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無脂肪食の英語
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英訳・英語 fat‐free diet; fat‐free meal
「無脂肪食」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 21件
無水の脂肪に基づく食用系例文帳に追加
EDIBLE FAT SYSTEM BASED ON DEHYDRATED FAT - 特許庁
食品の風味を外観などを損なうことなく、脂肪分低減食品および無脂肪食品の風味を改良する。例文帳に追加
To provide a fat-reduced food or a nonfat food improved in flavor without damaging appearance. - 特許庁
本発明の体脂肪燃焼促進剤を用いれば、食生活を変えることなく、無理なく少量で、安全に効率よく体脂肪が顕著に低下し、内臓脂肪、血中中性脂肪が著しく減少し、更に肝臓脂肪も低下し、肝機能も改善される。例文帳に追加
To provide an agent for promoting the burning of body fat, effective for safely, comfortably and remarkably reducing body fat in high efficiency by the use of a small amount of the agent without changing dietary habit, considerably decreasing visceral fat and neutral fat level in blood, further reducing hepatic fat and improving hepatic function. - 特許庁
特に低脂肪あるいは無脂肪の乳製品、それを利用した食品に添加するだけで、風味や食感を改善し、コク、脂肪感、濃厚感、乳感、甘味などを付与することのできる乳製品用調味料を提供する。例文帳に追加
To provide dairy product seasoning capable of improving flavor and palate feeling and giving body, fatty feeling, rich feeling, milky feeling and sweetness, only through adding to especially low fat or nonfat dairy products, and food using the products. - 特許庁
残りかすの少ない流動食(無脂肪の薄いスープや果実を漉したジュースやゼラチン)例文帳に追加
a diet of fluids with minimal residues (fat-free broth or strained fruit juices or gelatin)発音を聞く - 日本語WordNet
現在の薬物治療の不快な副作用が無く、食物脂肪の吸収を低減する物質の提供。例文帳に追加
To provide a substance which has no unpleasant adverse effect of current medication and reduces absorption of dietary fats. - 特許庁
食品中での使用時に食品中においてさわやかなそして泡立つ口中の感覚を生じさせる新規な無水の脂肪に基づく食用の脂肪系を提供することを目的とする。例文帳に追加
To provide a novel edible fat system based on dehydrated fat that can cause fresh and foaming sensation in the food, when it is used in food products. - 特許庁
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「無脂肪食」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 21件
食品の風味を改善するために、脂肪分低減または無脂肪食品において、香料と複合体を形成したまたは複合体を形成していないシクロデキストリンを用いる。例文帳に追加
The fat-reduced food or the nonfat food is obtained by using a cyclodextrin forming a complex or no complex with spice so as to improve the flavor of the food. - 特許庁
低脂肪又は無脂肪スナック食品の製造方法、及び当該方法により製造される製品であって、食品片は酵素及び/又はカチオン処理及び/又は特有の調理及び/又は乾燥技術を施され、従来の脂肪分の高い製品の食感、風味、及びその他の特徴を有するスナック食品を提供する。例文帳に追加
There are provided methods of making low-fat or fat free snack food products, and products made according to the methods, in which food pieces are subjected to enzyme and/or cation treatment and/or specific cooking and/or drying techniques, to provide for snack food products having the texture, flavor, and other characteristics of conventional full-fat products. - 特許庁
無理なく摂取出来、一般的な食品に十分使いうる量で脂肪蓄積抑制機能及び/又は蓄積脂肪低減促進機能効果を発揮し、風味に問題がなく、普通の油として広範な食品に使用することの出来る食用油脂の提供。例文帳に追加
To obtain an oil and fat for food products, naturally ingestible, exhibiting a fat accumulation-controlling function and/or accumulated fat reduction promoting function by sufficiently usable quantities in general food products, having no problem of flavor, usable in a wide range of food products as an ordinary oil. - 特許庁
低乳脂肪分であり、食物繊維であるコンニャク精粉を添加しても、コンニャク特有の異臭や異味が無く、アイスクリーム本来の優れた風味やボディー感を有する低乳脂肪分のアイスクリーム類、及びその製造方法を提供する。例文帳に追加
To provide ice cream having a low milk fat content, no offensive smell and taste peculiar to Konnyaku even if being added with Konnyaku refined flour as dietary fiber, and excellent in flavor and body feeling inherited from ice cream, and to provide a method for producing the ice cream. - 特許庁
グリセリン脂肪酸エステル、トウモロコシ発酵粉末、無機酸塩、および有機酸塩を含むことを特徴とする、上記の食品用日持ち向上剤(もしくは食品における偏性嫌気性細菌の増殖抑制剤)。例文帳に追加
The keeping quality-improving agent for foods (or a proliferation inhibitor of strictly anaerobic bacterium in the foods) comprises, preferably, the glycerol fatty acid ester, the corn fermented powder, an inorganic salt and an organic acid salt. - 特許庁
全て乾物ベースで、可溶性無窒素物(無窒素エキス(extract))として測定して食餌の約0〜約20重量%の炭水化物、食餌の約25〜約70重量%のタンパク質、及び食餌の約20〜約70重量%の脂肪を含有する食餌とする。例文帳に追加
A diet comprises carbohydrate measured as soluble nitrogen free extract of about zero to about 20 wt.% of the diet, protein of about 25 to about 70 wt.% of the diet, and fat of about 20 wt.% to about 70 wt.% of the diet, all on a dry matter basis. - 特許庁
ただし、九州地方の一部では、初期の突取式捕鯨期には鯨油生産のみが行われて食用習慣が無く、皮下脂肪以外の鯨肉は沖合いに運んで廃棄していたという記録もある。例文帳に追加
However, in some parts of Kyushu, whales were only for producing oil and were not eaten in the hand-harpooning whaling era, and the record remains that the whale meat except subcutaneous fat were carried off the coasts and were dumped there.発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
本発明の目的は、手術野の脂肪や生理食塩水あるいは体液などの有無に影響されることなく安定した凝固や切開効果を提供し得る医療器械を提供することである。例文帳に追加
To provide a medical instrument for obtaining stable coagulation and incision effects without being affected by the presence of fat in an operation field, physiologic saline, or a body fluid, etc., and also arbitrarily changing incision performance and coagulation performance by selecting the shape of a blade in a second grip part. - 特許庁
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