意味 | 例文 (19件) |
食肉調理品の英語
追加できません
(登録数上限)
「食肉調理品」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 19件
製品のカット時及び加熱調理時にも野菜シートが食肉製品に強固に結合した、野菜シート付加食肉処理製品及びその製造方法を提供する。例文帳に追加
To provide a vegetable sheet-applied meat product the vegetable sheet of which is firmly coupled to a meat product even when cutting the product and also cooking the product; and to provide a method for producing the product. - 特許庁
調理された風味付けエマルジョンベースは、植物ベースの食肉類似物であり、改良された取扱い特性を有する加工食肉製品に酷似する。例文帳に追加
The cooked flavor-giving emulsion base is an analogue of vegetable-base meat and resembles closely to a processed meat product having improved handling characteristics. - 特許庁
食肉を原料とし加工した食品を加熱調理しても、肉質が硬くなることなく、かつ、肉汁の流出も少ないことから優れた食感が得られるとともに、歩留まりを向上させることのできる、食肉加工食品の品質改良剤および品質改良方法を提供する。例文帳に追加
To provide a quality improver for meat processed food with which food produced by processing meat as a raw material does not get hard even when cooked with heat, outflow of meat juice slightly causes to have excellent palate feeling, and also the yield of the food is improved: and to provide a method for improving quality of the meat processed food. - 特許庁
嚥下・咀嚼機能の低い者の喫食用の食肉加工食品として、1)嚥下・咀嚼が容易であり、2)成形性が良好であり、3)加熱調理し、その後、放置しても形状変化の少ない固形状の食肉加工食品及びその製造方法の提供。例文帳に追加
To provide a solid state processed meat food which is (1) easy to swallow/manducate, (2) excellent in forming property, and (3) has reduced deformation in leaving after heat cooking, as the processed meat food for those with low swallowing/manducating function, and a method for producing the same. - 特許庁
食肉や豆類等の含蛋白食品を加熱調理する際に、食肉は硬くならず、柔らかい食感を保った肉汁に富んだものとすることができ、豆類は早くふやかすことができて、美味しくすることのできる含蛋白食品改質剤を提供する。例文帳に追加
To obtain a modifier for protein-containing foods capable of bringing meat to be rich in meat juice with maintaining soft palatability and without becoming hard and beans to be rapidly steamed and delicious in heat cooking the protein-containing foods such as meat, beans and the like. - 特許庁
容器に収容されたペースト状の調味済の食肉または魚肉からなる調理材において、その商品陳列の際に見栄えが良く、使用の際に調理材が容器に残ることなく取り出し易くする。例文帳に追加
To provide a packaged pasty cooking material comprising cooked meat or fish meat produced so as to look good when displayed as an article for sale and so as to be easy to take out without leaving the cooking material in a package when used. - 特許庁
フライ後冷凍または冷蔵保存され、電子レンジで加熱調理したとき、具材の水分が浸み出して衣が湿ることなく、衣がサクサクとして、さらに具材に柔らかでジューシーな食感を付与できる冷蔵あるいは冷凍食肉フライ食品を提供し、また、本発明は、畜肉類特有の臭みを緩和された食肉及び食肉惣菜を提供する。例文帳に追加
To provide refrigerated or frozen fried meat food stored in a refrigerated or frozen state and, when cooked by a microwave oven, imparting juicy palatability with having crispy coating and soft ingredients and without wetting the coating due to oozing of water in the ingredients and provide the meat and prepared meat food reduced in smell peculiar to the meat. - 特許庁
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解!
