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「クリーム_(食品)」に関連した英語例文の一覧と使い方 - Weblio英語例文検索


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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > クリーム_(食品)に関連した英語例文

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クリーム_(食品)の部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 157



例文

サワークリームという食品例文帳に追加

a food called sour cream  - EDR日英対訳辞書

クリーム食品の充填器例文帳に追加

CREAMY FOOD-FILLING DEVICE - 特許庁

ホイップクリーム加工食品例文帳に追加

WHIPPED CREAM PRODUCT - 特許庁

前記クリームチーズ様食品を凍結させたクリームチーズ様食品例文帳に追加

Another version of the cream cheese-like food comprises frozen cream cheese-like food. - 特許庁

例文

大豆食品素材を用いたクリーム食品例文帳に追加

CREAMY FOOD USING SOYBEAN FOOD MATERIAL - 特許庁


例文

アイスクリーム類入り食品、冷凍食品及びそれらの製造方法例文帳に追加

ICE CREAM-CONTAINING FOOD AND FROZEN FOOD, AND METHOD FOR PRODUCING THE FOOD AND FROZEN FOOD - 特許庁

大豆クリーム食品及びその製造方法例文帳に追加

SOYBEAN CREAM-LIKE FOOD, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

クリーム状レトルト食品及びその製造方法例文帳に追加

CREAMY RETORT FOOD AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

容器入り食品と調理用クリーム系ソ−ス例文帳に追加

FOOD PACKAGED IN CONTAINER, AND COOKING CREAM-BASED SAUCE - 特許庁

例文

ソフトクリームなどの可塑性食品用分配容器例文帳に追加

DISTRIBUTION CONTAINER FOR PLASTIC FOOD SUCH AS SOFT ICE CREAM - 特許庁

例文

大豆アイスクリーム食品の製造方法例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING SOYBEAN ICE CREAM-LIKE FOOD - 特許庁

クリームチーズ状食品、その製法及び用途例文帳に追加

CREAM CHEESE-LIKE FOOD, METHOD FOR PRODUCING THE SAME, AND APPLICATION OF THE SAME - 特許庁

シュークリーム等の食品携帯用容器例文帳に追加

PORTABLE CONTAINER FOR FOOD SUCH AS CREAM PUFF - 特許庁

クリームチーズ様食品およびその製造方法例文帳に追加

CREAM CHEESE-LIKE FOOD PRODUCT AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

ワサビ風味の食品には、冷菓(ソフトクリームやアイスクリーム)、米菓(せんべいやあられ)もある。例文帳に追加

As wasabi-flavored foods, chilled sweets (soft ice cream and ice cream) and rice biscuits (rice cookies and small rice cookies) are also sold.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

豆乳クリーム及びその製造方法並びに該豆乳クリームを使用した加工食品例文帳に追加

SOYBEAN MILK CREAM, METHOD FOR PRODUCING THE SAME, AND PROCESSED FOOD COMPRISING THE SOYBEAN MILK CREAM - 特許庁

レトルトクリームソース、電子レンジ調理用容器詰食品及びクリーム煮料理の製造方法例文帳に追加

RETORT CREAM SAUCE, PACKAGED FOOD FOR MICROWAVE COOKING, AND METHOD FOR PRODUCING CREAM STEW - 特許庁

アイスクリーム等のクリーム食品への混入用可食物及びその製造方法例文帳に追加

EDIBLE MATERIAL FOR MIXING IN CREAMY FOOD SUCH AS ICE CREAM AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

(8) 食品がスイートポテト、シフォンケーキ、アイスクリームである馬鈴薯食品例文帳に追加

(8) The potato food is a food which is sweet potato, a chiffon cake or an ice cream. - 特許庁

食品クリーム用容積形ポンプおよびこれを備えた食品製造装置例文帳に追加

DISPLACEMENT PUMP OF CREAM FOR FOOD, AND FOOD PRODUCTION DEVICE HAVING THE SAME - 特許庁

さらに、該複合体を食品添加剤として含有する菓子、パン、ゼリー、ソフトクリーム、アイスクリーム、煎餅、飴、豆腐、かまぼこ等の食品例文帳に追加

In addition, a food, such as sweets, bread, jelly, soft ice cream, ice cream, rice cracker, candy, Tofu, or boiled fish paste, containing the composite material as a food additive. - 特許庁

