batter breadとは 意味・読み方・使い方
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意味・対訳 トウモロコシ粉と時々、米またひき割トウモロコシで作られる柔らかいパン
「batter bread」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 21件
BATTER MIX FOR FRIED FOOD WITH BREAD CRUMB例文帳に追加
パン粉付けフライ食品用バッターミックス - 特許庁
BATTER MIX FOR BREAD CRUMB-APPLIED FRIED FOOD PRODUCT例文帳に追加
パン粉付けフライ食品用バッターミックス - 特許庁
The batter flour mix may be used as deep-frying batter flour mix or bread flour mix mix, and non-frying batter flour mix or bread batter flour mix.例文帳に追加
衣材用ミックスは、フライ衣材用バッターミックスまたはブレダーミックスとして使用してもよく、ノンフライ衣材用バッターミックスまたはブレダーミックスとして使用してもよいものである。 - 特許庁
To provide a batter mix giving a bread crumb-applied fried food product good in batter cutoff, providing a thin and uniform batter layer, good in bread crumb adhesion and free of sliminess between a coating and a fried material.例文帳に追加
バッター切れがよく、薄く均一なバッター層を設け、パン粉の付着性もよく、衣と揚げ種との間のヌメリのないパン粉付けフライ食品を得るためのバッターミックスを提供することを目的とする。 - 特許庁
light puffy bread made of a puff batter and traditionally baked in the pan with roast beef発音を聞く 例文帳に追加
軽焼き菓子の練り粉で作ったふんわりしたパンで、ローストビーフといっしょに鍋で焼くのが慣習 - 日本語WordNet
The edible vessel made of bread crumbs is obtained through the following process: molding oil and fat solid at normal temperature in a mold; applying batter to the molded oil and fat; and applying bread crumbs to the batter-applied molded oil and fat followed by frying it in oil.例文帳に追加
常温で固体状の油脂を型枠に成型し、これにバッター付け、次いでパン粉付けを施した後、油でフライ調理する方法によって製造された、パン粉衣からなる可食容器。 - 特許庁
The fried cutlet is produced by dusting the meat for the fried cutlet with a dusting powder, applying a batter liquid thereto, subsequently applying bread crumb, then frying the dusting powder, batter liquid and bread crumb in a heated state in an oil at 170-180°C temperature and finishing the fried cutlet.例文帳に追加
カツレツ肉に、打粉を打ち、バッター液をつけてパン粉をつけた後、170℃〜180℃の温度の油で打粉、バッター液、パン粉を加熱した状態に揚げてカツレツを仕上げる。 - 特許庁
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「batter bread」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 21件
This method for producing a food with bread crumb preservable in cold storage for a relatively long period of time is characterized in that batter mixed with a bactericidal or antimicrobial substance is attached to a foodstuff and then bread crumb is attached to the batter.例文帳に追加
本発明は、殺菌性または抗菌性物質を添加したバッターを食材に付着させた後、パン粉を付着させることを特徴とする、比較的長期間の冷蔵保存ができる、パン粉付き食品の製造方法を提供する。 - 特許庁
The croquette before cooking is obtained by wrapping the croquette dough 1 with batter coating 2 made from wheat flour, egg and bread crumbs.例文帳に追加
次に、このコロッケ生地1を、小麦粉と玉子とパン粉からなる衣2で包んで調理前コロッケを作る。 - 特許庁
This batter mix for the bread crumb-applied fried food product consists mainly of a crosslinked starch without containing wheat flour and contains glucomannan.例文帳に追加
小麦粉を含むことなく架橋澱粉を主成分とし、かつグルコマンナンを含有するパン粉付けフライ食品用バッターミックス。 - 特許庁
Next, bread crumb 4 of 10 mesh or more and 40 mesh or less is applied to the surface of the rice cracker shape matter 1 via the batter layer 21.例文帳に追加
次に、煎餅状物1の表面に、バッター層21を介して、10メッシュ以上40メッシュ以下であるパン粉4を付着する。 - 特許庁
This method for producing the fried food with bread crumbs comprises attaching to ingredients, first batter liquid and breader in this order, deep-frying the product, and attaching to the product, second batter liquid containing oil and fat and bread crumbs in this order followed by deep-drying.例文帳に追加
具材に、第1バッター液、およびブレッダ−粉をこの順番で付着させた後、油ちょうし、次いで、油脂を含有する第2バッター液、およびパン粉をこの順番で付着させた後、油ちょうすることを特徴とするパン粉付けフライ食品の製造方法。 - 特許庁
A raw material for a fried food-like food is characterized by making a batter comprising the batter mix adhere to an ingredient material, if necessary, coating the product with bread crumbs containing an oil, and then subjecting the product to a microwave heating treatment.例文帳に追加
そのバッターミックスからなるバッターを具材に付着させマイクロ波加熱することを特徴とする揚げ物様食品用素材。 - 特許庁
The objective fried food intended for microwave cooking is obtained by coating the surface of the above ingredient with a batter followed by sprinkling the batter surface with bread crumbs and then frying the resultant product and thereafter preserving the thus fried product in a refrigerated or frozen condition.例文帳に追加
この具材の表面をバッターで覆い、その上面にパン粉をまぶしてフライした後冷蔵又は冷凍状態で保存してなる電子レンジ調理用のフライ食品。 - 特許庁
To provide bread dough capable of simply affording bread having an egg yolk flavor and a moist texture such as French toast without using a batter liquid containing egg yolks.例文帳に追加
フレンチトーストのような卵黄風味としっとりした食感を有するパン類を、卵黄類を含むバッター液を用いることなく、簡単に得ることができるパン類生地を提供すること。 - 特許庁
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