意味 | 例文 (182件) |
色調 色味の英語
追加できません
(登録数上限)
Weblio例文辞書での「色調 色味」に類似した例文 |
|
色調 色味
「色調 色味」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 182件
初期錆びから黒味を帯びた色調を呈し外観性と色調安定性に優れた耐候性鋼例文帳に追加
ATMOSPHERE CORROSION RESISTING STEEL SHOWING BLACKISH COLOR TONE FROM INITIAL STAGE OF RUSTING AND EXCELLENT IN EXTERNAL APPEARANCE CHARACTERISTIC AND STABILITY OF COLOR TONE - 特許庁
茶風味及び色調を有する容器詰アルコール飲料例文帳に追加
ALCOHOL BEVERAGE HAVING TEA FLAVOR AND COLOR TONE PACKED IN CONTAINER - 特許庁
色調整に伴って不可避的に発生する利用者の意図しない色味の変化を防ぎ、所望の色調整を簡易かつ的確に行う。例文帳に追加
To prevent undesired color degradation which occurs inevitably with color adjustment, and easily and accurately perform desired color adjustment. - 特許庁
「色は淡色で赤みがある色調で、かつ香り高く、味が良い」醤油が良質とされる。例文帳に追加
The soy-sauce, 'the one in light reddish color, with fragrance and good taste,' is considered high-quality.発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
コゲ臭がなく、好ましい香味及び色調を有する焙煎風味香辛料を提供する。例文帳に追加
To obtain a roasting flavored spice having a favorable flavor and color tone without any scorch smell. - 特許庁
その結果、ドロップ地点の周囲に広がる同一のテクスチャや色味を持った領域42aが見本領域と同様の色調を持つように、色調補正部11eにより色調補正が行われる。例文帳に追加
As a result, color tone correction is performed by a color tone correcting section 11e in such a way that the area 42a having the same texture or color and spread around the drop point can have the color tone similar to the sample area. - 特許庁
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解!
「色調 色味」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 182件
特に、味噌の仕込み時に高カロテン含有有色甘藷を混合することで、淡黄色で明るい色調の味噌を得ることができる。例文帳に追加
Especially, a Miso having light pale-yellow color tone can be produced by mixing the colored sweet potato having high carotene content in the fermentation of the Miso. - 特許庁
ケチャップマニスは、物性的には、色調が黒く、甘辛くどろっとした調味料である。例文帳に追加
Kecap manis is creamy, sweet and salty seasoning with dark color.発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
赤味の色調を有する微粒子型コバルトブル—系顔料及びその製造方法例文帳に追加
FINE PARTICLE-TYPE COBALT BLUE-BASED PIGMENT WITH RED TONE AND ITS PREPARATION - 特許庁
風味及び色調、並びにカテキン含量の保存安定性の良好な容器詰非茶飲料の提供。例文帳に追加
To provide packaged non-tea-based beverage excellent in flavor, color tone and preservation stability of catechin content. - 特許庁
小豆類の風味、色調を損なわず、小豆類を長期間保存できる方法を提供する。例文帳に追加
To provide a method for preserving adzuki beans for a long time without deteriorating taste and color of the beans. - 特許庁
添加物を使用せずに、退色が少なく、淡黄色で明るい色調の味噌の製造法を提供する。例文帳に追加
To provide a process for producing a Miso (fermented bean paste) causing little color-fading and having light pale-yellow color tone without using an additive. - 特許庁
酢酸発酵物を、その色調に変化が生じるまで濃縮することによって、食酢の呈味を改善する調味素材を提供する。例文帳に追加
The present invention provides a seasoning material for improving taste of vinegar by concentrating an acetic acid fermented product until change occurs in the color tone. - 特許庁
食品添加物に頼らず天然の素材を使用して色調、香味共に優れた味付けこんにゃくを提供することを目的とする。例文帳に追加
To provide seasoned konjaku having excellent color tones, tastes and flavors by using natural stocks in no reliance on artificial food additive. - 特許庁
意味 | 例文 (182件) |
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
weblioのその他のサービス
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |