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カゼインナトリウムを含む例文一覧と使い方

該当件数 : 30



例文

七十三 カゼインナトリウム例文帳に追加

73. Sodium Caseinate  - 日本法令外国語訳データベースシステム

ココナッツミルク含有飲食品に、グリセリン脂肪酸エステル及びカゼインナトリウムを含有する。例文帳に追加

The coconut milk-containing food and drink contain a glycerol fatty acid ester and sodium caseinate. - 特許庁

更に、有機酸モノグリセリド、ショ糖脂肪酸エステル及びカゼインナトリウムから選ばれる1種又は2種以上を含有する。例文帳に追加

Furthermore, the beverage contains at least one kind selected from organic acid monoglyceride, sucrose fatty acid ester and sodium caseinate. - 特許庁

カゼインナトリウム、塩化ナトリウム及びクエン酸ナトリウムを含有する、ナトリウム含有量0.16%以上のナトリウム高含有流動食。例文帳に追加

The liquid food richly containing sodium contains casein sodium, sodium chloride and sodium citrate, and has a sodium content of ≥0.16 wt.%. - 特許庁

例文

水不溶性鉄塩、カゼインナトリウム及びシクロデキストリンを配合してなる鉄強化乳飲料用組成物を、乳飲料へ添加する。例文帳に追加

The composition for iron enriched milk beverage, which is obtained by mixing water insoluble iron salt, sodium caseinate and cyclodextrin is added to milk beverage. - 特許庁


例文

この栄養組成物は、栄養素として、コエンザイムQ_10、カゼインナトリウム、デキストリンと共に添加・配合してなる。例文帳に追加

This nutritional composition is characterized by containing the coenzyme Q_10, sodium caseinate, and dextrin as nutrients. - 特許庁

さらしに好ましくは、IOBが0.5〜1.0である有機酸モノグリセリドおよびカゼインナトリウムを併用する。例文帳に追加

It is further preferable to use organic acid monoglyceride with IOB (Inorganic and Organic Balance) of 0.5-1.0 and sodium caseinate together. - 特許庁

カゼインナトリウムを0.05重量%以上の割合で含有することを特徴とする沈殿を実質的に含有しない乳含有コーヒー。例文帳に追加

The milk-containing coffee substantially not containing precipitate is characterized in that the milk-containing coffee contains ≥0.05 wt.% sodium caseinate. - 特許庁

また、トランスグルタミナーゼにカゼインナトリウムを併用することにより、燻製食肉製品の表面の硬さをより増加させることができる。例文帳に追加

It is possible to further increase the hardness of the surface of the smoked meat product by using transglutaminase together with sodium caseinate. - 特許庁

例文

ステアロイル乳酸塩又は、ステアロイル乳酸塩及び、増粘多糖類、乳化剤、カゼインナトリウムから選ばれる1種以上を含むことを特徴とする密封容器入り乳飲料用安定剤及び、ステアロイル乳酸塩又は、ステアロイル乳酸塩及び、増粘多糖類、乳化剤、カゼインナトリウムから選ばれる1種以上を含む密封容器入り乳飲料。例文帳に追加

This stabilizer for the milk drink contains stearoyl lactate or at least one kind selected from stearoyl lactate, thickening polysaccharides, an emulsifier and casein sodium. - 特許庁

例文

植物性ステロール含有乳飲料中、グリセリン脂肪酸エステル、カゼインナトリウム及び微結晶セルロースから選ばれる1種又は2種以上を含有する。例文帳に追加

The vegetable sterol-containing milk beverage contains one kind or at least two kinds selected from glycerine fatty acid ester, sodium caseinate and microcrystalline cellulose. - 特許庁

植物性ステロールと、グリセリン脂肪酸エステル、カゼインナトリウム及び微結晶セルロースから選ばれる1種又は2種以上を含有した状態で、均質化及び加熱殺菌を行う。例文帳に追加

The milk beverage is homogenized and heat-sterilized in a condition of containing vegetable sterol and one kind or at least two kinds selected from glycerine fatty acid ester, sodium caseinate and microcrystalline cellulose. - 特許庁

牛乳にカゼインナトリウムをあらかじめ添加し、予備加熱を行なってから、該予備加熱処理牛乳をコーヒーと混合し、殺菌工程を行なうことにより、沈殿発生が抑制されたことを特徴とする、乳含有コーヒー。例文帳に追加

