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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > in meatsに関連した英語例文

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in meatsの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 57



例文

This method for treating the shark cartilages is characterized by comprising a preliminarily treating process for removing substances adhered to the surfaces of the cartilages, such as fish meats, membranes and stains, from the shark cartilages, a smashing process for smashing the shark cartilages treated in the preliminarily treating process, and a soaking process for soaking the smashed shark cartilage pieces obtained in the smashing process in an aqueous medium to remove unnecessary ingredients in the shark cartilages.例文帳に追加

本発明に係るサメ軟骨の処理方法は、サメ軟骨から魚肉,膜,汚れ等の表面付着物を除去する前処理工程と、前処理工程を経たサメ軟骨を細片化する細片化工程と、細片化工程にて得られたサメ軟骨細片を水性媒質に晒してサメ軟骨中の不要成分を除去する晒し工程とを含んでなることを特徴とするものである。 - 特許庁

This material for the meat-processed food comprising meats as a main raw material is characterized in that a glucide in an amount regulated so that the content thereof in the total raw material of the meat-processed food may be ≥5 wt.% is added to the raw materials of the material for the meat-processed food, and an anhydrous crystalline glucose is used as the whole or a part of the glucide.例文帳に追加

肉類を主原料とする肉加工食品用素材であって、肉加工食品用素材の原料中に糖質を肉加工食品の総原料対比において5質量%以上の割合となるように加え、且つ該糖質の全部又は一部として無水結晶ブドウ糖を用いたことを特徴とする肉加工食品用素材。 - 特許庁

To provide frozen food products maintaining quality even when heated with microwave after frozen, to provide frozen food products suppressed in evaporation of water in food materials such as meats and vegetables, and to provide frozen food products having good manufacturability and prevented from freezer burn and uneven heating in a microwave oven.例文帳に追加

冷凍後電子レンジ加熱を受けても品質が保持される冷凍食品を提供すること、冷凍、電子レンジ加熱中に起きる肉類、野菜類等の食材の水分の蒸発が抑制される冷凍食品を提供すること、及び冷凍焼けや電子レンジでの不均一加熱を防止し、製造性のよい冷凍食品を提供すること。 - 特許庁

This animal feed is prepared by using the mixture of a fibrous material generally contained in pasture grass, such as hemicellulose, cellulose and lignin, and the dietary fibrous material separately prepared and artificially purified as the base, and then adding wheats, beans, meats, fishes, etc., to the base, wherein the animal feed contains the fibrous material in an amount of 10-95%.例文帳に追加

牧草に一般的に含有されているヘミセルロース、セルロース、リグニン等の繊維質と、他の人工的に精製された食物繊維質を混合したものをベースとし、それに麦類、豆類、肉類、魚類等を添加したことを特徴とした繊維質を10%〜95%含有した動物用飼料を作製する。 - 特許庁

例文

To provide an unheated cutlet nipping other foodstuffs between meats and a method for producing the unheated cutlet, aiming at the shortening of cooking time, reduction of cost by the shortening of the time and improvement of throughput of its production in a factory, etc., and capable of obtaining a flavorful cutlet such as a pork cutlet, etc., simply and also by a sure method.例文帳に追加

調理時間の短縮、時間の短縮によるコストの低減を図り、工場等における製造のスループットを向上させるべく、簡易、かつ、確実な手法で風味豊かなトンカツ等のカツレツを得ることができる、畜肉の間に他の食材を挟み込んだ未加熱カツレツ及び未加熱カツレツの製造方法を提供する。 - 特許庁


例文

According to the National Survey of Consumer Attitudes conducted by Mitsubishi Research Institute, Inc., the characteristics emphasized by consumers when buying food products include price, quality and safety. However, these consumers identified processed meats, dried/salted fish and shellfish, and fish paste products as products for which a factor in decisions to buy or select products is whether or not the place of origin or the name of the region where the products are processed or manufactured is clearly indicated.例文帳に追加

(株)三菱総合研究所が行った「全国消費者意識調査」によれば、消費者が食品を購入する際に重視する項目は価格、品質、安全性が挙げられているが、こうした中で、原産地あるいは加工・製造された地域名が明示されていることが購買あるいは商品選択の決定要因となる食品としては、肉加工品や塩干魚介類、水産練製品が挙げられている。 - 経済産業省

例文

To provide a method for more enhancing the safety of food in addition to a conventional sanitation control method for suppressing the growth of bacteria bonded to processed and unprocessed foods of fishes, meats, vegetables and the like exposed to the open air to cause spoilage, food poisoning or the like.例文帳に追加

従来,食品産業の分野では細菌の殺菌や増殖抑制あるいは増殖停止のため,蒸気雰囲気,乾熱や煮沸処理,化学薬品添加,赤外線照射など各種の方法が採用されてきた.しかしこれらの方法はその処理過程において,食品の鮮度や品質の劣化をきたし,殺菌方法の使用上の制限や制約が存在していた.遠赤外線を利用した殺菌法は提案されているものの,遠赤外線の有効特定波長の特定に至っていない現状にあった. - 特許庁

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