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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > ぷりぷりしての意味・解説 > ぷりぷりしてに関連した英語例文

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ぷりぷりしての部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 16



例文

いらだって, ぷりぷりして.例文帳に追加

in a fret  - 研究社 新英和中辞典

むっと[ぷりぷり]して立ち去る.例文帳に追加

go off in a huff  - 研究社 新英和中辞典

彼はまた腹を立てて[ぷりぷりして]いる.例文帳に追加

He's in one of his tantrums.  - 研究社 新英和中辞典

父はいつもバスが遅いといってぷりぷりした.例文帳に追加

My father always fumed about [at] the slowness of the buses.  - 研究社 新英和中辞典

例文

彼は損をしてプリプリしている例文帳に追加

He is sore on the subject of his loss.  - 斎藤和英大辞典


例文

肉部に透明感がなく、プリプリした優れた食感を有する加熱処理された甲殻類を提供。例文帳に追加

To provide a heat-treated crustacean having no transparency at flesh part but excellent springy palatability. - 特許庁

寒天の常温流通や長期保存を可能にすると共に、寒天が本来持ち得た生の食味、風味、弾力等を損なうことなく、特に、弾力性(ぷりぷり感)を低下させることのない寒天の製造方法を提供すること。例文帳に追加

To provide a method for producing agar capable of being distributed at normal temperatures and being preserved for a long period of time without impairing the fresh taste, flavor or resilience which the agar can originally have, and particularly without reducing the elasticity. - 特許庁

疑麻感やプリプリした反発性とドレープ性があり、しなやかな風合いを有するレーヨン交撚糸を提供する。例文帳に追加

To obtain a rayon interlaced yarn having a false hemp cloth feeling, an elastic repulsion, a drape and a soft feeling. - 特許庁

本発明により、麺類の素材の食味を損なうことなく、滑らかでのど越しが良く、適度な硬さと粘弾性、すなわちもちもち感、ぷりぷり感を付与する改質澱粉を提供し、およびこの改質澱粉を原料とする麺類、およびその麺類の製造方法を提供する。例文帳に追加

To provide modified starch for giving smooth feeling in the throat, and adequate hardness and viscoelasticity, i.e., springy and resilient feeling, without spoiling taste of a noodle raw material, to provide noodles having the modified starch as the raw material, and to provide a production method for the noodles. - 特許庁

例文

ゴムまりのようなぷりぷりした高い反発感をもち、かつ梳毛調のタッチを有した高級梳毛調織編物用として好適なポリエステル複合糸を提供し、さらに、本発明の複合糸の使用により、いわゆるコンジュゲート糸のもつストレッチ特性を生かし、また同時に軽量感も兼ね備えた織編物を提供する。例文帳に追加

To provide a polyester conjugate yarn having springy and resilient high repulsive feeling like rubber ball and suitable for high-class worsted fabric- like woven or knit fabrics having worsted fabric-like touch and provide a woven or knit fabric having both of stretch characteristic and lightweight feeling of the conjugate yarn by using this conjugate yarn. - 特許庁

例文

プリプリントしていない印字媒体(用紙)を使用して、入場券などを高速に印字・発行できる汎用性ある発券用プリンタを安価に提供する。例文帳に追加

To inexpensively provide a general-purpose ticker issuing printer using an unpainted printing medium (paper) to print and issue an admission ticket or the like at a high speed. - 特許庁

レトルト処理した後においても脆い食感を呈することなく、プリプリとした弾力感のある食感を実現できるレトルトエビの製造方法を提供する。例文帳に追加

To provide a method for producing retort shrimp capable of realizing resilient springy palate feeling without exhibiting fragile palate feeling, even after subjecting to retort treatment. - 特許庁

低温での一次硬化によって脱型可能な硬化物になり、二次硬化によって高耐熱性の硬化物になり、室温での安定性が良好であるエポキシ樹脂組成物、及び該エポキシ樹脂組成物を強化繊維材料に含浸させたプリプリグを提供する。例文帳に追加

To provide epoxy resin compositions which are stable at a room temperature, give releasable cured products by primary curing at a low temperature, and give cured products with high heat resistance by secondary curing, as well as to provide prepregs comprising reinforcing fiber materials impregnated with the epoxy resin compositions. - 特許庁

室温での安定性が良好であり、低温での一次硬化によって脱型可能な硬化物になり、二次硬化によって高耐熱性の硬化物になるエポキシ樹脂組成物、及び該エポキシ樹脂組成物を強化用繊維材料に含浸させたプリプリグを提供すること。例文帳に追加

To provide an epoxy resin composition, very stable at a room temperature, and to give a cured material capable of mold-releasing by a low- temperature primary curing and having a high heat-resistance by a secondary curing, and to provide a prepreg impregnated this epoxy resin composition in a fiber material for reinforcing. - 特許庁

共通項目がプリプリントされた媒体に、その媒体が有効であることを示す有効情報を記録して発行する媒体の発行方法において、有効情報を記録した後に、有効情報の少なくとも重要な一部を覆い、かつ、覆われた有効情報が目視できるシール部材を貼り付け、媒体を発行するようにしている。例文帳に追加

Concerning the issuing method for medium for issuing the medium, on which a common item is preprinted, after recording validity information showing that medium is valid, after the validity information is recorded, at least one important part of the validity information is covered, a seal member is stuck so as to watch the covered validity information and the medium is issued. - 特許庁

例文

水産物、中でも、エビ類の食感をコントロールできる水産物用食感改良剤に関するものであり、プリプリとした弾力感のある食感から繊維感の残る食感に任意に調製することができ、加工食品の原材料に適した水産物を提供できる水産物用処理剤及び水産物の食感改良方法、色調変化を抑制する方法、浸漬歩留まりを向上させる方法を提供する。例文帳に追加

To provide a treating agent for marine products arbitrarily adjusting palate feeling of shrimps from elastic cuttable feeling to a feeling with remaining fibrous texture, providing marine products suitable for raw materials of processed foods, and to provide a method for improving palate feeling of the marine products, a method for suppressing change of color tone of the marine products and a method for improving yield of soaking. - 特許庁

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