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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > cheesesに関連した英語例文

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cheesesを含む例文一覧と使い方

該当件数 : 49



例文

two cheeses 例文帳に追加

チーズ 2 個. - 研究社 新英和中辞典

two cheeses例文帳に追加

チーズ2個 - Eゲイト英和辞典

PROCESSED CHEESES例文帳に追加

プロセスチーズ類 - 特許庁

of wines, fruit, cheeses 例文帳に追加

ワイン、果物、チーズの - 日本語WordNet

例文

tray on which cheeses are served 例文帳に追加

チーズが供される盆 - 日本語WordNet


例文

a fine selection of cheeses例文帳に追加

チーズの精選品 - Eゲイト英和辞典

METHOD FOR PRODUCING CHEESES例文帳に追加

チーズ類の製造法 - 特許庁

That store keeps imported cheeses. 例文帳に追加

あの店では輸入チーズを売っている. - 研究社 新英和中辞典

mature well-aged cheeses 例文帳に追加

年代ものの熟したチーズ - 日本語WordNet

例文

processed cheeses are easy to spread 例文帳に追加

プロセスチーズは塗りやすい - 日本語WordNet

例文

a dip made of cheeses 例文帳に追加

チーズでできているディップ - 日本語WordNet

PRODUCTION OF PROCESS CHEESES例文帳に追加

プロセスチーズ類の製造方法 - 特許庁

CHEESES AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

チーズ類及びその製造方法 - 特許庁

After cooling the obtained cheeses, the cheeses are subjected to freeze-drying after processing (cutting, shredding and pulverizing) and freezing.例文帳に追加

冷却後、得られたチーズ類を加工(切断、シュレッド、粉砕)し、凍結した後、凍結乾燥する。 - 特許庁

Various meats, vegetables or cheeses are used for the stuffing. 例文帳に追加

さまざまな肉,野菜,チーズなどが詰め物に使われます。 - 浜島書店 Catch a Wave

CHEESES, BUTTER AND BUTTER SUBSTITUTES, OTHER DAIRY PRODUCE 例文帳に追加

チーズ,バター及びバター代用品,その他の乳製品 - 特許庁

1-03 Cheeses butter and butter substitutes other dairy products.例文帳に追加

1-03 チーズ,バター及びバター代用品,その他の乳製品 - 特許庁

PROCESS CHEESES AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

プロセスチーズ類及びその製造方法 - 特許庁

PROCESS CHEESES AND METHOD FOR PREVENTING DENTAL CARIES例文帳に追加

プロセスチーズ類及び齲蝕予防方法 - 特許庁

The processed cheeses are produced by adding 0.1 to 5.0 wt.% molten salts containing a pyrophosphate and 0.1 to 4.0 wt.% whey protein to 100 wt.% raw material cheeses.例文帳に追加

原料チーズ100重量%に、ピロリン酸塩を含む溶融塩を0.1〜5.0重量%とホエイタンパク質を0.1〜4.0重量%添加する。 - 特許庁

He held out for the dessert and did not touch the cheeses 例文帳に追加

彼はあくまでデザートを要求し、チーズには手をつけなかった - 日本語WordNet

To provide new process cheeses having good flavor expression.例文帳に追加

良好な風味発現性を有する新規なプロセスチーズ類を提供する。 - 特許庁

And, the method for producing the one unit type smoked cheese is provided by preparing a plurality of plate shaped cheeses, smoke-treating the whole surfaces of the prepared a plurality of plate shaped cheeses and joining the plate shaped cheeses of which whole surface is smoke-treated.例文帳に追加

及び、複数の板状チーズを調製し、調製した複数の板状チーズの全面を燻煙処理し、全面を燻煙処理した板状チーズを接合して一体化し、一体型スモークチーズとなす一体型スモークチーズの製造法。 - 特許庁

And, the method for producing the sliced smoked cheese is provided by preparing a plurality of sliced thin plate cheeses, smoke-treating the whole surfaces of the prepared a plurality of sliced thin plate cheeses and laminating the plurality of sliced thin plate cheeses of which whole surface is smoke-treated, to make a thick plate shape.例文帳に追加

及び、複数の切片状薄板チーズを調製し、調製した切片状薄板チーズの全面を燻煙処理し、全面を燻煙処理した複数の切片状薄板チーズを積層し、厚板状とするスライススモークチーズの製造法。 - 特許庁

To provide process cheese products having improved storage properties, and also to provide a method for producing the process cheeses products.例文帳に追加

