例文 (12件) |
Egg butterの部分一致の例文一覧と使い方
該当件数 : 12件
a color yellow that is like the color of butter, gold, or the yolk of an egg 例文帳に追加
黄色という,バターや金や卵の黄身のような色 - EDR日英対訳辞書
egg cooked individually in cream or butter in a small ramekin 例文帳に追加
小さなラミキンの中でクリームまたはバターと共に個々に料理された卵 - 日本語WordNet
lobster butter and cream and egg yolks seasoned with onions and sherry or Madeira 例文帳に追加
玉ねぎとシェリー、とマデリアで味付けされたロブスターバター、クリームと卵黄 - 日本語WordNet
The method for producing butter cake containing butter, sugar, egg and wheat flour is characterized by using a mixture containing previously prepared oil and fat and sugar, and a mixture containing previously prepared oil and fat and wheat flour.例文帳に追加
バター、砂糖、卵、小麦粉を含有するバターケーキ類の製造方法において、予め調製された油脂と糖類を含有する混合物及び、予め調製された油脂と小麦粉を含有する混合物を用いることを特徴とするバターケーキ類の製造方法。 - 特許庁
To provide a method for producing butter cake mainly made from butter, sugar, egg and wheat flour, capable of achieving the quality equal to that obtained by a sugar batter method without variation in quality by worker while the method is as simple as an all-in-mix method.例文帳に追加
バター、砂糖、卵、小麦粉を主原料とするバターケーキ類の製造方法において、オールインミックス法のように簡便でありながら、作業者による品質のばらつきがなく、かつシュガーバッター法と同等の品質を得ることができるバターケーキ類の製造方法を提供すること。 - 特許庁
The chocolate supplemented with vitamins A and B1 is obtained by adding butter, cod-liver oil, egg yolk, drip rice bran liquid, vitamin A and vitamin B1 to chocolate so as to make a nutritious food through which vitamin A and vitamin B1 can be most readily taken.例文帳に追加
バター、肝油、卵黄、ドリップ米糠液、ビタミンA、ビタミンB1をチョコレートに添加して、最も手軽にビタミンA、ビタミンB1の摂れる栄養食品に化すことにした。 - 特許庁
Differences between non-rolled type tamagoyaki and omelettes include: whether the egg is browned or not; butter is sometimes used to cook omelettes, but not with tamagoyaki; and while milk, cream, chopped bacon, or chopped sausage are sometimes added to omelettes, they are not added to tamagoyaki. 例文帳に追加
また、単に薄く延ばしただけの卵焼きとオムレツの相違点は、焦げ目の有無のほか、オムレツには牛乳やバターを入れることが多く、クリーム(食品)やベーコン、ソーセージなどを混ぜることがあるのが卵焼きとの大きな違いである。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
This product which has creamy teeth sensation is obtained by kneading saccharide and starch together with steamed fish paste dough, fusing the kneaded product with egg, dairy products (natural cheese, butter, yoghurt, raw cream, or the like), and molding the product or enclosing ingredient followed by heating.例文帳に追加
蒲鉾生地に糖類、澱粉等と一緒に練り合わせ、卵や乳製品(ナチュラルチーズ、バター、ヨーグルト、生クリーム等)と融合させ、成型または包餡したものを加熱することによって、クリーミーな歯ざわりを持った本品が得られる。 - 特許庁
The product is obtained by adding saccharides, egg and dairy products (such as natural cheese, butter, yoghurt or fresh cream) to fish paste dough, molding the mixture dough or enveloping filling with the mixture dough, and cooking the resultant dough so that the dairy products are mixed into the dough without causing separation, and make the dough have creamy palatability to the teeth.例文帳に追加
蒲鉾生地に糖類、卵や乳製品(ナチュラルチーズ、バター、ヨーグルト、生クリーム等)を加え、成型または包餡したものを加熱することによって乳製品が分離することなく融合し、クリーミーな歯ざわりを持った蒲鉾をつくる。 - 特許庁
The method for producing chocolate confectionery comprises steaming chocolate dough obtained by mixing 35-45 wt.% of chocolate, 14-24 wt.% of butter, 2-8 wt.% of whole egg, 7-17 wt.% of sugar and 14-24 wt.% of albumen together, into a prescribed shape.例文帳に追加
本発明に係るチョコレート菓子の製造方法は、35〜45重量%のチョコレート、14〜24重量%のバター、2〜8重量%の全卵、7〜17重量%の砂糖、及び、14〜24重量%の卵白を、混ぜ合わせて得られるチョコレート生地を、所定形状に蒸し焼きして得ることを特徴としている。 - 特許庁
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