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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > コーヒー 酸味に関連した英語例文

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コーヒー 酸味の部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 17



例文

コーヒー飲料の酸味、渋味を適度に抑制できるようにする。例文帳に追加

To provide coffee drink intended for appropriately suppressing sour taste and astringent taste of the coffee drink. - 特許庁

高濃度コーヒーにおいて保存時の沈殿を防止し、かつコーヒーの風味、特にコーヒー酸味を維持することができる、コーヒー飲料の製造方法を提供する。例文帳に追加

To provide a method for producing a packed coffee drink, by which the coffee drink prevents precipitation in a high concentration, when stored, and can maintain the flavor of the coffee, especially the sour taste of the coffee. - 特許庁

わかり易くかつ確実にコーヒー飲料の酸味度合を外部へ表示することができるコーヒー飲料表示ラベルを提供する。例文帳に追加

To provide coffee beverage display label capable of intelligibly and reliably displaying a tartness degree of a coffee beverage to the outside. - 特許庁

渋みが和らぎ且つ酸味がまろやかになるコーヒー飲料を得ることができ、コーヒー飲料の香味およびスッキリ感をさらに向上させる。例文帳に追加

To provide a method for producing roasted coffee beans for enabling obtaining coffee beverage having mild bitter taste and smooth acidity and improved in flavor and refreshed feeling. - 特許庁

例文

コーヒーらしい香り、酸味、苦み等を失うことなく、渋みや雑味を抑えたコーヒーを抽出するための抽出方法及びその抽出方法に使用できるコーヒーの抽出装置を提供すること。例文帳に追加

To provide a coffee extracting method for extracting coffee suppressed in astringency and rough taste without losing flavor, acid taste and bitterness apparently like coffee, and to provide a coffee extracting apparatus. - 特許庁


例文

コーヒーらしい香り、酸味、苦み等を失うことなく、渋みや雑味を抑えたコーヒーを抽出するための抽出方法及びその抽出方法に使用できるコーヒーの抽出装置を提供すること。例文帳に追加

To provide a method for extracting coffee having reduced astringency and peculiar taste without losing perfume, acidity and bitterness peculiar to coffee, and to provide an apparatus for extracting coffee, usable for the extraction method. - 特許庁

苦味、酸味の味覚に優れ、安定した品質のコーヒー飲料を販売することができるカップ式自動販売機を提供する。例文帳に追加

To provide a cup type vending machine capable of selling a coffee beverage having excellent bitter taste and sour taste and having a stable quality. - 特許庁

加熱殺菌時や加温状態における長時間保存に伴う酸味の増加を抑制した、弱酸性ブラックコーヒー飲料を提供する。例文帳に追加

To provide a mild acidic black coffee beverage in which acidic flavor is prevented from increasing as a result of heat sterilization or a long storage period while being kept heated. - 特許庁

表示体12の他側に、包装体に収納された当該コーヒー飲料の種類が、このコーヒー飲料の酸味度合の数値近傍に表示されている。例文帳に追加

On the other side of the display body 12, the kind of coffee beverage stored in the package is displayed near the degree of tartness of the coffee beverage. - 特許庁

例文

ロースト品の抽出効率の向上及び香気などの品質改良などの過熱水蒸気によるコーヒー豆のロースト方法のメリットを生かしながら、ロースト品の抽出液の酸味の増加を簡単且つ確実に防止できるコーヒー豆のロースト方法を提供すること。例文帳に追加

To provide the subject method capable of easily and surely preventing increase in the acidity of the extracted solution from a roasted product while taking advantage of such merits of a method for roasting coffee beans by using superheated steam so as to improve the extraction efficiency of a roasted product and the quality of the flavor thereof or the like. - 特許庁

例文

表示体12の一側に表示体12に沿って酸味度合の数値25が表示され、この数値25近傍に数値25に対応する包装体に収納されたコーヒー飲料以外のコーヒー飲料の種類14が表示されている。例文帳に追加

A numeric value 25 of the degree of tartness is displayed along the display body 12 on one side of the display body 12, and kinds 14 of coffee beverages except the coffee beverage stored in a package corresponding to the numeric value 25 are displayed near the numeric value 25. - 特許庁

カルニチン塩に特有の酸味が緩和されて、コーヒーやお茶などの飲料や料理とともに摂取できるカルニチン塩配合飲用組成物を提供する。例文帳に追加

To provide a carnitine salt-formulated drinking composition alleviated in acidity peculiar to a carnitine salt, and ingestible with beverages, such as coffee and tea, and dishes. - 特許庁

また、前記添加物としては、色素、糖類、塩類、果汁、植物エキス、茶、コーヒー、香料、香辛料、蛋白質、アミノ酸、ゲル化剤、酸味料、食物繊維から選ばれた少なくとも1種が挙げられる。例文帳に追加

At least one kind of dye, sugars, salts, juice, plant extract, tea, coffee, fragrance, spices, protein, amino acid, gelatinizing agent, acidifier and plant fiber is used as the additives. - 特許庁

上記添加物としては、色素、糖類、塩類、果汁、植物エキス、茶、コーヒー、香料、香辛料、蛋白質、アミノ酸、ゲル化剤、酸味料、食物繊維から選ばれた少なくとも1種が挙げられる。例文帳に追加

The added materials comprise at least one kind selected from coloring agents, saccharides, salts, fruit juice, plant extracts, tea, coffee, aroma, spices, proteins, amino acids, a gelling agent, acidifiers and dietary fibers. - 特許庁

通常の焙煎によっては除去できない生豆由来の不快な香りを除去するとともに、酸味のバランスもとれた焙煎コーヒー豆を一段階で製造する方法を提供すること。例文帳に追加

To provide a method for removing unpleasant smell derived from raw beans and can not been removed by a conventional roasting and producing roasted coffee beans balanced in acid taste in one stage. - 特許庁

複雑な工程を要することなく、しかも高価な設備を要することなく簡易な処理方法で酸味を効果的に抑制可能なコーヒー飲料の製造方法を提供すること。例文帳に追加

To provide a method for producing coffee beverage not requiring any complicated processes and any expensive equipment to effectively suppress sour taste through a simple treatment. - 特許庁

例文

焙煎コーヒーを水、極性有機溶媒又はこれらの混合物で抽出して得られる抽出物を分画処理して得られた分画分子量10000以上の画分を飲食品に添加することにより、飲食品の酸味を適度に軽減することができる。例文帳に追加

The acidity-reducing agent for food and drink is obtained by subjecting extract obtained through extracting roasted coffee with water, polar organic solvent or mixture of the water and the polar organic solvent to fraction treatment, and adding the fractions each having a fraction molecular amount of10,000 to food and drink so as to moderately reduce the acidity of the food and drink. - 特許庁

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