本発明は、保存性を高めたプロセスチーズ類の提供を課題とする。 - 特許庁

In terms of sales volume, many enterprises reported a decrease in sales volume for all categories except for cheeses.例文帳に追加

数量面では、チーズ類以外の品目で販売数量が減少すると答えた企業が多い。 - 経済産業省

So, there are provided process cheeses having good flavor expression compared with normal process cheeses, by using oxidized starch whose modified starch chemical treatment is oxidation.例文帳に追加

そこで、加工デンプンの化学処理が酸化処理である酸化デンプンを使用することによって、通常のプロセスチーズ類と比較し、良好な風味発現性を有するプロセスチーズ類。 - 特許庁

To provide dried cheeses having processability before freeze-drying, excellent returnability by hot water after freeze-drying, and threading properties, and to provide a method for producing the dried cheeses.例文帳に追加

凍結乾燥前に加工適性があり、凍結乾燥後、湯戻り性に優れ、糸曳き性を有している乾燥チーズ類及びその製造方法を提供すること。 - 特許庁

Among all cheeses, the one that I like is Camembert. I love its smell because it makes me nostalgic.例文帳に追加

チーズの中で、私が好きなのはカマンベール、香りがより好きです、なぜならば私に郷愁を感じさせるから。 - Tatoeba例文

The process cheeses containing effective amounts of CPP-ACP and fluorine can provide a simple and high effect for preventing and treating dental caries.例文帳に追加

有効量のCPP−ACP及びフッ素を含有するプロセスチーズ類により、簡便且つ高い齲蝕予防・治癒効果を提供することができる。 - 特許庁

To automatically feed even a few small ball tubular threads and small or large diameter ball cheeses.例文帳に追加

少数の小玉管糸や小玉のチーズ又は大径のチーズでも自動供給することができるワインダ用の管糸類供給装置を提供する。 - 特許庁

The processed cheese produced with an addition of the composition for processed cheeses does not easily age even when a certain time has passed after production.例文帳に追加

このプロセスチーズ用組成物を加えることによって、製造時から時間が経過しても、老化しにくいプロセスチーズを製造することが可能になる。 - 特許庁

This sliced smoked cheese is obtained by laminating a plurality of sliced thin plate cheeses of which whole surface is smoke treated.例文帳に追加

全面を燻煙処理した複数の切片状薄板チーズを積層してなるスライススモークチーズ。 - 特許庁

The method for preventing the dental caries is characterized by taking the process cheeses at a dose of at least 30 g/day.例文帳に追加

本発明のプロセスチーズ類を少なくとも30g/日以上の用量で摂取する齲食予防方法も提供する。 - 特許庁

This one unit type smoked cheese is obtained by joining more than one plate shaped cheeses of which whole surfaces are smoke treated.例文帳に追加

全面を燻煙処理した複数の板状チーズを接合して一体化した一体型スモークチーズ。 - 特許庁

Conversely, for SMEs the sales price range of cheeses is increasing and there is no apparent trend for a reduction in the sales price range of other categories.例文帳に追加

一方、中小企業においては、チーズ類で販売価格帯が上昇しており、他の品目でも販売価格帯が低下する傾向は見られない。 - 経済産業省

To provide a one unit type smoked cheese, smoke-treated over the whole surface of each of plate shaped cheeses, having a low water activity and a good preservation property, and exhibiting an aromatic flavor of the smoke over the whole surface of each of the plate shaped cheeses, and a method for producing the same.例文帳に追加

各板状チーズが全面にわたって燻煙処理が施されており、水分活性が低く、保存性が良好であり、しかも、各板状チーズの全面に渡ってスモークの香ばしい風味を呈する一体型スモークチーズ、及びその製造方法を提供する。 - 特許庁

In France, a good combination of certain wines and cheeses (as well as other food items) is called 'mariage' (marriage) and is covered to a great extent. 例文帳に追加

フランスではこのワインとこのチーズ(に限らず他の食品でも)の相性が良い、という組み合わせを「マリアージュ」(結婚)と呼んでかまびすしく取り上げられている。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

To provide a heat-stable flavor component having desired flavor profiles and usable for cheese flavoring systems to prepare food products including cheeses.例文帳に追加

熱安定性の風味成分であって、所望の風味プロフィールを有する、チーズを含めた食品を調製するためにチーズ風味付けシステムに使用することができる風味成分を提供すること。 - 特許庁

Conventionally, there has been the requirement of increasing the addition amount of flavor substances to increase flavor expression, but nevertheless, in that case, the problem that the flavor substances effect on physical properties of the cheeses happens.例文帳に追加

