1016万例文収録!

「"chocolate-like"」に関連した英語例文の一覧と使い方 - Weblio英語例文検索


小窓モード

プレミアム

ログイン
設定

設定

Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > "chocolate-like"に関連した英語例文

セーフサーチ:オン

不適切な検索結果を除外する

不適切な検索結果を除外しない

セーフサーチについて

"chocolate-like"を含む例文一覧と使い方

該当件数 : 18



例文

CHOCOLATE-LIKE FOOD例文帳に追加

チョコレート様食品 - 特許庁

CHOCOLATE-LIKE MATERIAL, SHELL CHOCOLATE-LIKE CONFECTIONERY USING THE SAME, METHOD FOR PRODUCING THE SHELL CHOCOLATE-LIKE CONFECTIONERY例文帳に追加

チョコレート様素材及び該チョコレート様素材を用いたシェルチョコレート様菓子並びにそのシェルチョコレート様菓子の製造方法 - 特許庁

CHOCOLATE-LIKE CONFECTIONERY CONTAINING BLACK SOYBEAN AND METHOD FOR PRODUCING THE SAME例文帳に追加

黒大豆入りチョコレート風菓子及びその製造方法 - 特許庁

METHOD FOR PRODUCING CHOCOLATE-LIKE FOOD例文帳に追加

チョコレート様食品の製造方法 - 特許庁

例文

To provide a raw chocolate-like composition having flavor and palate feeling like raw chocolate, and excellently retaining flavor and palate feeling even when performing long term circulation in one year scale, to provide a method for effectively producing the raw chocolate-like composition, and to provide center-containing chocolate including the raw chocolate-like composition as the center, covered with chocolate dough, and excellent in caving resistance.例文帳に追加

生チョコレートの様な風味と食感を有し、且つ1年規模での長期流通を行った場合でも風味及び食感を良好に維持することができる生チョコレート様組成物、及び該生チョコレート様組成物を効率よく製造する方法、更には該生チョコレート様組成物をセンターとしチョコレート生地で被覆した陥没防止性に優れたセンター入りチョコレートを提供すること。 - 特許庁


例文

The chocolate-like food excellent in the chocolate flavor can be easily obtained by using the oil and fat.例文帳に追加

また、かかる油脂を使用することにより、チョコレート風味に優れたチョコレート様食品を簡便に得ることができる。 - 特許庁

The chocolate-like confectionery containing black soybean is produced by coating the surface of roast black soybean with chocolate containing soy flour.例文帳に追加

本発明の黒大豆入りチョコレート風菓子は、煎った黒大豆の表面に黄な粉入りチョコレートをコーティングしてなる。 - 特許庁

The raw chocolate-like composition is obtained by addition of 0.1-2.0 wt.% of BOB so as to have excellent shape retention.例文帳に追加

また、BOBを0.1〜2.0重量%含有することによって、保型性に優れた前記生チョコレート様組成物を得ることができる。 - 特許庁

CHOCOLATE-LIKE OIL-AND-FAT CAKE FOOD PRODUCED FROM BAKED CAKE AS RAW MATERIAL, METHOD FOR PRODUCING THE SAME AND FOOD PRODUCED BY USING THE CAKE FOOD例文帳に追加

焼き菓子を原料としたチョコレート様油脂性菓子食品及びその製造方法及びそれを使用した食品 - 特許庁

例文

To provide a method for manufacturing oil and fat with a chocolate flavor which has an effect of giving a natural chocolate flavor to a chocolate-like food that contains cacao mass or cocoa butter in a small amount, and to provide the chocolate-like food with the excellent chocolate flavor.例文帳に追加

カカオマスやココアバター配合量の少ないチョコレート様食品に対し、自然なチョコレート風味を付与する効果を有するチョコレート風味油脂の製造方法及びそれを利用したチョコレート風味に優れたチョコレート様食品を提供する。 - 特許庁

例文

To provide chocolate-like confectionery containing black soybean, creating new Japanesque taste, widely acceptable from child to aged person and produced by mixing soy flour into chocolate and combining the product with black soybeans.例文帳に追加

