小窓モード


プレミアム

ログイン
設定

設定

Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > 百科事典 > Batter (cooking)の意味・解説 

Batter (cooking)とは 意味・読み方・使い方

ピン留め

追加できません

(登録数上限)

単語を追加

ウィキペディア英語版での「Batter (cooking)」の意味

Batter (cooking)

出典:『Wikipedia』 (2011/05/25 13:39 UTC 版)

英語による解説
ウィキペディア英語版からの引用

「Batter (cooking)」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 24



例文

PREMIX COMPOSITION AND BATTER FOR HEAT COOKING例文帳に追加

加熱調理用プレミックス組成物およびバッター - 特許庁

BATTER LIQUID, CONCENTRATE OF FISH AND SHELLFISH USED FOR BATTER LIQUID OR FROZEN FOOD FOR COOKING USING THE BATTER LIQUID例文帳に追加

バッター液及びバッター液に用いる魚介類濃縮液又はこれらを用いた調理用冷凍食品 - 特許庁

NON-FRIED FOOD LIKE FRIED FOOD FOR MICROWAVE OVEN COOKING, METHOD FOR COOKING THE SAME, AND BATTER LIQUID AND BATTER MIX EACH USED FOR THE FOOD例文帳に追加

電子レンジ調理用ノンフライ揚げ物様食品とその調理方法およびこれに用いるバッター液並びにバッターミックス - 特許庁

In the areas such as the Kanto region, Tanuki soba means a bowl of noodles in hot soup with tenkasu (crunchy bits of deep-fried tempura batter produced as a byproduct of cooking tempura) on top.発音を聞く 例文帳に追加

関東などでは、天かす(揚げ玉)をのせたものを指す。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

BATTER COAT FRY, HEAT COOKING ACCESSORY ESPECIALLY FOR FRYING TEMPURA例文帳に追加

衣揚げ、特に天ぷらをつくるための加熱調理用付属品 - 特許庁

Priests seemed to dip fish into batter made of water and wheat and deep-fry it in heated cooking oil.発音を聞く 例文帳に追加

宣教師達は、水で溶いた小麦粉の衣で魚をまとい、熱い油で揚げて食べたとされる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

例文

To obtain an oil and fat composition for a batter capable of maintaining a light texture of a coating just after the cooking even during the preservation after the frying in an oil in an oil-fried food using the batter and keeping the dispersibility in water at different temperatures constant, the batter and the oil-fried food using the batter.例文帳に追加

バッター使用油ちょう食品において油ちょう後の保存中においても調理直後の衣の軽い食感を維持することができ、かつ異なる温度への水の分散性を一定に保つことができる、バッター用油脂組成物、バッター及びバッター使用油ちょう食品を提供すること。 - 特許庁

>>例文の一覧を見る


調べた例文を記録して、 効率よく覚えましょう
Weblio会員登録無料で登録できます!
  • 履歴機能
    履歴機能
    過去に調べた
    単語を確認!
  • 語彙力診断
    語彙力診断
    診断回数が
    増える!
  • マイ単語帳
    マイ単語帳
    便利な
    学習機能付き!
  • マイ例文帳
    マイ例文帳
    文章で
    単語を理解!
  • その他にも便利な機能が満載!
Weblio会員登録(無料)はこちらから

「Batter (cooking)」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 24



例文

To provide a batter liquid improving flavor of food materials by adding a flavor ingredient suitable for each food material to a batter liquid without requiring many production facilities, labor and time and to provide a concentrate of fishes and shellfishes used for the batter liquid or a frozen food for cooking using the batter liquid.例文帳に追加

多くの製造設備や手間と時間を要することがなく、食品素材に適した旨味成分をバッター液に加えることにより、食品素材の風味を良好にするバッター液、バッター液に用いる魚介類濃縮液又はこれらを用いた調理用冷凍食品を提供するのが目的である。 - 特許庁

The automated process to form a food product consisting of a batter shell and a food filling is started with a cooking matrix that includes a plurality of cooking openings to receive the batter.例文帳に追加

バッター衣及び食品充填物から成る食品を形成する自動方法は、バッターを受け入れる複数の調理用開口を有する調理用マトリックスから開始する。 - 特許庁

The objective fried food intended for microwave cooking is obtained by coating the surface of the above ingredient with a batter followed by sprinkling the batter surface with bread crumbs and then frying the resultant product and thereafter preserving the thus fried product in a refrigerated or frozen condition.例文帳に追加

この具材の表面をバッターで覆い、その上面にパン粉をまぶしてフライした後冷蔵又は冷凍状態で保存してなる電子レンジ調理用のフライ食品。 - 特許庁

The croquette before cooking is obtained by wrapping the croquette dough 1 with batter coating 2 made from wheat flour, egg and bread crumbs.例文帳に追加

次に、このコロッケ生地1を、小麦粉と玉子とパン粉からなる衣2で包んで調理前コロッケを作る。 - 特許庁

BATTER LIQUID FOR FRY FOOD, FROZEN FRY FOOD FOR MICROWAVE COOKING AND METHOD FOR PRODUCING THE FROZEN FRY FOOD例文帳に追加

油揚げ食品用バッター液,マイクロ波調理用冷凍油揚げ食品及びその冷凍油揚げ食品の製造法 - 特許庁

The food for cooking with a microwave oven is obtained by putting batter between a micro wave-absorbing heat generator and the noodle-strip food.例文帳に追加

マイクロ波吸収発熱体と麺帯食品との間にバッター類を挟み込んだことを特徴として構成されている。 - 特許庁

To provide a batter-coated shrimp for oil cooking prepared so as to be edible whole, and suppressed in excessive evaporation so that the moisture of the shrimp is maintained to improve its taste.例文帳に追加

油調理用衣付きエビの全喫食を可能にし、余分な蒸発を抑えることでエビの水分を保持して食味を向上する。 - 特許庁

例文

To develop deep-frying batter flour usable as highly hydrous batter, allowing deep-fried food after cooking in oil to have soft palate feeling excellent in crispy feeling and taste, and enabling retention of the palate feeling even after the lapse of long time at normal temperature or in freezing after cooking in oil.例文帳に追加

高加水のバッターとして使用でき、油ちょう後のフライ食品をソフトで、サクサク感や、口当たりに優れた食感となし、油ちょう後に、常温或いは冷凍で長時間経過してもその食感を維持させうるフライバッター用粉を開発すること - 特許庁

>>例文の一覧を見る

Batter (cooking)のページの著作権
英和・和英辞典 情報提供元は 参加元一覧 にて確認できます。

   
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC-BY-SA) and/or GNU Free Documentation License (GFDL).
Weblio英和・和英辞典に掲載されている「Wikipedia英語版」の記事は、WikipediaのBatter (cooking) (改訂履歴)の記事を複製、再配布したものにあたり、Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC-BY-SA)もしくはGNU Free Documentation Licenseというライセンスの下で提供されています。

ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。

こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

このモジュールを今後表示しない
みんなの検索ランキング
閲覧履歴
無料会員登録をすると、
単語の閲覧履歴を
確認できます。
無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS