1016万例文収録!

「noodles」に関連した英語例文の一覧と使い方(12ページ目) - Weblio英語例文検索


小窓モード

プレミアム

ログイン
設定

設定


セーフサーチ:オン

不適切な検索結果を除外する

不適切な検索結果を除外しない

セーフサーチについて

noodlesを含む例文一覧と使い方

該当件数 : 1929



例文

Some soba is made into balls or sausages instead of being formed into noodles. 例文帳に追加

麺ではなく、団子状にしたり、腸詰めとする。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

It is similar to the boiling method used for noodles. 例文帳に追加

麺類を茹でる方法を想起すればよい。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

Sukeroku decides to buy the noodles by himself. 例文帳に追加

助六自身がうどんを買い取ることにする。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

However, Unzen died suddenly when he was drinking Sake at Kendonya, a soba noodles shop. 例文帳に追加

しかし、蕎麦屋けんどん屋にて酒を飲むうち急死する。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

例文

He is eating a big bowl of noodles for breakfast. 例文帳に追加

朝食に大盛りのラーメンを食べています。 - 浜島書店 Catch a Wave


例文

"Namie yakisoba," thick pan-fried noodles, came in fourth. 例文帳に追加

太麺の「なみえ焼そば」は4位だった。 - 浜島書店 Catch a Wave

You can even eat Maruchan noodles in soccer stadiums.例文帳に追加

サッカー場でもマルちゃんを食べることができます。 - 浜島書店 Catch a Wave

"Namie yakisoba," thick pan-fried noodles, won first place.例文帳に追加

太麺の焼きそば「なみえ焼そば」が優勝した。 - 浜島書店 Catch a Wave

You can actually make ramen noodles yourself. 例文帳に追加

実際にラーメン作りの体験が出来る - 京大-NICT 日英中基本文データ

例文

Five people came to help make buckwheat noodles. 例文帳に追加

5人がそば打ちの応援に駆け付けた - 京大-NICT 日英中基本文データ

例文

(7) The potato food is a food which is confectioneries, breads and noodles.例文帳に追加

(7)食品が菓子類、パン類、麺類である馬鈴薯食品。 - 特許庁

FINE NOODLES MADE FROM NEMACYSTUS DECIPIENS AND MANUFACTURING METHOD THEREOF例文帳に追加

もずくを原料とする素麺及びその製造方法 - 特許庁

SANDGLASS WITH LID PRESSING ARM OF INSTANT NOODLES例文帳に追加

カップ麺の蓋押さえアーム付き砂時計 - 特許庁

ISOFLAVONE-CONTAINING NOODLES AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

イソフラボンを含有する麺類及びその製造法 - 特許庁

To provide a method for producing noodles like handmade noodles, having smoothness and viscoelasticity like handmade noodles, and capable of producing by a noodle making machine, noodles which are slow in getting soft by boiling.例文帳に追加

手延べ麺類の様な滑らかさおよび粘弾性を有し、茹で伸びも遅い麺類を機械製麺により製造し得る手延べ風麺類の製造方法を提供すること。 - 特許庁

MANUFACTURE OF NOODLES HAVING RUGGEDNESS ON SURFACE例文帳に追加

表面に凹凸状を有する麺の製造方法 - 特許庁

To provide instant deep-fried noodles getting rid of empty light palate feeling peculiar to instant deep-fried snack noodles and having viscoelasticity like raw noodles to achieve heavy noodle ribbon like raw noodles.例文帳に追加

即席油揚げスナック麺特有のスカスカとした軽い食感を脱し、「生麺のような粘弾性」を有し、かつ「生麺のような重みのある麺線」を実現する。 - 特許庁

The boiled noodles are obtained by boiling the dried noodles for 40 to 80% of the shortest time required for obtaining boiled noodles suitable for eating just after boiled, and then washing and cooling the boiled noodles with water.例文帳に追加

該茹で麺は、前記乾麺を茹で上げて直ちに食するのに適した茹で麺とするために要する最短時間の40%〜80%の時間で茹でて、水洗・冷却して得られる。 - 特許庁

DEVICE AND METHOD FOR SHORTENING BOILING TIME OF NOODLES例文帳に追加

麺を茹でる時間を短縮する装置及び方法 - 特許庁

CONTAINER OF INSTANT NOODLES WITH PAPER CUP INSERTED例文帳に追加

紙コップを挿入したカップ麺容器 - 特許庁

To produce buckwheat noodles, noodles, Chinese noodles or Western- style noodles each containing buckwheat stems/leaves-ground green juice.例文帳に追加

本発明は、そばの茎葉青汁を含有したそば麺を製造したり、そばの茎葉青汁を含有したうどんや中華麺や洋風麺を製造することを目的とする。 - 特許庁

To provide noodles which remarkably shorten the boiling time of the noodles from that of non-grooved noodles and are by no means inferior to the non-grooved noodles in appearance, taste and texture after cooking.例文帳に追加

麺類の茹で時間を溝なしの麺よりも大幅に短くし、かつ、調理後の外観、食味および食感において溝なしの麺と遜色がない麺類を提供する。 - 特許庁

MUSHROOM FOR FOOD ADDITIVE AND PRODUCTION OF NOODLES例文帳に追加

食品添加用茸および麺類の製造方法 - 特許庁

AUTOMATIC COOKING METHOD FOR NOODLES, AND APPARATUS例文帳に追加

麺類の自動調理方法及び装置 - 特許庁

To produce noodles having good loosening property of noodles when noodles are eaten without re-boiling or when noodles are reboiled or restored, and excellent in taste and texture.例文帳に追加

麺類を再調理せずに喫食する際に、又は茹で直しや湯戻し等の調理において麺類のほぐれ性が良好で、かつ、食味・食感の優れた麺類炉を製造することを課題とする。 - 特許庁

INSTANT NOODLES IN CUP AND COOKING PROCESS OF THE SAME例文帳に追加

即席麺カップ及び同カップの調理方法 - 特許庁

The method for treating frozen noodles for sale comprises shipping frozen noodles under refrigeration, putting the noodles on sale under a chilled condition, and heating the noodles with a microwave oven when eating.例文帳に追加

冷凍麺類を冷蔵で出荷して冷蔵で陳列販売し、これを食用に際して電子レンジにより加熱処理する冷凍麺類の販売処理方法である。 - 特許庁

To provide a method for producing instant noodles, which produces instant noodles having raw noodle-like texture and flavor and instant noodles having excellent restoration performance even in slightly thick noodles having thickness.例文帳に追加

生麺様の食感及び風味を有する即席麺、さらには厚みのある太めの麺であっても復元性に優れた即席麺を製造可能な、即席麺の製造方法を提供する。 - 特許庁

To provide a pot for boiling noodles which can boil noodles while stirring them utilizing a rotating flow by boiling of hot water inside a square hot water tub and which is equipped with a bottom plate for stirring noodles without causing a mass of the noodles.例文帳に追加

角型の湯槽内のお湯の沸騰による回転流を利用して麺を撹拌しながらゆでる麺ゆで釜であって、麺を塊にならないように撹拌できる底板を備えた麺ゆで釜を提供する。 - 特許庁

To provide a method for producing rice noodles using 100% pure rice powder.例文帳に追加

純米粉を用いた米麺の製造方法を提供する。 - 特許庁

INSTANT NOODLES PACKAGED IN CONTAINER AND METHOD FOR COOKING THE SAME例文帳に追加

容器入り即席麺類およびその調理方法 - 特許庁

BOILING OVER PREVENTING IMPLEMENT OF COOKING BY NOODLES BOILING例文帳に追加

麺茹で調理のふきこぼれ防止具 - 特許庁

To provide a method for producing frozen noodles integrated with ingredients, making the frozen noodles integrated with the ingredients efficiently taken out of a molded container, and preventing the frozen ingredients from being broken, when the frozen noodles integrated with the ingredients are produced by freezing the noodles and the ingredients and integrating with each other.例文帳に追加

麺と具材類とを凍結して一体化させる具材類一体化冷凍麺の製造方法において、具材類一体化冷凍麺を成型容器から効率よく取り出すとともに、凍結具材類の割れを防止する。 - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING NOODLES, COMPRISING ADDING SEAWEED POWDER TO GRAIN FLOUR例文帳に追加