The milk-containing coffee is inhibited from the generation of precipitation by preceding addition of the casein sodium to the cow milk, preheating the cow milk followed by mixing the preheated cow milk with the coffee, and performing the sterilization process. - 特許庁

ココナッツミルク含有飲食品の製造方法において、ココナッツミルク、グリセリン脂肪酸エステル及びカゼインナトリウムを含有した状態で、均質化及び加熱殺菌を行う。例文帳に追加

The method for producing the coconut milk-containing food and drink comprises conducting homogenization and heat sterilization in such a state that the coconut milk, the glycerol fatty acid ester, and the sodium caseinate are together mixed. - 特許庁

カゼインナトリウム0.05重量%以上の存在下で乳含有コーヒー調合液を殺菌処理することを特徴とする乳含有コーヒーの製造方法。例文帳に追加

The method for producing the milk-containing coffee comprises sterilizing a milk-containing coffee in the presence of ≥0.05 wt.% sodium caseinate. - 特許庁

トランスグルタミナーゼと、リン酸三ナトリウム等のアルカリ性塩類と、カゼインナトリウム及び/又はカゼインカリウムを、魚肉すり身に添加する。例文帳に追加

The method for producing a fish paste product comprises adding a transglutaminase, an alkaline salt such as trisodium phosphate, and sodium caseinate and/or potassium caseinate to fish paste. - 特許庁

牛乳にカゼインナトリウムをあらかじめ添加し、予備加熱を行なってから、該予備加熱処理牛乳をコーヒーと混合し、殺菌工程を行なうことを特徴とする、沈殿発生を抑制する乳含有コーヒーの製造方法。例文帳に追加

The method for producing the milk-containing coffee inhibiting the generation of precipitation comprises the following process: previously adding casein sodium to cow milk; preheating the casein sodium-added cow milk followed by mixing the preheated cow milk with coffee; and subjecting the mixture to sterilization. - 特許庁

カゼインを含有させるために、例えば、精製されたカゼイン、カゼインナトリウム、及びこれら以外の乳タンパク質から選択される1種以上が、酸性食品に対して添加される。例文帳に追加

At least one kind selected from refined casein, casein sodium, and other milk protein is added to the acidic food to make the food contain the casein. - 特許庁

カゼインを含有させるために、例えば、精製されたカゼイン、カゼインナトリウム、及びこれら以外の乳タンパク質から選択される1種以上が、ごま含有酸性食品に対して添加される。例文帳に追加

For example, at least one kind selected from refined casein, casein sodium and other milk protein is added to the sesame-containing acidic food to make the food contain the casein. - 特許庁

塩漬剤に含まれている大豆蛋白質、小麦蛋白質、カゼインナトリウム、乳蛋白質、卵白、澱粉、食物繊維等をソルガムに置き換えることにより、色調、味、食感が損なわれず製造をすることが出来る。例文帳に追加

The ham, the sausage and/or the meat-processed product can be produced without damaging the color, the taste and the texture by displacing the soybean protein, the wheat protein, the sodium caseinate, the milk protein, the albumen, the starch, the vegetable fiber or the like contained in the salting agent with sorghum. - 特許庁

飲料に対するコーヒーの濃度がBrix=1.5以上でありかつ牛乳分を7.5〜25%含むコーヒーにおいて、牛乳100重量に対しカゼインナトリウムを1重量含有させる。例文帳に追加

This milk-containing coffee packed in a sealed container, having a coffee concentration represented by a Brix of ≥1.5 based on the drink and having a milk content of 7.5 to 25%, characterized by containing sodium caseinate in an amount of 1 pt.wt. per 100 pts.wt. of milk. - 特許庁

食品添加物である合成のカゼインナトリウムを使用しなくても良好な風味と安定した形状のシューケースを製造することができるシュー用乳化油脂組成物を提供すること。例文帳に追加

To obtain an emulsified oil-and-fat composition for a cream puff capable of producing a cream puff case good in flavor and having a stabilized shape even without using synthesized sodium caseinate which is a food additive. - 特許庁

カゼインナトリウム0.05重量%以上の存在下で乳含有コーヒー調合液を殺菌処理することを特徴とする乳含有コーヒーの製造方法。例文帳に追加

The method for producing the milk-containing coffee is characterized in that a prepared solution of the milk-containing coffee is sterilized in the presence of ≥0.05 wt.% sodium caseinate. - 特許庁

コーヒー飲料中の添加量が、カゼインナトリウムが0.03〜0.4質量%、ソルビタン脂肪酸エステルが0.005〜0.05質量%、及び微結晶セルロースが0.015〜0.4質量%である高生豆含有コーヒー用安定剤。例文帳に追加

