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揚げ物類の英語

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和英日本標準商品分類での「揚げ物類」の英訳

揚げ物類

読み方あげものるい、アゲモノルイ

Fried foods

「揚げ物類」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 21



例文

揚げ物素材に揚げ物用の粉材をまぶし、粉材をまぶした揚げ物素材に、温度130℃から350℃の範囲、かつ時間180秒から900秒の範囲で、過熱水蒸気を噴射して直接加熱し、揚げ物類食品を製造する。例文帳に追加

The method for producing fried food comprises coating a raw material to be fried with fry flour, and spraying the flour-coated raw material with superheated steam at 130-350°C for 180-900 sec to directly heat the material. - 特許庁

とんかつ等のフライ、てんぷら、から揚げや竜田揚げ等の揚げ物類食品にあって、揚げ物類食品が高カロリーとなるといった問題を無くし、揚げ物類食品の低カロリー化を図ることのできる揚げ物類食品の製造方法を提供する。例文帳に追加

To provide a method for producing fried food such as a pork cutlet, tempura, French fry or Tatsuta-age (a fried food prepared by frying preliminarily seasoned meat or fish in oil), solving such a problem as to have a high calorie content to make the fried food have a low calorie content. - 特許庁

揚げ物用及び蒸し物用とすることができ、揚げ物用としても油脂味が強くなく、また、アイスクリームが融けず形状が崩れないアイスクリーム入りの揚げ物用及び蒸し物用の冷凍食品の提供。例文帳に追加

To provide frozen food for fried food and steamed food, usable both for fried food and steamed food, having no strong oil and fat taste as for fried food, and containing ice cream free from melting and getting out of shape. - 特許庁

揚げ物種との結着性に優れ且つ風味および食感の良好な衣を有する揚げ物類が得られる揚げ物用加熱処理小麦粉を提供すること。例文帳に追加

To provide heat-treated wheat flour for deep-fried food with which deep fried food having deep-fry batter excellent in binding properties with deep-fry food ingredients and having good flavor and palate feeling, is obtained. - 特許庁

これらの製品はサバのみそ煮,ギンザケの塩焼き,すり身の揚げ物など6種ある。例文帳に追加

The products come in six kinds, including mackerel cooked with miso, white salmon broiled with salt, and deep-fried minced fish.発音を聞く  - 浜島書店 Catch a Wave

油ちょう後の揚げ物の表面に、糖、糖アルコール及び多糖のうちのいずれか1種以上を含む糖液を付着させた後、これを乾燥させることを特徴とする揚げ物の製造方法。例文帳に追加

The method for producing the deep-fried food includes adhering a sugar solution containing at least either one of saccharides, sugar alcohol, and polysaccharides on a surface of the deep-fried food after deep-frying, and drying the same. - 特許庁

例文

口溶けが向上したベーカリー食品、お好み焼き、または揚げ物を得ることができるバッターミックスを提供すること。例文帳に追加

To provide a batter mix capable of obtaining bakery food, Okonomiyaki pancakes, or deep-fried food which are improved in meltability in the mouth. - 特許庁

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「揚げ物類」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 21



例文

天ぷら、フライ等の揚げ物惣菜、ドーナツその他揚げ菓子、諸々の揚げ物などの調理に使用された使用済み食用油の酸価値及び色相等を簡便な手段により改善し、再使用可能に処理するための食用油の再生用濾過剤を提供する。例文帳に追加

To provide a filter agent for reproduction of edible oils, which allows reuse of an used edible oil having been used for cooking fried foods such as tempura and fries, fried confectionery such as doughnuts, and other various fries, by improving the acid value, the hue and the like of the used edible oil by a simple means. - 特許庁

食パン、麺、菓子揚げ物類及び豆腐から選ばれた1種又は2種以上の食品の製造時に植物性乳酸菌(Lactobacillus fermentum JS菌(韓国寄託番号KCCM−10499)を添加した。例文帳に追加

A method for producing at least one kind of food which is selected from among bread, noodles, confectionery, deep-fried food and bean curd comprises addition of vegetable lactic acid bacterium (Lactobacillus fermentum) JS bacterium (Korean accession number KCCM-10499). - 特許庁

マメ澱粉を、主材に配合することを特徴とする揚げ物衣用ミックスであり、好ましくは、前記マメ澱粉が前記主材に対して、3〜97質量%配合されており、また前記マメ澱粉の膨潤崩壊度が40%未満で、更には前記マメ澱粉が湿熱処理されている揚げ物衣用ミックスである。例文帳に追加

The flour mix for fried food coating is obtained by formulating bean starch, preferably in an amount of 3-97 mass% based on a main food material with the main food material, and a swelling collapse degree of the bean starch is <40% and the bean starch is subjected to wet heat treatment. - 特許庁

油で揚げた時に、種である畜肉、魚介、野菜、或いはその加工食品に結着した衣のはがれや膨れが無く、ソフトでべたつき感がない優れた食感を有する揚げ物用衣材を提供する。例文帳に追加

To provide a batter for fried foods free from separation or swelling of the coating layer of the batter from the subject of coating such as meats, fishes, vegetables or their processed foods, with soft and tackfree feeling and having an excellent palate feeling. - 特許庁

揚げ物製造時の作業性と衣のサクサク感などの食感や衣の形状などの外観の向上を両立し、かつ常温、チルドまたは冷凍保存後の電子レンジ調理などの再加熱についても製造直後の食感を保持できる、経時変化耐性に優れた揚げ物類を提供する。例文帳に追加

To provide a deep-fried food satisfying both operability when producing the deep-fried food, and the improvement of palate feeling such as crispy feeling of coating and outer appearance such as a shape of coating, and retaining palate feeling just after producing even in re-heating by microwave cooking after preserving at normal temperature, chilling temperature or freezing temperature to be excellent in resistance to change with the lapse of time. - 特許庁

これらの屋台の中には、麺揚げ物、炒め物、カット果物、日本起源のたこ焼き、どら焼き、かき氷、刺身、寿司など多様な食品を提供するところもあれば、衣料品や雑貨を売る店もある。例文帳に追加

Some of the following items are sold among the street stalls of the Night Markets: Noodles, deep-fried food, stir-fried dishes, cut fruits, Japanese originated takoyaki (octopus dumplings) dishes, Japanese dessert consisting of two slices of kasutera (Japanese sponge cake) with red bean jam in between, shaved ices (flavored with syrup), Sashimi (fresh slices of raw fish) dishes, Sushi, clothing, and miscellaneous goods.発音を聞く  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

穀粉を主成分とし、膨張剤を含まない揚げ物用衣液に、不活性ガスを介在させて、多数の気泡が内在する衣液を調製する。例文帳に追加

This method for producing the fried food batter liquid includes inert gas in a fried food batter liquid which has grain flour as the main ingredient and contains no leaving agent so as to prepare a batter liquid in which many bubbles exist in the inside. - 特許庁

例文

トッピング素材3は、たとえば煮物、焼き物、揚げ物、サラダその他の調理食品、加熱固化した玉子、ウィンナーやハム等の肉をはじめとする様々な具を1種あるいはそれ以上組合せたもので構成される。例文帳に追加

The topping material 3 is constituted e.g. by combining one or more kinds of various ingredients such as boiled foods, baked foods, fried foods, salads, other cooked foods, heated and solidified eggs, meat such as winnerham, ham. - 特許庁

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