1016万例文収録!

「フレッシュ-チーズ」に関連した英語例文の一覧と使い方 - Weblio英語例文検索


小窓モード

プレミアム

ログイン
設定

設定

Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > フレッシュ-チーズの意味・解説 > フレッシュ-チーズに関連した英語例文

セーフサーチ:オフ

不適切な検索結果を除外する

不適切な検索結果を除外しない

セーフサーチについて

フレッシュ-チーズを含む例文一覧と使い方

該当件数 : 21



例文

フレッシュチーズ例文帳に追加

FRESH CHEESE - 特許庁

新規フレッシュチーズ例文帳に追加

NEW FRESH CHEESE - 特許庁

フレッシュチーズ様食品例文帳に追加

FRESH-CHEESE-LIKE FOOD - 特許庁

フレッシュチーズおよびその製造方法例文帳に追加

FRESH CHEEZE AND ITS PRODUCTION - 特許庁

例文

風味に優れたフレッシュチーズの製造方法例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING FRESH CHEESE EXCELLENT IN FLAVOR - 特許庁


例文

フレッシュチーズおよびその製造方法例文帳に追加

FRESH CHEESE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

フレッシュチーズ及びその製造方法例文帳に追加

FRESH CHEESE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

殺菌牛乳、スターター、およびレンネットから作られた滑らかな触感の新鮮なフレッシュチーズ例文帳に追加

fresh unripened cheese of a smooth texture made from pasteurized milk, a starter, and rennet  - 日本語WordNet

バイオ生成フレーバ成分を含むフレッシュチーズ製品および製造方法例文帳に追加

FRESH CHEESE PRODUCT CONTAINING BIO-GENERATED FLAVOR INGREDIENT AND METHOD FOR PRODUCTION - 特許庁

例文

従来、フレッシュチーズに滑らかな食感と適度な硬度の両方の性質を付与することは困難であったことから、食感の滑らかさと適度な硬度を有する新規なフレッシュチーズを提供する。例文帳に追加

To provide new fresh cheese having smooth texture and moderate hardness, in view of the fact that conventionally, it is difficult to give fresh cheese both qualities of smooth texture and moderate hardness. - 特許庁

例文

ホエータンパク質含量が固形1g当たり15mg以下であり、酢酸含量がチーズ100g当たり25〜500mgであるフレッシュチーズ例文帳に追加

The fresh cheese has ≤15 mg of whey protein per g of solid, and 25-500 mg of acetic acid per 100g of cheese. - 特許庁

一実施形態では、該システムはフレーバ向上フレッシュチーズまたはクリームチーズの製造に使用することができる。例文帳に追加

In one embodiment, the system can be used for producing flavor-enhanced fresh cheese or cream cheese. - 特許庁

本発明は、風味の劣化、組織劣化が著しく抑制された保存性に優れたフレッシュチーズ及びその製造方法を提供する。例文帳に追加

To provide fresh cheese remarkably suppressed in flavor deterioration and tissue deterioration, and excellent in preservability, and to provide a method for producing the fresh cheese. - 特許庁

長期間保存しても乳酸菌が高い生菌数で生残しており、かつ酸味が増加していないフレッシュチーズを提供する。例文帳に追加

To provide a fresh cheese containing survived lactobacili in a large number of viable bacteria even on preserving it for a long period of time and not increasing an acid taste. - 特許庁

フレッシュチーズを用い、フレッシュチーズ含量が従来技術によるものより高い濃度望ましくは50%以上を用いた風味良好且つ保存安定性に優れたチーズ乳化物を製造する方法を提供することを課題とする。例文帳に追加

To provide a method of making cheese emulsified product, having a fresh cheese content higher, preferably 50% or more as compared with that of the prior art, and good flavor and excellent preservation stability using fresh cheese. - 特許庁

ポリグリセリン脂肪酸エステル、フレッシュチーズ及び水から構成され、ポリグリセリン脂肪酸エステルを水に分散させ平均粒子径10〜600nmのベシクルを形成させるよう水に分散させる第一工程と前記第一工程によって調製されたポリグリセリン脂肪酸エステル分散水溶液にフレッシュチーズを添加し乳化する第二工程から調製することで上記課題を解決する。例文帳に追加

This method of making cheese emulsified product composed of polyglycerol fatty acid ester, fresh cheese and water, includes: a first process of dispersing polyglycerol fatty acid in water and dispersing the water to form vesicle having the average particle size of 10-600 nm; and a second process of adding fresh cheese to the polyglycerol fatty acid ester dispersed aqueous solution prepared by the first process and emulsifying the same. - 特許庁

脱脂乳を精密ろ過膜で濃縮して得られる精密ろ過濃縮乳に酢酸を添加してpH4.8〜5.8に調整した後、加熱し混練することを特徴とする方法で前記フレッシュチーズを製造する。例文帳に追加

The method for producing the fresh cheese comprises adding acetic acid to ultrafiltrated concentrated milk obtained by concentrating defatted milk with an ultrafiltration film, adjusting pH to 4.8-5.8, and heating and kneading the product. - 特許庁

乳固形分含有量が比較的高いフレッシュチーズを使用し、乳固形分含有量が高く且つ乳化安定性に優れた飲食品用乳化組成物を提供する。例文帳に追加

To provide an emulsified composition for foods and drinks using fresh cheese having a relatively high milk solid content, and having a high milk solid content and excellent emulsion stability. - 特許庁

従来の軟質ナチュラルチーズで問題となっていた保存中の酸度上昇を防止し、風味や品質の劣化を防止することにより、保存性を向上させた賞味期間の長いフレッシュチーズ及びこのフレッシュチ−ズの製造法を提供することを課題とする。例文帳に追加

To provide fresh cheese having long open date, improved in preservability by preventing rise of acidity during storage so as not to cause flavor and quality deterioration; and to provide a method for producing the fresh cheese. - 特許庁

脂肪球分散処理工程を5Mpa〜25Mpaの均質圧で行なうことにより、硬度が500gf〜2000gfとし、かつ切断面の表面粗さが30μm以下とすることによって、適度な硬度と滑らかな食感を有するフレッシュチーズ例文帳に追加

The fresh cheese having moderate hardness and smooth texture is obtained by performing a fat drop distributed by uniform pressure of 5-25 Mpa so as to have a hardness of 500-2,000 gf and a surface roughness of a cut surface of not more than 30 μm. - 特許庁

例文

本発明は、実質的にホエーを除去することなくフロマージュブラン等のソフトなフレッシュチーズの、ボディーを有しながら口に入れたときにくだけて溶けるような口どけのよい食感を有する擬性乳化安定な水中油滴型の発酵乳製品様食品を、乳化剤を使用せずに提供することを目的とする。例文帳に追加

To provide a method for producing an oil-in-water fermented milk product-like food without using an emulsifier and substantially removing whey, having quasi emulsion stability and palate feeling with excellent melting feeling in the mouth like breaking and melting when put into the mouth while having body of soft fresh cheese such as fromage bran. - 特許庁

索引トップ用語の索引



  
日本語WordNet
日本語ワードネット1.1版 (C) 情報通信研究機構, 2009-2024 License. All rights reserved.
WordNet 3.0 Copyright 2006 by Princeton University. All rights reserved.License
  
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved.
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS