に追加

多孔質表面を有する焼菓子に、該焼菓子重量の100〜300重量%のグミキャンディが浸透し、全体として水分含量が5〜16重量%の範囲にあるグミキャンディ浸透菓子。 - 特許庁

To provide a gummi-candy-like food capable of being more easily produced by using raw materials different from convenient materials.例文帳に追加

従来とは異なる原料を用いて、従来よりも簡易に製造することのできるグミ様食品を提供すること。 - 特許庁

To provide a confectionery having nonconventional new texture by impregnating a baked confectionery having porous surface with gummi candy.例文帳に追加

多孔質表面を有する焼菓子にグミキャンディを含浸させて今までにない新規な食感を有する菓子を提供すること。 - 特許庁

To provide an expanded pellet (EP) feed suitable as the feed for carnivorous fish such as young yellow tail, and having rich elasticity like gummi candy.例文帳に追加

ハマチ等の肉食性魚類の飼料に好適な、グミ状弾力性に富むEP飼料を提供する。 - 特許庁

The air-containing gummi candy is obtained by passing through processes of aerating a gummi candy base consisting of at least one selected from the sugar and trehalose, then adding the lipid, mixing and filling the obtained dough into a mold for molding and drying.例文帳に追加

該含気グミキャンディは、砂糖及びトレハロースから選ばれた少なくとも1種以上からなるグミキャンディベースをエアレーションした後に、脂質を添加、混合し、得られた生地を成型用型に充填、乾燥する工程を経て得られる。 - 特許庁

The hard gummi candy with reduced surface recession as water-soluble polysaccharide-containing gummi candy has a moisture value of 9-13 wt.% and includes 4-16 wt.% processed starch and 7-18 wt.% glycerin based on the total solid weight.例文帳に追加

水溶性多糖類を含有するグミキャンディであって、水分値が9〜13重量%であり、全固形重量に対して加工澱粉を4〜16重量%、グリセリンを7〜18重量%含有する、表面の凹みが低減されたハードグミキャンディ。 - 特許庁

To provide sugarless gummi candy for examining masticatory ability, and a method for producing the sugarless gummi candy permitting measurement of masticatory ability that seizes a food crunching state which is masticatory movement similar to a normal meal, with high measuring accuracy and reproducibility of masticatory ability.例文帳に追加

通常の食事に類似した咀嚼運動である、食べ物を噛み砕くという状態を捉えた咀嚼能力を測定することが可能であり、咀嚼能力の測定精度や再現性が高い咀嚼能力検査用ノンシュガーグミキャンディ及びその製造方法を提供すること。 - 特許庁

The gummi candy-impregnated confectionery is produced by impregnating the baked confectionery having the porous surface with gummi candy syrup containing gelatin of 2-25 wt.% and regulated so as to have a Brix degree of 40-75, and thereafter drying the impregnated product so as to have the water content of 5-16 wt.% as the whole.例文帳に追加

多孔質表面を有する焼菓子に、ゼラチンを2〜25重量%含有し、40〜75ブリックスに調整したグミキャンディシロップを含浸させ、その後全体として水分含量が5〜16重量%になるまで乾燥させることで得られる。 - 特許庁

To provide a soft cookie like air-containing gummi candy which is trying to reproduce an eat feeling like the soft cookie by the air-containing gummi candy as a variation of the eat feeling, and in detail, having a crispy eat feeling and moist eat feeling together.例文帳に追加

食感のバリエーションとして、ソフトクッキーのような食感を含気グミキャンディで再現しようとするものであり、詳しくは、サクッとした食感としっとりとした食感を併せ持つ、ソフトクッキー様の含気グミキャンディを提供すること。 - 特許庁

The jelly confectionery including gummi candy in the center thereof is such that a jelly confectionery body containing thickening polysaccharides consisting mainly of carrageenan alone or carrageenan and agar, and sugar comprising di- or mono-saccharide sugar or di- or mono-saccharide sugar alcohol, includes gummi candy containing gelatine crosslinked with transglutaminase, sugar, and oil and fat, as a center.例文帳に追加

カラギーナン単独又はカラギーナン及び寒天を主成分とする増粘多糖類と、二糖類以下の糖類又は二糖類以下の糖アルコールで構成する糖質とを含むゼリー菓子本体に、トランスグルタミナーゼで架橋処理されたゼラチンと、糖質と、油脂とを含むグミキャンディをセンターとして含有してなる、グミキャンディのセンター入りゼリー菓子。 - 特許庁

To provide a hard gummi candy-like structure and a method for producing the same that can be easily eaten with gusto in the same way as conventional hard gummi candy as food good for health and beauty culture and that can be licked or chewed well and can stay long in the mouth with a pleasant feel in the mouth without sticking to the teeth even if chewed well.例文帳に追加

健康及び美容によい食品として、従来のハードグミキャンディと同じように、おいしく手軽に食することができ、舐める、又は噛みしめることができ、口中滞在時間が長く、噛み締めても歯付きがない心地よい食感をもちあわせたハードグミキャンディ様構造物及びその製造方法を提供すること。 - 特許庁

To provide coated food with a new texture wherein a coating layer is formed on the surface of an edible center has a gummi candy-like texture.例文帳に追加

可食性センターの表面に形成されるコーティング層がグミキャンディ様の食感を有する新しい食感のコーティング食品を提供すること。 - 特許庁

The sugarless gummi candy for examining masticatory ability contains, as the solid content to the total weight, 50-74 wt.% sugar alcohol, 20-40 wt.% polydextrose, 5.5-10 wt.% gelatin, and 0.05-1 wt.% polysaccharide containing an esterified carboxyl group.例文帳に追加

全重量に対する固形分として、糖アルコール50〜74重量%、ポリデキストロース20〜40重量%、ゼラチン5.5〜10重量%及びエステル化されたカルボキシル基含有多糖類0.05〜1重量%を含有する咀嚼能力検査用ノンシュガーグミキャンディ。 - 特許庁

例文

The gummi-candy-like food 90 is produced through a konnyaku producing process P10 for producing konnyaku 30 by adding konnyaku powder 10 and the other starch 20 as raw materials, a seasoning process P20 for seasoning konnyaku 30 obtained in the konnyaku producing process P10 with appropriate seasoning 40, and a drying process P30 for drying the seasoned konnyaku 60 obtained in the seasoning process P20.例文帳に追加

原料としてこんにゃく粉10とそれ以外のでんぷん20を加えてこんにゃく30を製造するこんにゃく製造工程P10と、こんにゃく製造工程P10によって得られたこんにゃく30を適宜の調味料40によって調味処理する調味工程P20と、調味工程P20によって得られた調味済みこんにゃく60を乾燥処理する乾燥工程P30とを経て、グミ様食品90を製造する。 - 特許庁

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