穀物粉に海藻粉末を添加する麺類の製造法。 - 特許庁

WHEAT COMPOSITION FOR NOODLE AND METHOD FOR PRODUCING NOODLES例文帳に追加

麺用小麦組成物および麺類の製造方法 - 特許庁

NOODLES IN WHICH SOUP IS PACKED AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

スープを充填した麺類とその製造方法 - 特許庁

The egg composition for noodles may be used in a dry state.例文帳に追加

麺類用卵組成物は乾燥したものも使用できる。 - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING FRIED NOODLES COMPRISING RICE FLOUR AS MAIN RAW MATERIAL例文帳に追加

米粉を主原料にした揚げ麺の製造方法 - 特許庁

NOODLES OF CHILLED DISTRIBUTION TYPE AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

チルド流通タイプの麺類およびその製造方法 - 特許庁

The non-fried dry instant noodles are obtained by drying boiled noodles to bulky noodle mass with dense noodle ribbon and restored to noodles with taste and palate feeling equivalent to those of boiled raw noodles.例文帳に追加

茹で麺を緻密な麺線で嵩高な麺塊に乾燥してなる、生麺を茹で上げたときと同等の食味食感に復元するノンフライ乾燥即席麺を提供するものである。 - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING NOODLES AND NOODLE QUALITY IMPROVER例文帳に追加

麺類の製造法及び麺質改良剤 - 特許庁

APPARATUS FOR STRAINING WATER/HOT WATER FROM NOODLES例文帳に追加

麺類用水分、湯分、切り飛ばし装置 - 特許庁

MEASURING METHOD FOR LOOSENING CAPACITY OF NOODLES, AND CONTAINER FOR MEASUREMENT THEREOF例文帳に追加

麺類のほぐれ能力測定方法及び測定用容器 - 特許庁

APPARATUS AND METHOD FOR PRODUCING NOODLES例文帳に追加

麺類の製造装置及び製造方法 - 特許庁

To provide frozen precooked noodles having excellent operability.例文帳に追加

操作性に優れた冷凍調理麺を提供する。 - 特許庁

To provide fermented instant noodle utilizing lactobacillus comprising grain-utilized food or alkaline food such as instant noodles, to which finely acid taste and flavor are imparted without spoiling flavor and palate feeling inherent in noodles; to provide a method for producing the noodles and a method for improving the flavor of the noodles.例文帳に追加

麺本来の風味、食感を損なうことなく良好な酸味と風味を付与した即席麺等の穀類利用食品又はアルカリ性食品、その製造方法及びそのような風味改良法を提供すること。 - 特許庁

In this method for producing the frozen noodles integrated with the ingredients, the noodles are packed into the molded container when the container is packed with the noodles and the frozen ingredients, then the frozen ingredients are added thereto, and further the noodles and the ingredient are frozen as they are.例文帳に追加

成型容器内に麺と凍結具材類とを充填するに際して、麺を充填したあと、その上から凍結具材類を添加し、その状態で凍結する。 - 特許庁

CONTAINER FOR COOKING FROZEN NOODLES IN MICROWAVE OVEN例文帳に追加

冷凍麺類を電子レンジで調理するための容器 - 特許庁

APPARATUS AND METHOD FOR PRODUCING NOODLES MADE FROM KONJAK例文帳に追加

白滝製造装置および白滝の製造方法 - 特許庁

例文

FROZEN NOODLES AND METHOD OF PRODUCING THE SAME例文帳に追加

冷凍麺類及びその製造方法 - 特許庁

索引トップ用語の索引



  
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved.
  
本サービスで使用している「Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス」はWikipediaの日本語文を独立行政法人情報通信研究機構が英訳したものを、Creative Comons Attribution-Share-Alike License 3.0による利用許諾のもと使用しております。詳細はhttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ および http://alaginrc.nict.go.jp/WikiCorpus/ をご覧下さい。
  
浜島書店 Catch a Wave
Copyright © 1995-2024 Hamajima Shoten, Publishers. All rights reserved.
  
この対訳データはCreative Commons Attribution 3.0 Unportedでライセンスされています。
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS