FRENCH TOASTの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 15件
METHOD FOR PRODUCING FRENCH TOAST-LIKE FOOD PRODUCT例文帳に追加
フレンチトースト様食品の製造方法 - 特許庁
To provide an oil and fat food for French toast which easily gives a toast having flavor close to the French toast in home by applying it to a slice of bread and roasting in a toaster oven, and to provide the oil and fat food for French toast storable in normal temperature and usable in necessary time and in necessary amount.例文帳に追加
本発明は、フレンチトーストを手軽に家庭で味わえるように、パンに塗ってオーブントースター等で焼くだけで美味しいフレンチトースト風のトーストができるフレンチトースト用油脂食品を提供すること、さらに、常温で保存でき、必要な時に必要な分だけ使用できるフレンチトースト用油脂食品を提供することを目的とする。 - 特許庁
The cafe serves a breakfast special of coffee, French toast, boiled egg, soup, salad and dessert for only 350 yen. 例文帳に追加
この喫茶店はコーヒー,フレンチトースト,ゆで卵,スープ,サラダ,デザートのモーニングサービスをわずか350円で提供している。 - 浜島書店 Catch a Wave
The oil and fat food for French toast is characterized by dispersing sugars, dried yolk, and dry milk in the oil and fat.例文帳に追加
油脂中に糖類、乾燥卵黄及び粉乳を分散させていることを特徴とするフレンチトースト用油脂食品。 - 特許庁
In Taiwan, street stalls open for business in the early morning, and sell items such as: rice porridge, noodles, LuRo Fans, food made from rice, sandwiches, French toast, rice balls, other light meals, soymilk, milk, and coffee. 例文帳に追加
台湾では、早朝から粥、麺類、魯肉飯、米加工品、サンドイッチ、フレンチトースト、おにぎりなどの軽食と豆乳、牛乳、コーヒーなどを売る屋台がある。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
To provide bread dough capable of simply affording bread having an egg yolk flavor and a moist texture such as French toast without using a batter liquid containing egg yolks.例文帳に追加
フレンチトーストのような卵黄風味としっとりした食感を有するパン類を、卵黄類を含むバッター液を用いることなく、簡単に得ることができるパン類生地を提供すること。 - 特許庁
The food for cooking the bread (the food for cooking the French toast) is composed as follows.例文帳に追加
フレンチトーストを食べたいとき、フルーツソースおよびミルクベースを調製したり、またそれらのソースを作り置きしたりする手間が省けるパン調理用食品を得る。 - 特許庁
To provide a baked wheat flour baked product assuming a new texture different from that of conventional French toast or a hot cake and having the good texture even by thawing or cooking in a microwave oven etc. when eating the product after freezed.例文帳に追加
従来のフレンチトーストやホットケーキとは異なった新しい食感を呈し、かつ冷凍後、食する際に電子レンジなどで解凍、加熱調理しても、斯かる良好な食感を有する小麦粉焼成品を提供すること。 - 特許庁
To provide a French toast-like food easily produceable and having sufficient shape-keeping properties to be held by a hand while having a soft and moist feeling.例文帳に追加
簡便に生産可能であり、かつ、ソフトでしっとりしながら、手で持つことの出来る十分な保型性をもつフレンチトースト様食品を提供すること。 - 特許庁
The method for producing the French toast-like food comprises attaching a pasty composition containing an oil-in-water type emulsion composition containing starch particles having >30 μm particle diameters and gelatinized by a heat reversible gel having ≥37°C melting point to a confectionary, a cake or a bread, and heating the attached product.例文帳に追加
本発明は、菓子、ケーキまたはパンに、粒径が30μmより大きい澱粉粒子を含み、且つ融点が37℃以上の熱可逆性ゲルによってゲル化している水中油型乳化組成物を含有するペースト状組成物を付着させたのち、加熱したことを特徴とするフレンチトースト様食品の製造方法である。 - 特許庁
Tatoebaのコンテンツは、特に明示されている場合を除いて、次のライセンスに従います: Creative Commons Attribution (CC-BY) 2.0 France |
本サービスで使用している「Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス」はWikipediaの日本語文を独立行政法人情報通信研究機構が英訳したものを、Creative Comons Attribution-Share-Alike License 3.0による利用許諾のもと使用しております。詳細はhttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ および http://alaginrc.nict.go.jp/WikiCorpus/ をご覧下さい。 |
Copyright © 1995-2024 Hamajima Shoten, Publishers. All rights reserved. |
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved. |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |