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Soft flourとは 意味・読み方・使い方

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意味・対訳 薄力粉


Eゲイト英和辞典での「Soft flour」の意味

soft flour

音節sòft flóur
名詞

「Soft flour」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 43



例文

Udon noodles are made from dough made by mixing two types of wheat-flour, soft wheat-flour and semi-hard wheat-flour, and applying some salts.発音を聞く 例文帳に追加

うどんの麺は、薄力粉・中力粉に若干の塩を加えた生地から作られる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

WHEAT HAVING HIGH SUITABILITY FOR SOFT FLOUR AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

薄力粉適性の高い小麦とその作出方法 - 特許庁

To provide rice flour bread having a reduced stuffy smell being an unpleasant smell and an excellent flavor and rice flour bread being soft and moist with the passage of days.例文帳に追加

不快臭であるムレ臭を低減した風味良好な米粉パンを提供すること。 - 特許庁

The heat-treated wheat flour for pancake is produced by indirectly heating medium wheat flour and/or soft flour at 75-85°C for 5-15 min.例文帳に追加

中力粉および/または薄力粉を75〜85℃の条件下で5〜15分間間接加熱することを特徴とするホットケーキ用熱処理小麦粉。 - 特許庁

The students like the soft, moist rice flour bread.発音を聞く 例文帳に追加

生徒たちは,やわらかくてしっとりしている米粉のパンが好きだ。 - 浜島書店 Catch a Wave

To provide bread giving a good moist, soft and crispy texture, and a grain flour composition and a wheat flour composition for making the bread.例文帳に追加

しっとりソフトで歯切れの良い食感を有するパン、並びにそのパンを作るための穀粉組成物及び小麦粉組成物を提供すること。 - 特許庁

例文

Preferably, the high-protein soft wheat flour contains 0.2-30 pts.mass based on 100 pts.mass of the wheat flour.例文帳に追加

好ましくは、前記高蛋白軟質小麦粉を、前記小麦粉100質量部に対し0.2〜30質量部含有させる。 - 特許庁

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学術用語英和対訳集での「Soft flour」の意味

soft flour


日英・英日専門用語辞書での「Soft flour」の意味

soft flour


「Soft flour」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 43



例文

any of various soft sweet desserts thickened usually with flour and baked or boiled or steamed発音を聞く 例文帳に追加

通常、小麦粉で濃くされた様々な柔らかくて甘いお菓子で、焼いたり、煮たり、蒸したりされる - 日本語WordNet

The first imported Udon noodles were believed to have been 'soft noodles made merely by kneading flour.'発音を聞く 例文帳に追加

伝来した頃のうどんは「単に粉をこねただけの柔らかな麺」といわれる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

To solve problems such that a wheat flour-processed material cooked in soup repeatedly or for a long time such as boiled noodles, noodles boiled in miso soup, flour dumplings boiled in soup, a tube-shaped flour paste cake, etc., gives too soft eat feeling and falls apart while cooking to make the soup cloudy or the like.例文帳に追加

煮込みうどん、ほうとう、すいとん、ちくわぶなど汁中で繰り返しまたは長時間加熱される小麦粉加工品は、食感が柔らかくなり過ぎ,また煮崩れを起こし、汁が濁ったりする。 - 特許庁

The mixed flour for a baked wheat flour food contains high-protein soft wheat flour obtained by milling and classifying wheat and soft wheat with 12 mass% or more of protein content, and has a sugar content of below 0-10 mass%.例文帳に追加

小麦粉と、軟質小麦を製粉し分級して得られた蛋白質含量が12質量%以上の高蛋白軟質小麦粉とを含有し、砂糖の含有量が0〜10質量%未満であることを特徴とする小麦粉焼成食品用ミックス。 - 特許庁

This wheat flour for cake is produced by compounding (A) wheat flour containing fine powder particles having particle diameter of52 μm in an amount accounting for75% of the total number of particles and derived from hard wheat flour or medium wheat flour with (B) soft wheat flour at a weight ratio of 10:90 to 65:35.例文帳に追加

強力小麦粉又は中力小麦粉から得られた粒径が52μ以下の微粉粒子数が全粒子数の75%以上を占める小麦粉と、薄力小麦粉とを、10:90〜65:35の重量比率で配合してなることを特徴とする菓子用小麦粉;上記菓子用小麦粉を使用して得られた菓子;上記菓子用小麦粉を使用することを特徴とする菓子の製造方法。 - 特許庁

The process comprising, in order, adding water to ground glutinous rice powder such as refined rice flour (ground glutinous rice) or mochi-ko (rice cake flour), kneading until soft, adding sugar or starch syrup, and kneading on heating.発音を聞く 例文帳に追加

白玉粉(もち米を挽いたもの)や餅粉など、もち米をひいてできた粉に水分を加え軟らかく練り、そこへ砂糖や水飴を加えた後に加熱をしながら練る製法。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

To provide a soft-type pet food including soybean protein without using wheat flour nor wheat flour-originated material having possibility to cause wheat allergy, and a health-promoting function for pet animals.例文帳に追加

小麦アレルギーを引き起こす可能性のある小麦粉および小麦由来の素材を使用せずに、大豆蛋白を含有するペットの健康増進作用の高いソフトタイプのペットフードとする。 - 特許庁

例文

The Chinese meat bun contains grain flour obtained by combining soft flour with one or more kinds of starch and modified starch and has a crude protein content of ≥4.5 mass% and <8.7 mass%.例文帳に追加

薄力粉と、澱粉及び加工澱粉から選択される1種又は2種以上を組合せ、粗蛋白量が4.5質量%以上、8.7質量%未満である穀粉類を含有する中華まん類。 - 特許庁

>>例文の一覧を見る


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