whole‐wheatの英語
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wholewheat
そば
サバクヒタキ
wheatears
parvebread
のぎのあるウィートグラス
rice boiled in tea with salt
キャンデータフト
(花なら) to be in full bloom―in full flower―in full flush―(木の花なら)―in full blossom―(季節なら)―in the height of the season―in full swing―in full blast
めし
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To provide a whole wheat flour composition for consuming public excellent in palate feeling and preservability.例文帳に追加
一般消費者向けに、食感並びに保存性の優れた全粒小麦粉組成物を提供する。 - 特許庁
The wheat granules from which the outmost part is eliminated comprise wheat granules obtained by eliminating 2-15 wt.% of the outermost part from whole wheat.例文帳に追加
上記の最外部を除去した小麦粒が、小麦全粒の最外部から2ないし15重量%を除去して得られる小麦粒である。 - 特許庁
The outermost part-eliminated wheat granule is obtained by eliminating 2-15 wt.% of the outermost part of whole wheat.例文帳に追加
上記の最外部を除去した小麦粒が、小麦全粒の最外部から2ないし15%重量%を除去して得られる小麦粒である。 - 特許庁
The outermost part-eliminated wheat granule is obtained by eliminating 2-15 wt.% of the outermost part from whole wheat.例文帳に追加
上記の最外部を除去した小麦粒が、小麦全粒の最外部から2ないし15重量%を除去して得られる小麦粒である。 - 特許庁
The wheat flour has a higher ash percentage than that of wheat flour obtained by milling the whole wheat granules without eliminating the outermost part, and makes the secondary processing food have excellent color tone.例文帳に追加
上記の小麦粉において、最外部を除去せず製粉した同一の歩留りの小麦粉と比較して、灰分量が高く、かつ、二次加工食品の色調に優れる特徴を有する小麦粉。 - 特許庁
The food is a pasta, which is obtained by compounding whole wheat flour with zinc-rich food and citrus fruit and/or its albedo.例文帳に追加
亜鉛高含有食品と柑橘類のアルベド及び/又は果実を小麦全粒紛に配合したパスタにより本発明の課題を解決できることを見出した。 - 特許庁
Fruits, such as raisin to which yeast fungi adhere are mixed with wheat flour such as whole wheat flour being sugar to become a nutrient content for growing yeast and fermented (cultured) and strong yeast is cultured in a short time period.例文帳に追加
酵母菌が付着しているレーズンなどの果実と、酵母が成長するための栄養分となる糖分である全粒粉などの小麦粉類を一緒に混ぜて発酵(培養)させ、短時間でなおかつ強い酵母を培養する。 - 特許庁
To provide a method for producing Japanese wheat noodles having peculiar flavor and taste by mixing whole-wheat flour without spoiling the original palate feeling of Japanese wheat noodles, and enriched in nutritive value.例文帳に追加
うどん本来の食感を損なうことなく、全粒小麦粉を配合したことによる特有の香りと味わいを有し、且つ栄養価に於いても強化されたうどんの製造方法を提供する。 - 特許庁
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