The stabilizer for high raw-bean content coffee contains 0.03-0.4 mass% of casein sodium, 0.005-0.05 mass% of sorbitan fatty acid ester and 0.015-0.4 mass% of microcrystalline cellulose added in the coffee beverage. - 特許庁

水性粘土材料、食用色素及び/又は天然色素、水からなる工作用粘土に、脱脂粉乳、カゼイン、カゼインナトリウム、カゼインカルシウム、カゼインカリウム、カゼインマグネシウムから選ばれる1種又は2種以上を添加したことを特徴とする工作用粘土。例文帳に追加

In clay for handicraft consisting of an aqueous clay material, an edible coloring matter and/or a natural coloring matter and water, one kind or two or more kinds are added that are chosen from among skimmed milk, casein, casein sodium, casein calcium, casein potassium and casein magnesium. - 特許庁

(A)カルボキシメチルセルロースナトリウムを有効成分として含有し、好ましくは、該(A)成分とともに、(B)ショ糖脂肪酸エステル、ポリグリセリン脂肪酸エステル、カゼインナトリウム、大豆多糖類及びデンプンからなる群から選択された1種以上を有効成分として含有する。例文帳に追加

This dispersing agent contains as the active ingredient (A) carboxymethylcellulose sodium and together with the (A) ingredient, preferably contains as the active ingredient (B) at least one kind selected from the group consisting of sucrose fatty acid ester, polyglyceryl fatty acid ester, sodium caseinate, soybean polysaccharides and starch. - 特許庁

カゼインナトリウム、ポリグリセリン脂肪酸エステルなどの食品添加物を用いることなく、家庭などで行う簡単な撹拌で溶解して均一な分散状態を維持することが可能な大豆たん白粉末の製造方法並びに該粉末を用いた大豆たん白凝固食品を提供すること。例文帳に追加

To provide a method for producing soybean protein powder that dissolves by simple stirring performed at home etc., and maintains a uniform dispersion state without using a food additive such as casein sodium, polyglycerol fatty acid ester, and a soybean protein coagulated food product using the powder. - 特許庁

本発明のケーキ呈味用水中油型乳化物は、油脂20〜60重量%、デキストリン価が20〜50の澱粉糖を固形分換算で10〜50重量%、カゼインナトリウム0.5〜5.0重量%、大豆多糖類0.1〜2.0重量%含有することを特徴とする。例文帳に追加

The cake-flavoring oil-in-water emulsion contains 20-60 wt.% of oil and fat, 10-50 wt.% as calculated in terms of solid contents of starch sugar whose dextrin value is 20-50, 0.5-5.0 wt.% of casein sodium, and 0.1-2.0 wt.% of soybean polysaccharides. - 特許庁

ショ糖脂肪酸エステル6〜16重量%、グリセリンモノ脂肪酸エステル29〜69重量%、ソルビタン脂肪酸エステル9〜21重量%、グリセリンクエン酸脂肪酸エステル及び/又はポリグリセリン脂肪酸エステル8〜28重量%、及びカゼインナトリウム3〜7重量%を配合する。例文帳に追加

This emulsion stabilizer for the milk beverage is compounded from 6-16 wt.% of a sucrose fatty acid ester, 29-69 wt.% of a glycerol fatty acid monoester, 9-21 wt.% of a sorbitan fatty acid ester, 8-28 wt.% of a glycerol citric acid fatty acid ester and/or a polyglycerol fatty acid ester, and 3-7 wt.% of sodium caseinate. - 特許庁

例文

ショ糖脂肪酸エステル6〜16重量%、グリセリンモノ脂肪酸エステル29〜69重量%、ソルビタン脂肪酸エステル9〜21重量%、有機酸モノグリセリド8〜28重量%、及びカゼインナトリウム3〜7重量%を含有するものとし、かつ0.4%水溶液としたときのpH値が5〜9となるように調整した。例文帳に追加

This emulsion stabilizer contains 6-16 wt.% fatty acid ester of sucrose, 29-69 wt.% fatty acid monoester of glycerol, 9-21 wt.% fatty acid ester of sorbitan, 8-28 wt.% monoglyceride of an organic acid and 3-7 wt.% sodium caseinate, and is regulated so that the 0.4% aqueous solution may have pH 5-9. - 特許庁

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※この記事は「日本法令外国語訳データベースシステム」の2010年9月現在の情報を転載しております。
  
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