意味 | 例文 (14件) |
high quality milkとは 意味・読み方・使い方
追加できません
(登録数上限)
意味・対訳 高品質乳
「high quality milk」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 14件
METHOD OF PRODUCTION FOR HIGH QUALITY DRY MILK例文帳に追加
高品質粉乳の製造方法 - 特許庁
In recent years, demand for milk, in particular, has been growing, and the market for high-quality milk has been growing rapidly.例文帳に追加
近年では、とりわけ牛乳に対するニーズも高まっており、高品質牛乳の市場は特に大きく伸びている。 - 経済産業省
To provide a milking system so as to surely milk to obtain raw milk having a high melatonin content as much as possible for obtaining the high quality raw milk containing the high melatonin concentration, and also making milking works and quality control easy for aiming at the improvement of production efficiency.例文帳に追加
メラトニン含有量のできるだけ多い生乳を確実に搾乳できるようにし、メラトニン濃度が高く高品質の生乳を得ることができるようにするとともに、搾乳作業や品質管理を容易にし生産効率の向上を図る。 - 特許庁
To provide a milk foamer capable of sanitarily managing a milker and forming high quality milk foam, and a coffee beverage making device provided with the milk foamer.例文帳に追加
衛生的にミルカーを管理し、上質のミルクフォームを形成することができるミルクフォーマー及び当該ミルクフォーマーを備えたコーヒー飲料製造装置を提供する。 - 特許庁
To provide whole concentrated milk having high quality flavor, mellow feeling on the tongue and high heat stability.例文帳に追加
本発明は、良質な風味やまろやかな舌触りを有する熱安定性の高い全脂濃縮乳を得ることを課題とする。 - 特許庁
To perform a culture of anaerobic bacteria at low cost in high proliferation degree by using a medium containing gelatinizer(s) for preserving anaerobic conditions for the purpose of obtaining high-quality milk fermented foods or the like.例文帳に追加
嫌気性菌であるビフィズス菌および乳酸菌を高い増殖度で安価に得ることができる培養方法を提供する。 - 特許庁
To provide a method for producing soya milk or bean curd enabling the production of soya milk or bean curd having high quality in high yield in a short time while producing little or no bean curd refuse as a by-product.例文帳に追加
オカラを少量しか、あるいは全く発生させずに、短時間で高品質の豆乳や豆腐を収率よく製造することのできる豆乳の製造方法、および豆腐の製造方法を提供すること。 - 特許庁
-
履歴機能過去に調べた
単語を確認! -
語彙力診断診断回数が
増える! -
マイ単語帳便利な
学習機能付き! -
マイ例文帳文章で
単語を理解!
「high quality milk」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 14件
To provide a milk-containing coffee jelly drink retaining homogeneous dispersion and stability of drink components, stabilized without causing generation of white solid and milk separation even when preserving for a long period as a sealed packaged drink, and retaining high quality and excellent product appearance, and to provide a method for producing the milk-containing coffee jelly drink.例文帳に追加
飲料成分の均質な分散と安定化を保持し、密封容器詰め飲料として長期保存した場合にも白色固形物の生成や、乳分離を起こすことなく安定化した、高品質及び良好な製品外観を保持した乳入りコーヒーゼリー飲料、及びその製造方法を提供すること。 - 特許庁
To provide a method for rapidly producing with good workability high-quality milk-containing coffee drink.例文帳に追加
高品位な乳入りコーヒー飲料を作業性良く迅速に製造することができる方法を提供すること。 - 特許庁
To provide a milk former which achieves a simplified construction, a smaller size, a reduction in cost and the like while facilitating the refilling with milk and the replacement thereof and a coffee beverage maker which enables the obtaining of the highly fine foams of a high quality in the coffee using the same.例文帳に追加
構成の簡略化、小型化、及びコストダウン等が図れると共に、ミルクの補充、交換が容易なミルクフォーマー、及びこれを用いてコーヒーにきめの細かい良質な泡が得られるコーヒー飲料製造装置を提供する。 - 特許庁
To provide a method for producing a high-quality milk-containing canned drink having a flavor and a taste including good palatability and milky feeling and having a refreshing feeling by using a retorting process.例文帳に追加
レトルト殺菌法を用いて、良好な食感、乳感を伴った風味、味覚を有し、清涼感を伴った高品質の乳入り缶飲料の製造方法を提供する。 - 特許庁
To easily produce high quality bean curds having various rich tastes by the use of an inexpensive general coagulating and molding machine by producing a soybean milk in a very wide range of emulsion state without relating to the employment of a commercially available emulsifier.例文帳に追加
市販されている乳化剤の使用如何にかかわらず、非常に幅広い乳化状態に作ることにより、安価な汎用の凝固成型機でも、味のバリエーションの豊富な高品質な豆腐を容易に製造する。 - 特許庁
To provide an egg yolk flavor oil that has no roughness caused by heating of egg yolk, reduces no food texture and provides a food with high-quality flavor (body) and milk fragrance even if egg yolk flavor is transferred to oils and fats to give oils and fats, the oils and fats are added to a food and the food is heated.例文帳に追加
卵黄の風味を油脂に移行させた油脂とし、その油脂を添加して食品を加熱しても卵黄の加熱によるザラつきがなく食品の食感を低下させることがない上、卵黄の良質の風味(コク)を食品に付与することができ、加えて乳の香りも付与することができる卵黄風味油を提供する。 - 特許庁
Natural water containing magnesium chloride which is a fast-acting coagulant, as a main component is minutely and uniformly dispersed in fat and oil and stabilized in a W/O (water in oil) state, and when this water is added to soybean milk, coagulation speed can be delayed to produce bean curd of high quality.例文帳に追加
本発明によれば、速効性凝固剤である塩化マグネシウムが主成分である天然澗水を油脂に微細且つ均一に分散させてW/O(Water in Oil;油中水)状態で安定化させて、豆乳に添加するときに凝固速度を遅らせることができて良質の豆腐を生産することができる。 - 特許庁
|
意味 | 例文 (14件) |
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |
「high quality milk」のお隣キーワード |
weblioのその他のサービス
ログイン |
Weblio会員(無料)になると 検索履歴を保存できる! 語彙力診断の実施回数増加! |