「食肉調理品」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 19件
イ 食肉、生かき、生めん類(ゆでめん類を含む。)、即席めん類、弁当、調理パン、そうざい、魚肉練り製品、生菓子類、切り身又はむき身にした鮮魚介類(生かきを除く。)であつて生食用のもの(凍結させたものを除く。)及びゆでがに例文帳に追加
(a) Processed meat, raw oysters, fresh noodles (including boiled noodles), instant noodles, ready-made lunches, prepared bread, daily dish, fish jelly products, moist confectioneries, cut or shelled fresh fish and seafood (excluding raw oysters) (excluding those frozen), and boiled crabs.発音を聞く - 日本法令外国語訳データベースシステム
食肉,魚,家禽及び食用鳥獣肉。肉エキス。保存処理,乾燥処理及び調理をした果実及び野菜。ゼリー,ジャム。卵。ミルク及び乳製品。食用油脂。プリザーブ,漬物例文帳に追加
Meat, fish, poultry and game; meat extracts; preserved, dried and cooked fruits and vegetables; jellies, jams; eggs; milk and other dairy products; edible oils and fats; preserves, pickles - 特許庁
食肉,魚,家禽及び食用鳥獣肉。肉エキス。保存処理,乾燥処理及び調理をした果実及び野菜。ゼリー,ジャム,コンポート。卵,ミルク及び乳製品。食用油脂例文帳に追加
Meat, fish, poultry and game; meat extracts; preserved, dried and cooked fruits and vegetables; jellies, Jams, fruit sauces; eggs, milk and milk products; edible oils and fats. - 特許庁
第29類 食肉,魚,家禽及び食用鳥獣肉。肉エキス。保存処理,乾燥処理及び調理をした果実及び野菜。ゼリー,ジャム,コンポート。卵,ミルク及び乳製品。食用油脂例文帳に追加
Class 29 Meat, fish, poultry and game; meat extracts; preserved, dried and cooked fruits and vegetables; jellies, Jams, fruit sauces; eggs, milk and milk products; edible oils and fats. - 特許庁
食肉,魚,家禽及び猟鳥獣の肉。肉エキス。保存処理,乾燥処理及び調理した果実及び野菜。ゼリー,ジャム,フルーツソース。卵,ミルク及び乳製品。食用油及び脂肪例文帳に追加
Meat, fish, poultry and game; meat extracts; preserved, dried and cooked fruits and vegetables; jellies, jams, fruit sauces; eggs, milk and milk products; edible oils and fats.発音を聞く - 特許庁
食肉,魚,家禽及び猟の対象となる鳥獣。肉エキス。保存処理,乾燥処理及び調理をした果実及びや野菜。ゼリー,ジャム,コンポート。卵,ミルク及び乳製品。食用油脂例文帳に追加
Meat, fish, poultry and game; meat extracts; preserved, dried and cooked fruits and vegetables; jellies, jams, fruit sauces; eggs, milk and milk products; edible oils and fats.発音を聞く - 特許庁
29 食肉、魚、家禽及び猟の対象となる鳥獣。肉エキス。保存処理、乾燥処理及び調理をした果実及び野菜。ゼリー、ジャム、フルーツソース。卵、ミルク及び乳製品。食用油脂例文帳に追加
29 Meat fish poultry and game; meat extracts; preserved dried and cooked fruits and vegetables; jellies jams fruit sauces; eggs milk and milk products; edible oils and fats - 特許庁
食肉を加工処理する際に食中毒菌の増殖の防止を図り、加熱調理時に加熱の均一化を図ると共に形状変形及び品質変化を抑止し、更にはパッケージ作業の簡素化を図る。例文帳に追加
To prevent proliferation of food poisoning bacteria while processing meat and homogenize heating when cooking while inhibiting shape transformation and quality change and also simplifying packaging work. - 特許庁
|
意味 | 例文 (19件) |
|
食肉調理品のページの著作権
英和・和英辞典
情報提供元は
参加元一覧
にて確認できます。
Copyright(c)2024 総務省 統計局 All rights reserved 政府統計の総合窓口(e-Stat) |
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
-
1iris
-
2believe
-
3rendezvous
-
4sphery
-
5vapid
-
6while
-
7consider
-
8appreciate
-
9provide
-
10test
weblioのその他のサービス
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |