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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > クリーム-チーズの意味・解説 > クリーム-チーズに関連した英語例文

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クリーム-チーズを含む例文一覧と使い方

該当件数 : 53



例文

クリームチーズ例文帳に追加

CREAM CHEESE PRODUCTS - 特許庁

クリームチーズ取ってくれる?例文帳に追加

Would you pass me the cream cheese, please? - Tatoeba例文

クリームチーズ取ってくれる?例文帳に追加

Would you pass me the cream cheese, please?  - Tanaka Corpus

低タンパク質クリームチーズ例文帳に追加

LOW PROTEIN CREAM CHEESE - 特許庁

例文

前記クリームチーズ様食品を凍結させたクリームチーズ様食品。例文帳に追加

Another version of the cream cheese-like food comprises frozen cream cheese-like food. - 特許庁


例文

塩振りクラッカーにクリームチーズを載せたのが好きだ。例文帳に追加

I like saltines with cream cheese on them.  - Weblio英語基本例文集

トムはベーグルにクリームチーズを塗って食べた。例文帳に追加

Tom ate a bagel with cream cheese. - Tatoeba例文

トムはベーグルにクリームチーズを付けて食べました。例文帳に追加

Tom ate a bagel with cream cheese. - Tatoeba例文

二枚貝とやわらかいクリームチーズでできたディップ例文帳に追加

a dip made of clams and soft cream cheese  - 日本語WordNet

例文

柔らかくてまろやかなイタリアのクリームチーズ例文帳に追加

soft mild Italian cream cheese  - 日本語WordNet

例文

乳清タンパク質ポリマー製クリームチーズ例文帳に追加

CHEESE MADE FROM WHEY PROTEIN POLYMER - 特許庁

高水分クリームチーズのテクスチャ制御例文帳に追加

CONTROL OF TEXTURE OF HIGH-MOISTURE CREAM CHEESE - 特許庁

無脂肪クリームチーズの製造方法例文帳に追加

PRODUCTION OF FAT-FREE CREAM CHEESE - 特許庁

クリームチーズ状食品、その製法及び用途例文帳に追加

CREAM CHEESE-LIKE FOOD, METHOD FOR PRODUCING THE SAME, AND APPLICATION OF THE SAME - 特許庁

クリームチーズ様食品およびその製造方法例文帳に追加

CREAM CHEESE-LIKE FOOD PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

高脂肪含有クリームチーズのものに類似するテキスチャーおよび感覚刺激特性をもつ無脂肪クリームチーズ様発酵製品を提供する。例文帳に追加

To obtain a fat-free cream cheese-like fermented product having texture and sense stimulation characteristics similar to those of a high fat- containing cream cheese. - 特許庁

クリームチーズをたっぷり塗らないと私はベーグルを食べれない例文帳に追加

I can't eat bagels without slathering them with cream cheese  - 日本語WordNet

甘みのあるクリームチーズ、卵、およびクリームをタルトに入れて焼いたもの例文帳に追加

made with sweetened cream cheese and eggs and cream baked in a crumb crust  - 日本語WordNet

カゼインを含有しないクリームチーズ様製品の製造方法例文帳に追加

METHOD FOR MAKING CASEINLESS CREAM CHEESE-LIKE PRODUCT - 特許庁

チーズでできたスプレッドで、バターか、クリームか、クリームチーズと調味料を混ぜたもの例文帳に追加

spread made of cheese mixed with butter or cream or cream cheese and seasonings  - 日本語WordNet

クリームチーズという,生牛乳にクリームを加えた柔らかくて味の濃厚なチーズ例文帳に追加

a soft and rich cheese that is made by adding raw milk to cream, called cream cheese  - EDR日英対訳辞書

クリーミーな口当たりに優れた高脂肪クリームチーズ製品を作製する方法を提供する。例文帳に追加

To provide a method for making a high fat cream cheese product with enhanced creamy texture. - 特許庁

本明細書中で提供されるクリームチーズ製品は、優れた栄養および感覚刺激特性を有する。例文帳に追加

The cream cheese product has excellent nutritional and organoleptic properties. - 特許庁

本発明は、クリームチーズ製品を製造するための経済的な方法を提供することを目的とする。例文帳に追加

To provide an economical method for producing a cream cheese product. - 特許庁

本発明の無脂肪クリームチーズ様発酵製品は、従来の高脂肪クリームチーズのものに匹敵する硬さ、コンシステンシーおよびフレーバーをもつ。例文帳に追加

The fat-free cream cheese-like fermented product has hardness, consistency and flavor comparable to those of a conventional high-fat cream cheese. - 特許庁

クリームチーズ類を40重量%以上、澱粉類を3〜10重量%及びゼラチンを1〜5重量%含有することを特徴とするクリームチーズ様食品。例文帳に追加

The cream cheese-like food product contains40 wt.% of cream cheese, 3-10 wt.% of starch and 1-5 wt.% of gelatin. - 特許庁

実際に、この方法を使用して製造された高水分クリームチーズは、このような水分制御を行わずに調製した標準のクリームチーズよりも約5から約20倍堅い。例文帳に追加

The high-moisture cream cheese produced by this method has hardness of about 5 to 20 times that of the standard cream cheese produced without controlling water content by this method. - 特許庁

乳漿分離ステップなしで調製され、かつ発酵乳製品材料の濃度が低減された発酵クリームチーズ組成物を提供し、またそうした発酵乳製品またはクリームチーズ製品の製造方法を提供すること。例文帳に追加

To provide fermented cream cheese compositions which are prepared without a whey separation step and which have reduced levels of fermented dairy materials, and to provide a method for producing such fermented dairy or cream cheese products. - 特許庁

クリームチーズの、柔らかい食感や滑らかな口溶け、ナチュラルチーズの爽やかな酸味を損なうことなく、製菓製パン材料として使用する際に、作業性が良く、低カロリーのクリームチーズ様食品を提供すること。例文帳に追加

To provide cream cheese-like food good in workability and having low calorie when using as a confectionery making and breadmaking material, without spoiling smooth melting in the mouth and soft palate feeling of cream cheese, and refreshing acidity of natural cheese. - 特許庁

クリームチーズ生地と異なる中身で作られるペーストリー(レーズンとクルミとシナモンまたはチョコレートとクルミとアプリコットジャム)例文帳に追加

pastry made with a cream cheese dough and different fillings (as raisins and walnuts and cinnamon or chocolate and walnut and apricot preserves)  - 日本語WordNet

酵素で処理された乳基質を、次いで、低減されたラクトース濃度を有するガラクト−オリゴ糖含有クリームチーズ製品に加工する。例文帳に追加

The enzyme-treated dairy substrate is then processed into a galacto-oligosaccharide-containing cream cheese product having a reduced lactose concentration. - 特許庁

本明細書に記載の方法は、ガラクト−オリゴ糖を含み、かつ相当に低減されたラクトース濃度を有するクリームチーズ製品を対象とする。例文帳に追加

To provide a method for producing cream cheese products containing galacto-oligosaccharide and having a significantly reduced lactose concentration. - 特許庁

フィリングは約6重量%未満のクリームチーズを含み、チーズケーキ製品の水分活性低下に関与する成分を含有する。例文帳に追加

The filling contains < about wt.% cream cheese and a component participating in reduction in water activity of the cheese cake product. - 特許庁

一実施形態では、該システムはフレーバ向上フレッシュチーズまたはクリームチーズの製造に使用することができる。例文帳に追加

In one embodiment, the system can be used for producing flavor-enhanced fresh cheese or cream cheese. - 特許庁

望ましいテクスチャ特性を有する、すなわち堅さが増した高水分クリームチーズの製造方法を提供する。例文帳に追加

To provide a method for manufacturing high-moisture cream cheese having desirable texture properties, that is, having increased hardness. - 特許庁

非カゼイン蛋白質でカゼイン蛋白質の代替とするクリームチーズ様製品、およびそのような製品を製造する方法を提供すること。例文帳に追加

To obtain a cream cheese-like product where non-casein protein replaces casein protein and to provide a method for making such product. - 特許庁

別の実施形態では、該システムは低脂肪クリームチーズなどの低脂肪チーズ製品の製造に使用することができる。例文帳に追加

In another embodiment, the system can be used for producing low-fat cheese products such as low-fat cream cheese. - 特許庁

この加熱混合物をブレンドおよびホモジナイズして、無脂肪クリームチーズ様発酵製品を調製する。例文帳に追加

The heated formulated substance is blended and homogenized to prepare a fat-free cream cheese-like fermented product. - 特許庁

本発明のチーズ粕みそ漬けは、酒粕と白みその混合物と、この混合物内に漬け込まれたクリームチーズとより成る。例文帳に追加

The cheese preserved in sake lees and miso includes: a mixture of the sake lees with white miso; and cream cheese preserved in the mixture. - 特許庁