従来、風味発現性を高めるためには風味物質の添加量をふやす必要性があったが、その場合、風味物質がチーズの物性などに影響してしまうという問題があった。 - 特許庁

This cheese-containing custard cream product is obtained by mixing at least modified starch, sugar, egg yolk, milk, and cheeses as raw materials, optionally adding oils and fats to the mixture, heating the mixture to about 90°C with stirring and quenching the mixture.例文帳に追加

少なくとも化工澱粉と砂糖と卵黄と牛乳とチーズ類とを原料として配合し、それに必要に応じて油脂類を加え、90℃前後程度まで加熱攪拌後急冷してチーズ入りカスタードクリームの製品を得る。 - 特許庁

To provide process cheeses having excellent meltability in the mouth and free from stickiness and having a smooth texture and appearance under a condition using no additives such as a stabilizer and gelling agent.例文帳に追加

安定剤やゲル化剤等の添加物を用いない条件下で、口溶けに優れ、ねちゃつきが少なく、且つ滑らかな食感と外観を呈するプロセスチーズ類、及びその製法を提供する。 - 特許庁

To provide a cheese-like food product which has not been provided by a conventional art, has a preferable texture and processability not inferior to those of general process cheeses, and has a reduced content of cheese.例文帳に追加

従来技術では提供されることがなかった、一般的なプロセスチーズと遜色の無い、好ましい食感と加工適性を有する、チーズ類の含有率を低減したチーズ様食品を提供すること。 - 特許庁

To provide excellent processed cheeses having a suitable heat resistant form-holding property and also having a reduced over time change in the heat resistant form-holding property during their preservation in a simpler manner than those used conventionally.例文帳に追加

従来に用いられてきたより簡便な方法で、適度な耐熱保形性があり、かつ、保存中における耐熱保形性の経時変化の少ない優れたプロセスチーズ類を提供する。 - 特許庁

To provide hard process cheeses with new texture that has extremely light texture and less stickiness without using an additive agent such as stabilizer, gelling agent or the like, or a forming or puffing technique or the like, and that has less uncomfortable roughness.例文帳に追加

安定剤やゲル化剤等の添加剤や発泡、膨化技術等利用しないで、食感が非常に軽く、ねちゃつきが少なく、且つ不快なざらつき感も少ない新規な食感の硬質プロセスチーズ類、及びその製法の提供。 - 特許庁

To provide a sliced smoked cheese, smoke-treated over the whole surface of each of plate shaped cheeses, having a low water activity and a good preservation property and exhibiting an aromatic flavor of the smoke over the whole surface, and a method for producing the same.例文帳に追加

全面にわたって燻煙処理が施されており、水分活性が低く、保存性が良好であり、しかも、全面に渡ってスモークの香ばしい風味を呈するスライススモークチーズ、及びその製造方法を提供する。 - 特許庁

This shows that for all products in the categories of miso products, sake, cheeses, and fish paste products, SMEs had a higher ratio of high-priced products when compared to the products of large enterprises.例文帳に追加

これによると、味噌製品類、清酒類、チーズ類、水産練製品類のすべてにおいて、大企業の商品に比べて、中小企業の商品の方が、高価格商品の割合が高いことが分かる。 - 経済産業省

Typical examples are as follows: in the Agriculture, Forestry, and Fisheries Type there are miso products, sake, cheeses, fish paste products; in the Production Region Technology Type there are wooden furniture, clothing, metal tableware, ophthalmic goods, and pottery products which are often concentrated in the area of production; and in the Tourism Type there are hot spring accommodations.例文帳に追加

そこで、代表的な品目として、「農林水産型」では味噌製品類、清酒類、チーズ類、水産練製品類を、「産地技術型」では産地に集積していることが多い木製家具類、衣料、金属食器類、眼鏡類、陶磁器類を、「観光型」では温泉宿泊施設を取り上げる。 - 経済産業省

例文

To provide a stabilized cheese flavoring system which can be used to prepare very different cheeses having desired flavor profiles, wherein the flavoring system is stabilized against putrefaction or internal growth of pathogenic microorganisms therein, while flavor development thereof can be accelerated in one or more of its flavor components thereof.例文帳に追加

望ましいフレーバー特性を有する非常に異なるチーズを調製するために使用することができる安定化されたチーズフレーバーシステムであって、1つまたは2つ以上のフレーバー成分中でそのフレーバーの発生を促進させることができる一方で、フレーバーシステムが腐敗性または病原性微生物の内部増殖に対して安定化されているチーズフレーバーシステムを提供すること。 - 特許庁

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