1016万例文収録!

「MACARONI」に関連した英語例文の一覧と使い方 - Weblio英語例文検索


小窓モード

プレミアム

ログイン
設定

設定

Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > MACARONIの意味・解説 > MACARONIに関連した英語例文

セーフサーチ:オン

不適切な検索結果を除外する

不適切な検索結果を除外しない

セーフサーチについて

MACARONIを含む例文一覧と使い方

該当件数 : 27



例文

to make macaroni 例文帳に追加

うどんを打つ - 斎藤和英大辞典

a macaroni-shop 例文帳に追加

うどん屋 - 斎藤和英大辞典

a macaroni-vender 例文帳に追加

うどん屋 - 斎藤和英大辞典

macaroni au gratin 例文帳に追加

マカロニグラタン. - 研究社 新英和中辞典

例文

IMPROVING AGENT FOR BOILED MACARONI, AND BOILED MACARONI例文帳に追加

茹マカロニ類の改良剤および茹マカロニ類 - 特許庁


例文

having macaroni as the base 例文帳に追加

マカロニを基本材料とする - 日本語WordNet

macaroni prepared in a cheese sauce 例文帳に追加

チーズソースで料理したマカロニ - 日本語WordNet

METHOD FOR PRODUCING INSTANT FOAMED MACARONI, INSTANT FOAMED MACARONI AND INSTANT FOAMED MACARONI PRODUCT CONTAINING THE SAME例文帳に追加

即席発泡化マカロニの製造方法、即席発泡化マカロニ及びそれを含有する即席発泡化マカロニ製品 - 特許庁

This method for producing the instant foamed macaroni comprises a process for heating macaroni in the presence of water to obtain the heated macaroni having a water content of55%, a process for drying the heated macaroni to obtain the dried macaroni having a water content of15%, and a process for roasting the dried macaroni to foam the macaroni, thus obtaining the foamed macaroni having a vacuolar structure therein.例文帳に追加

マカロニを水分の存在下に加熱して、水分55%以上の被加熱マカロニを得る加熱工程と、前記被加熱マカロニを乾燥し、水分15%以下の乾燥マカロニを得る乾燥工程と、前記乾燥マカロニを焙焼することにより発泡化させ、内部に空胞構造を有する発泡化マカロニを得る焙焼工程とを有する即席発泡化マカロニの製造方法。 - 特許庁

例文

The instant foamed macaroni having a vacuolar structure therein.例文帳に追加

内部に空胞構造を有する即席発泡化マカロニ。 - 特許庁

例文

Yankee Doodle stuck a feather in his cap and called it macaroni 例文帳に追加

ヤンキー・ドゥードゥルは彼の帽子に羽根を付けて、それをマカロニと呼んだ - 日本語WordNet

CALCIUM CARBONATE HAVING MACARONI-LIKE SHAPE AND ITS MANUFACTURING METHOD例文帳に追加

マカロニ状形態をした炭酸カルシウムおよびその製造方法 - 特許庁

To provide a method for producing instant foamed macaroni which has good restorability for quickly and uniformly restoring the macaroni with hot water and has a good texture, after restored, and to provide such the instant macaroni.例文帳に追加

速やか且つ均一に湯戻しされる良好な復元性と、復元後の良好な食感を有する即席マカロニの製造方法、並びにそのような即席マカロニを提供すること。 - 特許庁

BAKERS' PRODUCTS, BISCUITS, PASTRY, MACARONI AND OTHER CEREAL PRODUCTS, CHOCOLATES, CONFECTIONERY, ICES 例文帳に追加

パン類,ビスケット,練り菓子,マカロニ及びその他の穀物製品,チョコレート,菓子,氷菓 - 特許庁

1-01 Bakers’ products biscuits pastry macaroni and other cereal products chocolates confectionery ices.例文帳に追加

1-01 パン類,ビスケット,練り粉菓子,マカロニ及びその他の穀物製品,チョコレート菓子,氷菓 - 特許庁

To provide pasta source produced so as to inhibit water absorption into pasta such as spaghetti, macaroni or the like.例文帳に追加

スパゲッティーやマカロニ等のパスタへの吸水を抑えることができるパスタソースを提供する。 - 特許庁

To provide pasta sauce suppressing water absorption in pasta such as spaghetti and macaroni, and having moderate melting in the mouth.例文帳に追加

スパゲッティーやマカロニ等のパスタへの吸水を抑え、適度な口溶けを有したパスタソースを提供する。 - 特許庁

Colloidal iron powder is used as the metal micropowder and the one in a honeycomb structure or a macaroni-like structure is used as the active carbon.例文帳に追加

金属微粉末としてコロイダル鉄粉を用い、活性炭としてハニカム構造またはマカロニ状構造のものを用いる。 - 特許庁

The calcium carbonate having a macaroni-like shape is manufactured by adding a surfactant at a concentration over its critical micelle concentration and reacting in dripping a soluble calcium salt aqueous solution and a soluble carbonate aqueous solution at a temperature of20°C.例文帳に追加

可溶性カルシウム塩水溶液と可溶性炭酸塩水溶液を20℃以上で、界面活性剤を臨界ミセル濃度を超える濃度で添加し滴下反応させることにより、マカロニ状形態をした炭酸カルシウムを製造する。 - 特許庁

