|
|
|
追加できません(登録数上限)
![]() |
主な意味 | コテージチーズ |
cottage cheeseの |
「cottage cheese」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 15件
The deaerated cottage cheese is formulated to prepare cheese cake.例文帳に追加
また、この脱気カッテージチーズを配合してチーズケーキを調製する。 - 特許庁
To provide a method for producing a cottage cheese-like food having high yield to the raw material, and having taste/palate feeling very similar to that of cottage cheese.例文帳に追加
原料に対して高収率で、カッテージチーズによく似た食味・食感を有するカッテージチーズ様食品の製造方法を提供する。 - 特許庁
The deaerated cottage cheese is obtained by processing cottage cheese made by an ordinary method into fine particles, subjecting the fine particle cottage cheese to deaeration treatment to regulate the rate of air content to ≤5 wt.% by volume.例文帳に追加
通常の方法で製造されたカッテージチーズを微粒化加工し、ついで微粒化したカッテージチーズに脱気処理を施して、体積ベースの気体含有率を5%以下に調整した脱気カッテージチーズを製造する。 - 特許庁
To provide a method for producing cottage cheese-like food, capable of obtaining at high yield for the raw material, the cottage cheese-like food which can maintain cottage cheese-like taste and palate feeling, without being influenced by the change in the initial temperature at room temperature.例文帳に追加
室温での品温の変化に影響されず、カッテージチーズ様の食味・食感を維持できるカッテージチーズ様食品が得られ、しかも原料に対し高収率に得られるカッテージチーズ様食品の製造方法を提供する。 - 特許庁
- 履歴機能過去に調べた
単語を確認! - 語彙力診断診断回数が
増える! - マイ単語帳便利な
学習機能付き! - マイ例文帳文章で
単語を理解!
Wiktionary英語版での「cottage cheese」の意味 |
cottage cheese
語源
First known use is from 1831. Believed to have originated because the simple cheese was usually produced in cottages from any left-over milk after making butter.
「cottage cheese」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 15件
To provide a method for producing cottage cheese-like food by which cottage cheese-like food having taste and palate feeling quite similar to those of cottage cheese, and also maintaining the palate feeling without being affected by change in temperature of the food at room temperature.例文帳に追加
原料に対して高収率で、カッテージチーズによく似た食味・食感を有し、しかも室温での品温の変化に影響されず、同様の食感を維持することのできるカッテージチーズ様食品の製造方法を提供する。 - 特許庁
To provide deaerated cottage cheese with which cheese cake having smoother tissue than that of conventional one can be baked when used as raw material for cakes.例文帳に追加
ケーキ類の原料として使用した場合、従来品より滑らかな組織のチーズケーキを焼成することが可能なカッテージチーズを提供する。 - 特許庁
To provide a method for producing at a high yield for the raw material, cottage cheese-like food which has taste and palate sensations that are very similar to those of cottage cheese.例文帳に追加
原料に対して高収率で、カッテージチーズによく似た食味・食感を有するカッテージチーズ様食品の製造方法を提供する。 - 特許庁
This method for producing the cottage cheese-like food comprises subjecting a mixed liquid which is obtained by adding organic acid and agar to liquid albumen to heat coagulation treatment, and then crushing the product.例文帳に追加
液卵白に有機酸及び寒天を添加した混合液を、加熱凝固処理した後破砕するカッテージチーズ様食品の製造方法。 - 特許庁
This method for producing the cottage cheese-like food comprises subjecting a mixed liquid which is obtained by adding organic acid and a gelling agent to liquid albumen, to heat coagulation treatment and crushing the product.例文帳に追加
液卵白に有機酸及びゲル化剤を添加した混合液を、加熱凝固処理した後破砕するカッテージチーズ様食品の製造方法。 - 特許庁
This composition and this method for producing the fat-free cream cheese-like fermented product do not need the addition of a relatively expensive cottage cheese solid content or curd.例文帳に追加
本発明の組成物および方法は、従来のクリームチーズ法に必要な比較的高価なカテージチーズ固形分またはカードの添加を必要としない。 - 特許庁
The method for producing cottage cheese-like food comprises stirring mixture liquid produced by adding organic acid and agar to liquid egg albumen and simultaneously subjecting the whole of the mixture to heat coagulation.例文帳に追加
液卵白に有機酸及び寒天を添加した混合液を、攪拌しながら全体を加熱凝固処理するカッテージチーズ様食品の製造方法。 - 特許庁
This method for producing the cottage cheese-like food comprises subjecting to heat coagulation treatment while stirring, whole mixed liquid which is obtained by adding organic acid and a gelling agent to liquid albumen.例文帳に追加
液卵白に有機酸及びゲル化剤を添加した混合液を、攪拌しながら全体を加熱凝固処理するカッテージチーズ様食品の製造方法。 - 特許庁
|
|
cottage cheeseのページの著作権
英和辞典情報提供元は参加元一覧にて確認できます。
Copyright (c) 1995-2021 Kenkyusha Co., Ltd. All rights reserved. | |
Copyright © Benesse Holdings, Inc. All rights reserved. | |
All Rights Reserved, Copyright © Japan Science and Technology Agency | |
日本語ワードネット1.1版 (C) 情報通信研究機構, 2009-2010 License All rights reserved. WordNet 3.0 Copyright 2006 by Princeton University. All rights reserved. License |
|
Copyright(C)2002-2021 National Institute of Information and Communications Technology. All Rights Reserved. | |
Copyright © 2021 CJKI. All Rights Reserved | |
Copyright © 2021 Cross Language Inc. All Right Reserved. | |
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC-BY-SA) and/or GNU Free Documentation License (GFDL). Weblio英和・和英辞典に掲載されている「Wiktionary英語版」の記事は、Wiktionaryのcottage cheese (改訂履歴)の記事を複製、再配布したものにあたり、Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC-BY-SA)もしくはGNU Free Documentation Licenseというライセンスの下で提供されています。 |
ピン留めアイコンをクリックすると単語とその意味を画面の右側に残しておくことができます。 |
![]() ログイン | Weblio会員(無料)になると
![]() |


![]() | 「cottage cheese」のお隣キーワード |
weblioのその他のサービス
![]() ログイン | Weblio会員(無料)になると
![]() |