口どけの良い食感と良好な割れ性を有し、かつ保存中の離水が少ない、新規なクリームチーズ類を提供する。例文帳に追加

To provide new cream cheese products that have a melting texture and a good cracking property and that resist dehydration during storage. - 特許庁

クリームチーズ類を40重量%以上、澱粉類を3〜10重量%及びゼラチンを1〜5重量%含有するように配合した原料を、加熱乳化した後、撹拌しながら冷却することを特徴とする前記クリームチーズ様食品の製造方法。例文帳に追加

The method for producing the cream cheese-like food product comprises subjecting raw material mixed so as to contain40 wt.% of cream cheese, 3-10 wt.% of starch and 1-5 wt.% of gelatin to heating emulsification followed by cooling the emulsified material while stirring. - 特許庁

本発明の方法によって、製造過程中の水分濃度を最終クリームチーズ製品の最終目標水分濃度を下回る濃度に制御し、次いで最終組成物の水分濃度は水を添加して最終目標水分濃度に調整することによって著しく堅さが増した高水分クリームチーズが提供される。例文帳に追加

The high-moisture cream cheese having extremely increased hardness is obtained by controlling the water content to a level lower than the final targeting water concentration of the objective cream cheese product in the course of manufacturing, and subsequently, by controlling the water content in the final composition to the final targeting water concentration by adding water. - 特許庁

油脂性食品12としては、チョコレート、チョコレートクリームチーズクリーム、ピザクリームからなる群より選ばれた少なくとも一種が#好ましい。例文帳に追加

At least one kind selected from the group consisting of a chocolate, a chocolate cream, a cheese cream and a pizza cream is preferred as the oily and fatty food 12. - 特許庁

本発明の組成物および方法は、従来のクリームチーズ法に必要な比較的高価なカテージチーズ固形分またはカードの添加を必要としない。例文帳に追加

This composition and this method for producing the fat-free cream cheese-like fermented product do not need the addition of a relatively expensive cottage cheese solid content or curd. - 特許庁

凍結クリーム及び/又は凍結クリームチーズを原料として、生クリーム様の粘度及びホイップ性を有する食品添加物無添加の凍結解凍還元クリームを提供する。例文帳に追加

To provide a reconstituted cream defrosted from freezing, given by using frozen cream and/or frozen cream cheese as raw materials, having raw cream-like viscosity and whipping properties, and free from food additives. - 特許庁

驚くべきことに、この方法の製造過程中で水分濃度を制御することによって最終クリームチーズ製品の堅さの程度が著しく増すことが発見された。例文帳に追加

It was discovered that the controlling of water concentration in the course of manufacturing can extremely increase the hardness of the final cream cheese product. - 特許庁

製造適性が良好で、手にべとつかず、かつ口どけが良く、良好な食感を有するクリームチーズ様食品およびその製造方法を提供する。例文帳に追加

To provide cream cheese-like food product having good manufacturing property, not sticky to the hands, and having good meltability in the mouth and favorable palate feeling: and to provide a method for producing the cream cheese-like food. - 特許庁

また、このチーズ粕みそ漬けの製造方法は、酒粕の所望量と、白みその所望量とを練り混ぜ、これを所望量のクリームチーズの周りに塗布し、低温状態で所定期間漬け込むことを特徴とする。例文帳に追加

A method for producing the cheese preserved in the sake lees and miso includes: kneading a desired amount of the sake less with a desired amount of the white miso; coating the periphery of a desired amount of the cream cheese therewith; and carrying out preserving of the resultant material therein in a low-temperature state for a prescribed period of time. - 特許庁

良好な風味と滑らかな食感を有し、口融けが良く、また保形性、焼き残り性等の使い勝手が優れたクリームチーズ様の可塑性水中油型乳化油脂組成物を提供すること。例文帳に追加

To produce a cream cheese like plastic oil-in-water type emulsified oil and fat composition having a good flavor, smooth palatability and melt in mouth property, and excellent in handling such as shape preserving property, remaining property after baking it, etc. - 特許庁

例文

限外濾過濃縮物を約20%よりも高い脂肪含量を有するサワークリームと合わせ、次いで合わせた混合物を加熱し、均質化し、包装する結果、約20%よりも高い脂肪含量を有する高脂肪クリームチーズ製品が得られる。例文帳に追加

The ultrafiltration concentrate is combined with a sour cream having a fat content greater than about 20%, and the combined mixture is then heated, homogenized, and packaged, resulting in the high fat cream cheese product having a fat content greater than about 20%. - 特許庁

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