To supply boiling water without lowering the temperature of the boiling water left inside a boiling vessel when supplying the boiling water gradually reduced in boiling work of Japanese wheat noodles, buckwheat noodles, Chinese needles, spaghetti, macaroni or the like.例文帳に追加

うどん、そば、ラーメン、スパゲッティー、マカロニ等の茹で作業時に漸次減少する茹で湯の補給に際し、茹で槽内部に残存する茹で湯の温度を下げることなく補給することができるようにする。 - 特許庁

To prevent extreme temperature fall of heated water in a cooking tank in supplying water to the heated water as it is gradually decreased through cooking procedures to food such as wheat-flour noodles, buckwheat noodles, Chinese needles, spaghetti, and macaroni.例文帳に追加

うどん、そば、ラーメン、スパゲッティー、マカロニ等の食品類の茹で作業時に漸次減少する茹で湯に水を補給するに際し、茹で槽内の加熱された既存の茹で湯の極端な温度低下を防止する。 - 特許庁

To prevent the extreme temperature decline of existing heated boiling hot water inside a boiling tank at the time of replenishing water to the gradually reduced boiling hot water at the time of the boiling work of food such as Japanese noodles, buckwheat noodles, Chinese noodles, spaghetti and macaroni.例文帳に追加

うどん、そば、ラーメン、スパゲッティー、マカロニ等の食品類の茹で作業時に漸次減少する茹で湯に水を補給するに際し、茹で槽内の加熱された既存の茹で湯の極端な温度低下を防止する。 - 特許庁

Subsequently, the garbage (1 kg) composed of cabbage (230 gr), Japanese radish (160 gr), onion (100 gr), boiled rice (150 gr), raw sardine (30 gr), pork (90 gr), mandarine orange (30 gr), apple (90 gr) and macaroni (120 gr) is charged into the garbage treating machine.例文帳に追加

次に、キャベツ230g、大根160g、玉ねぎ100g、ご飯150g、生のイワシ30g、豚肉90g、みかん30g、りんご90g、マカロニ120gからなる生ゴミ1kgを、生ゴミ処理機に投入した。 - 特許庁

To provide a noodle-boiling apparatus which can supply water to boiling water without lowering the temperature of the boiling water left in a boiling tank, when the water is supplied to the boiling water gradually decreasing during a work for boiling noodles, buckwheat noodles, Chinese noodles, spaghetti, macaroni or the like.例文帳に追加

うどん、そば、ラーメン、スパゲッティー、マカロニ等の茹で作業時に漸次減少する茹で湯の補給に際し、茹で槽内部に残存する茹で湯の温度を下げることなく補給することができるようにする。 - 特許庁

To provide a functional additive for medicines, foods, cosmetics, quasi-medicines or the like with the aim of manufacturing calcium carbonate having a macaroni-like shape by reacting in dripping a soluble calcium salt aqueous solution and a soluble carbonate aqueous solution in the presence of a surfactant.例文帳に追加

可溶性カルシウム塩水溶液と可溶性炭酸塩水溶液を界面活性剤の存在下で滴下反応させ、マカロニ状形態をした炭酸カルシウムとその製造することを目的とし、医薬品、食品、化粧品あるいは医薬部外品等の機能性添加剤を提供する。 - 特許庁

To provide a method for producing a colored noodle having plural colors in producing, e.g. pasta (spaghetti, macaroni or flat wheat noodles, wheat noodles, thin wheat noodles, buckwheat noodles), etc., in a very simple process.例文帳に追加

本発明は、例えばパスタ(スパゲッティー、マカロニーあるいはきし麺、うどん麺、そう麺、そば麺)等の麺製造に当たり、複数の色彩を有する麺製品を非常に簡単な工程により作成することができる彩色麺材の製造技術を提供する。 - 特許庁

例文

After drying, the dried Actinidia polygama is roasted, cooled and pulverized to produce konjak, tofu, Chinese noodles, noodles, buckwheat noodles, agar, baked cake, cake, rice-cake sweets, jelly, ice cream, bun with bean-jam filling, macaroni or candy using Actinidia polygama without eliminating the active ingredient of Actinidia polygama.例文帳に追加

乾燥後焙煎し、粗熱を取り微粉末にすることにより、木天蓼の有効成分を無くすことなく木天蓼を使用したコンニャク、豆腐、ラ−メン、うどん、蕎麦、寒天、焼菓子、菓子、餅菓子、ゼリ−、アイスクリ−ム、饅頭、マカロニ、飴の製造。 - 特許庁

索引トップ用語の索引



  
研究社 新英和中辞典
Copyright (c) 1995-2024 Kenkyusha Co., Ltd. All rights reserved.
  
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved.
  
斎藤和英大辞典
Copyright (C) 1994- Nichigai Associates, Inc., All rights reserved.
「斎藤和英大辞典」斎藤秀三郎著、日外アソシエーツ辞書編集部編
  
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved.
  
日本語WordNet
日本語ワードネット1.1版 (C) 情報通信研究機構, 2009-2024 License. All rights reserved.
WordNet 3.0 Copyright 2006 by Princeton University. All rights reserved.License
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS