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「クリーム_(食品)」に関連した英語例文の一覧と使い方(4ページ目) - Weblio英語例文検索


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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > クリーム_(食品)に関連した英語例文

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クリーム_(食品)の部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 157



例文

本発明の渋味成分含有果実食品の脱渋方法は、ペースト状に加工した柿又はアロニア等の未脱渋の渋味成分含有果実のペーストに、可食性タンパク質として豆乳,牛乳,生クリーム,小豆,大豆,魚介類のすり身の1種又は2種以上を添加することによって実施できる。例文帳に追加

The method for removing astringency from fruit containing astringent components includes adding, as edible protein, one, two or more than two of the following: soybean milk, cow's milk, whipped cream, adzuki bean, soybean, and ground fish and shellfish, to a paste of an untreated fruit containing astringent components, such as persimmon fruit or aronia berry processed to the form of a paste. - 特許庁

コレステロール吸収抑制作用を付与することができ、かつマーガリン、ファットスプレッド、ホイップクリーム等の乳化物の形態の油脂食品の製造に利用する場合、乳化剤の無添加あるいは乳化剤量の低減化が可能で、乳化剤独特の風味が無いあるいは低減化した乳化物を得ることができる、植物ステロール含有油脂組成物を提供すること。例文帳に追加

To obtain a plant sterol-containing fats and oils composition capable of imparting a cholesterol absorption-inhibiting action, requiring no addition of an emulsifier or reducing the amount of the emulsifier and obtaining an emulsified product having no taste specific to the emulsifier or a reduced taste when using the composition for producing fats and oils foods having an emulsified shape such as margarine, fat spread, and whipped cream. - 特許庁

チーズの持つ本来の自然なチーズ感やクリーム感を強化するチーズ風味増強剤及び/又は乳のコク、濃厚感からなる乳感を向上させる乳感増強剤、該増強剤を添加した増強されたチーズ風味を有する嗜好性の高いチーズ含有食品及び/又は乳感を向上させた乳入り製品を提供すること。例文帳に追加

To provide an enhancer of cheese flavor for enhancing natural cheese feeling and cream feeling inherent in cheese and/or an enhancer of milk feeling for enhancing the milk feeling including the body and condensed feeling of milk, and to provide a highly palatable cheese-containing food having enhanced cheese flavor and/or a milk-containing product having improved milk feeling, obtained by adding the enhancer. - 特許庁

さらに、前記急速冷凍室16の開口側底部に表示パネル17を設け、該表示パネル17の切り替えスイッチ18を選択することにより、前記急速冷凍室16内を製氷(強)、食品の凍結(中)及びアイスクリーム製造(弱)の3つの温度帯に用途に応じて自由に切り替えることができるようにする。例文帳に追加

Further, an indication panel 17 is provided at the opening side bottom of the quick freezing chamber 16 while a temperature in the quick freezing chamber can be switched freely in accordance with a use into three temperature bands of ice making (strong), freezing of food stuffs (middle) and ice cream making (weak) by selecting the changeover switch of the indication panel 17. - 特許庁

例文

ラクトアルブミン、トータルミルクプテイン、限外濾過処理牛乳、限外濾過脱脂乳からなる群から選ばれる少なくとも1種の無脂乳固形分と、ナチュラルクリームチーズ、発酵乳、乳清ミネラルなる群から選ばれる少なくとも1種の呈味性を有する無脂乳固形分と、3糖類以下の糖アルコールとを含有することを特徴とする加工用濃縮乳及びこれを含有する食品例文帳に追加

This concentrated milk for processing contains at least one kind of nonfat milk solid content selected from the group consisting of lactalbumin, total milk protein, an ultrafiltration treated milk and an ultrafiltered skimmilk, at least one kind of solid-non-fat selected from the group consisting of a natural cream cheese, a fermented milk and a whey mineral and having the tastiness and a sugar alcohol of trisaccharides or lower. - 特許庁


例文

水、植物または動物パルプ、脂肪およびα化および/または膨潤澱粉の混合物を非常に高い剪断機械処理して得たクリーム性を保持する食品、一層明確には約1〜25%脂肪、約2.5〜14%澱粉および約55%までの植物または動物パルプを含む調理製品である。例文帳に追加

This creaminess-retaining food is obtained by subjecting a mixture of water, plant or animal pulp, fat and pregelatinized and/or swollen starch to an very high-level shearing mechanical treatment; more specifically, this food is a cooked product comprising about 1 to 25 wt.% of fat, about 2.5 to 14 wt.% of starch, and about ≤55 wt.% of plant or animal pulp. - 特許庁

例文

操作レバー154の回転軸152を通じて伝達された回転力が押圧ヘッド158の直線運動に変換され、押圧ヘッド158の直線運動により半固形食品収納容器14を押圧してアイスクリームを注出する半固形食品押出装置において、回転軸152の両端が左右外方向に突出するとともに、回転軸152の両端を操作レバー154に着脱可能に形成した構造となっている。例文帳に追加

In the semisolid food extruder, the rotary power that is transmitted through the rotary shaft 152 of the operation lever 154 is converted to a straight-line motion of the pressing head 158 and the vessel 14 filled with semisolid food is pressed by the straight-line motion of the pressing head 158, Both ends of the rotary shaft 152 are projected outward and made attachable to the operation lever 154. - 特許庁

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