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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > 和英日本標準商品分類 > パン用イーストの英語・英訳 

パン用イーストの英語

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英訳・英語 yeast for bread


和英日本標準商品分類での「パン用イースト」の英訳

パン用イースト


「パン用イースト」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 17



例文

イースト菌はパンを膨らませる際の作剤だ。例文帳に追加

Yeast acts as an agent in making bread rise. - Tatoeba例文

イースト細胞を含んでいる商パンの発酵剤例文帳に追加

a commercial leavening agent containing yeast cells発音を聞く  - 日本語WordNet

イースト菌はパンを膨らませる際の作剤だ。例文帳に追加

Yeast acts as an agent in making bread rise.発音を聞く  - Tanaka Corpus

機械製パン法において、イーストフードに代えてグルテンをいる、パン類の製造法。例文帳に追加

The method for producing the breads comprises using gluten in place of the yeast food in the mechanical method for baking. - 特許庁

ドライイーストの製造に適した、高温・乾燥ストレスに対してより耐性の強いパン酵母を含む組成物、および該パン酵母をいた耐久性の高いドライイーストの製造方法を提供。例文帳に追加

To provide a composition suitable for the production of dry yeast, and containing a baker's yeast having stronger resistance to high temperature and dry stress, and to provide a method for producing the dry yeast having high durability by using the baker's yeast. - 特許庁

焼く前に生地の円盤状のものを折り重ねることによって作られるイーストによりふくらんだ夕食パン例文帳に追加

yeast-raised dinner roll made by folding a disk of dough before baking発音を聞く  - 日本語WordNet

例文

マフィンの焼き型に3つの小さい球状の生地を入れて焼いた、イーストでふくらませたディナーロールパン例文帳に追加

yeast-raised dinner roll made by baking three small balls of dough in each cup of a muffin pan発音を聞く  - 日本語WordNet

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Weblio英語表現辞典での「パン用イースト」の英訳

パン用イースト


「パン用イースト」の部分一致の例文検索結果

該当件数 : 17



例文

乳化剤、イーストフードを使しなくてもパンのボリュームが増大し、製品保存中の固化現象を防止するパンプレミックスまたは品質改良組成物またはパン類の製造法を提供する。例文帳に追加

To provide a premix for bread, a quality improving composition or a method for producing bread which increases the volume of bread even when an emulsifier and/or yeast food are not used, and prevents solidification phenomena during a product preserving period. - 特許庁

本発明は、機械製パン法において、イーストフードをいることなく、機械耐性を有し、かつ製パン適性に優れたガミーな食感を有するパン類の製造法を提供することを目的とする。例文帳に追加

To provide a method for producing breads having mechanical resistance, excellent baking suitability and a gummy texture without using a yeast food in a mechanical method for baking. - 特許庁

乳化剤系改良剤やビタミンC、イーストフードなど化学合成系の添加物を使せずとも、生地に充分な機械耐性があり、且つパンの老化を抑制し、ソフトでしっとりとした、ボリュームのあるパンを提供すること。例文帳に追加

To provide a soft and moist bread having a volume and sufficient mechanical resistance without using a chemical synthetic additive such as an emulsion system improver, vitamin C or a yeast food and capable of suppressing the staling of the bread. - 特許庁

イーストフードなどの品質改良剤をはじめとして、乳化剤、油脂(ショートニングなど)、バター、脱脂粉乳を含まないハードタイプパン粉と、該パン粉をいた畜肉加工品の提供。例文帳に追加

To provide hard type bread crumb not containing not only a quality-improving agent such as yeast food, but also an emulsifier, fats and oils (shortening or the like), butter, and powdered skim milk, and to provide a meat processed product using the bread crumb. - 特許庁

パンでの材料の分量は、小麦粉(強力粉)400g、イースト菌(商品名:商品名:日清スーパーカメリヤドライイースト:日清フーズ株式会社DON製)4g、焼酎醪300ccをいて捏ね、この生地を定法の発酵温度にて一次発酵、成形後二次発酵と進め焼成して焼酎醪パンを得る。例文帳に追加

In baking, materials of 400 g flour (strong flour), 4 g specific yeast, and 300 cc Shochu moromi are kneaded to obtain dough, and the dough is primarily fermented, molded and secondarily fermented at temperatures of the usual method, and baked to obtain the Shochu moromi bread. - 特許庁

小麦粉、砂糖、塩、油脂等にパネトーネ酵母とブドウ由来の発芽玄米酵母をイーストとしていて生地を作り、焼成してパンまたは菓子を作る。例文帳に追加

Bread or cake is produced by preparing dough from wheat flour, sugar, salt, oils-and-fats, etc., using panettone yeast and sprouted brown rice yeast originated from grape as the yeast and baking the dough. - 特許庁

粥状の大麦にイーストを添加して発酵させた元種10〜40重量%、米粉1〜40重量%、小麦粉1〜40重量%および水を必須成分として含有するパン生地組成物とする。例文帳に追加

A composition for a bread dough contains 10-40 wt.% of raw material fermented by adding yeast to barley in a rice gruel shape, 1-40 wt.% of a rice powder, 1-40 wt.% of flour and water as essential components. - 特許庁

例文

油脂、有機酸モノグリセリドと乳蛋白質との複合体、乳固形分、糖類及び水を含有する混合物を脂肪酸分解酵素で分解後、更にイーストを懸濁して発酵させた油脂乳化組成物およびこれをいたパン類の製造方法。例文帳に追加

The fats and oil emulsified composition is obtained by degrading a mixture containing fats and oils, a composite of an organic acid monoglyceride and a milk protein, milk solids, a saccharide, and water with a fatty acid degradation enzyme, and further suspending yeast therein to effect fermentation, and the method of making bread uses this fats and oils emulsified composition. - 特許庁

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「パン用イースト」の英訳に関連した単語・英語表現

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