クリーム様呈味を有する食品素材及びその製造方法例文帳に追加

FOOD MATERIAL HAVING RAW CREAM-LIKE TASTE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

ソフトクリームなどの可塑性食品用分配容器及び、抽出装置例文帳に追加

DISTRIBUTION CONTAINER FOR PLASTIC FOOD SUCH AS SOFT ICE CREAM AND, EXTRACTION DEVICE - 特許庁

アイスクリーム類に単子葉類の葉を配合した飲食品例文帳に追加

FOOD AND DRINK OBTAINED BY MIXING MONOCOTYLEDON LEAF WITH ICE CREAM - 特許庁

表面にクラストを有する容器入りクリーム食品の製造方法例文帳に追加

METHOD FOR PRODUCING PACKAGED CREAM-LIKE FOOD HAVING CRUST ON SURFACE - 特許庁

ウェハースシェルおよびクリーム状充填物を含む食品構造例文帳に追加

STRUCTURE FOR FOOD PRODUCT WITH WAFER SHELL AND CREAMY FILLING - 特許庁

凍結/解凍および加熱により安定なクリーム化性を保持する食品例文帳に追加

To provide a food retaining its stable creaminess during freezing/ thawing and heating. - 特許庁

クリーム食材充填装置及び該装置を用いた食品の製造方法例文帳に追加

APPARATUS FOR FILLING CREAM FOOD MATERIAL AND METHOD FOR PRODUCING FOOD USING THE SAME APPARATUS - 特許庁

流動体分配装置、食品分配装置及びソフトクリーム分配装置例文帳に追加

FLUID MATERIAL DISPENSING APPARATUS, FOOD DISPENSING APPARATUS AND SOFT ICE CREAM DISPENSING APPARATUS - 特許庁

卵白入りホイップクリーム食品およびその製造方法例文帳に追加

ALBUMEN-CONTAINING WHIPPED CREAM-LIKE FOOD AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

五 アイスクリーム類製造業(アイスクリーム、アイスシヤーベツト、アイスキヤンデーその他液体食品又はこれに他の食品を混和したものを凍結させた食品を製造する営業をいう。)例文帳に追加

(v) Ice cream producing businesses (meaning businesses for producing ice cream, ice sherbet, ice candy, and other fluid food, or food made by freezing a mixture of fluid food and other food);  - 日本法令外国語訳データベースシステム

凍結クリーム及び/又は凍結クリームチーズを原料として、生クリーム様の粘度及びホイップ性を有する食品添加物無添加の凍結解凍還元クリームを提供する。例文帳に追加

To provide a reconstituted cream defrosted from freezing, given by using frozen cream and/or frozen cream cheese as raw materials, having raw cream-like viscosity and whipping properties, and free from food additives. - 特許庁

食品用日持ち向上剤及びそれを用いたフラワーペースト、カスタードクリーム或いはホイップクリーム例文帳に追加

STORAGE DURATION IMPROVER FOR FOOD AND FLOUR PASTE, CUSTARD CREAM, OR WHIP CREAM USING THE SAME - 特許庁

レトルトクリームソース、電子レンジ調理用容器詰食品及びクリーム煮料理の調理又は製造方法例文帳に追加

RETORT CREAM SAUCE, PACKAGED FOOD FOR MICROWAVE COOKING, AND METHOD FOR PREPARING OR PRODUCING CREAM-STEW - 特許庁

ヨーグルトという,牛乳に乳酸菌を作用させたクリーム状の食品例文帳に追加

a creamy food produced from milk through the action of a {lactic acid bacterium}, called yoghurt  - EDR日英対訳辞書

加えて、そのルーで、従来通りクリームコロッケ(ルー利用食品)を作成した。例文帳に追加

In addition, a cream croquette (food product using roux) is made as usual using the roux. - 特許庁

更には、多層状食品が、ゲル状組成物及びホイップクリーム等を含む組み合わせである。例文帳に追加

The multilayer food comprises a combination containing the gel composition, whipped cream and the like. - 特許庁

水産肉入カスタードクリームおよび水産肉入カスタード風味食品およびそれらの製造方法例文帳に追加

CUSTARD CREAM CONTAINING FISHERY MEAT, CUSTARD-TASTE FOOD CONTAINING FISHERY MEAT, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

流動性食品は、クリームコロッケの種、フライの種またはソースであることが好ましい。例文帳に追加

The fluid food is preferably a material for cream croquette, a material for a fry or a sauce. - 特許庁

クラストを有するクリーム食品を効率良く工業的に製造する方法を提供すること。例文帳に追加

To provide a method for efficiently industrially producing cream-like food having crust. - 特許庁

大豆微粉末を原料とするアイスクリーム食品及びその製造方法例文帳に追加

ICE CREAM-LIKE FOOD USING FINELY PULVERIZED SOYBEAN POWDER AS RAW MATERIAL, AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME - 特許庁

乳化剤を含む液体としては、例えば、乳化剤を食品添加物として含む食品残渣(クリームシチュー)等を採用する。例文帳に追加

Since the emulsifier is sprayed, protection films comprising the emulsifier are formed on the surfaces of the rice grains, and the rotary drum 11 can be rotated without adhering the rice grains to each other to form the lump. - 特許庁

半冷食品の製造に用いられる、ウエハーシェルとクリーム状のフィリングとを有する食品構造体例文帳に追加

FOOD STRUCTURE HAVING WAFER SHELL AND CREAMY FILLING, USED FOR PREPARATION OF SEMI-FROZEN FOOD - 特許庁

大豆粉の含有量が十分に多い大豆クリーム食品の製造に有用な方法及びこの方法を用いて製造される大豆クリーム食品を提供すること。例文帳に追加

To provide a useful method for producing a soybean cream-like food having sufficient content of soybean flour, and to provide the soybean cream-like food produced by the method. - 特許庁

きめ細かい泡のホイップクリームを生成できる食品攪拌装置、これを具備したカップ式自動販売機および食品攪拌装置を用いたホイップクリームの生成方法、コーヒーの生成方法を提供する。例文帳に追加

To provide a food agitator capable of producing whipped cream with fine foams, a cup type automatic vending machine provided with the food agitator, a whipped cream making method using the food agitator and a coffee making method. - 特許庁

油脂性食品12としては、チョコレート、チョコレートクリーム、チーズクリーム、ピザクリームからなる群より選ばれた少なくとも一種が#好ましい。例文帳に追加

At least one kind selected from the group consisting of a chocolate, a chocolate cream, a cheese cream and a pizza cream is preferred as the oily and fatty food 12. - 特許庁

本発明はクリーム収納タンクに冷却機構を設けることにより、クリームの低温状態を保持することを可能とするクリーム食品の充填器を提供することを目的とするものである。例文帳に追加

To provide a creamy food filling-device which has a cooling mechanism provided to a cream holding tank so as to keep cream have low temperatures. - 特許庁

ホイップ用クリームまたはホイップドクリームに、果物や野菜の良好な風味を付与するに足る量で配合しても、ホイップドクリームの造花性を低下させないジャム様食品を提供する。例文帳に追加

To provide a jam like food in which even blending an amount thereof which is sufficient for giving favorable flavor of fruit or vegetable to a cream for whipping, or a whipped cream, and which does not reduce artificial flower property of the whipped cream. - 特許庁

更に詳しくは、クリーム類の含水生地に対して、上記の大豆の粒子を0. 5〜20乾燥重量%含有させることや、原料中の卵黄と置換させることにより、コレステロール含有量が相当に低いクリーム食品や、更には原料費を下げ得るクリーム食品が得られた。例文帳に追加

More precisely, the creamlike food containing remarkably low cholesterol and capable of reducing a raw material cost is obtained by bringing the food to contain 0.5-20 dry wt.% of soybean particles based on a water-containing dough or replacing egg yolk in the raw material. - 特許庁

例文

油系クリームをクッキー、スポンジケーキ、マフィン等の焼成食品生地に包餡し、焼成する場合において、焼成による焼成食品への油脂移行や食感の劣化が抑えられ、焼成後も噛みだしがやわらかい油系クリーム及びそれを使用した複合焼成食品を提供すること。例文帳に追加

To provide oil-based cream for suppressing oil and fat transition to baked food and palate feeling deterioration caused by baking when enclosing the oil-based cream by dough of baked food such as cooky, sponge cake and muffin, and having soft chewability after baking, and to provide combined baked food using the oil-based cream. - 特許庁

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※この記事は「日本法令外国語訳データベースシステム」の2010年9月現在の情報を転載しております。
  
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