チョコレートにきな粉を入れ、更に黒大豆とを組み合わせることにより、和風の新しい味覚を創生でき、子供から年配者に至るまで幅広く楽しむことができる黒大豆入りチョコレート風菓子及びその製造方法を提案する。 - 特許庁

To provide a health food, for example, a chocolate-like sweet, which includes a large amount of unsaturated fatty acids useful for retaining health but no analeptic substance, for example, caffeine, theobromine and the like.例文帳に追加

カフェイン、テオブロミン等の覚醒物質を含まず健康保持に有用な不飽和脂肪酸の含有量の多いチョコレート様菓子等の健康食品を提供する。 - 特許庁

To obtain a health food such as oils and fats of Cupuacu-Theobroma grandfiflorum useful for maintaining health containing no stimulant material such as caffeine, theobromine, etc., a chocolate-like cake produced by using the oils and fats, etc.例文帳に追加

カフェイン、テオブロミン等の覚醒物質を含まず健康保持に有用なクプアス油脂並びにそれを使用して製造されるチョコレート様菓子等の健康食品を提供する。 - 特許庁

The oral agent comprising an ethylene oxide polymer, lying in a solid state at ordinary temperature and not deformed even if being left at 40°C has high preservability, and is usable as an oral agent with a chocolate-like or candy-like taste.例文帳に追加

酸化エチレン重合体を含み、常温で固形であり、40℃に静置しても変形しない経口剤は、保存性が高くチョコレート様又はキャンデー様の食感の経口剤として使用できる。 - 特許庁

To provide a raw chocolate-like composition having <0.600 of water activity in the water content of 8-15 wt.%, having flavor and palate feeling like those of raw chocolate, also maintaining the flavor and the palate feeling favorable even after long-time distribution on the scale of one year, and excellent in shape retention; and to provide a method for efficiently producing the raw chocolate-like composition.例文帳に追加

水分含有量が8〜15重量%の範囲における水分活性が0.600未満であり、生チョコレートの様な風味と食感を有し、且つ1年規模での長期流通を行った場合でも風味及び食感を良好に維持することができる生チョコレート様組成物、及び該生チョコレート様組成物を効率よく製造する方法、前記の特性に加えて、保型性にも優れた生チョコレート様組成物及びその製造方法を提供すること。 - 特許庁

This raw chocolate-like composition includes 40-70 wt.% of 5-25 wt.% linear polyhydric alcohol-containing glucide of equal to or less than disaccharide, 5-25 wt.% hard butter, and 8-18 wt.% water, and has moisture activity of <0.600.例文帳に追加

直鎖状多価アルコールの含量が5〜25重量%である二糖類以下の糖質を40〜70重量%、ハードバターを5〜25重量%及び水分を8〜18重量%含有し、水分活性が0.600未満であることを特徴とする生チョコレート様組成物により上記課題が解決される。 - 特許庁

The raw chocolate-like composition contains 55-65 wt.% of di- or mono-saccharide, ≥2.5 wt.% of non-fat solid, 10-25 wt.% of hard butter, 10-25 wt.% of sorbitol in the di- or mono-saccharide, and has a water content value of 8-15 wt.% so as to have excellent flavor and palate feeling.例文帳に追加

二糖類以下の糖質を55〜65重量%、無脂乳固形分を2.5重量%以上、ハードバターを10〜25重量%含有し、前記二糖類以下の糖質のうちソルビトールを10〜25重量%含有し、また水分値を8〜15重量%にすることによって、風味・食感に優れた生チョコレート様組成物を得ることができる。 - 特許庁

例文

To provide chocolate-like food reduced in rough palate feeling so-called "graining", produced by a simple method which is particularly effective on white or colored chocolate regarded as more easily causing "graining", in such a condition that notably-occurring affect on meltability or flavor by a conventional method is minimally suppressed.例文帳に追加

チョコレート様食品におけるグレーニングと称されるざらつき食感を低減したチョコレート様食品を、平易な方法で、さらにグレーニングが起こりやすいとされるホワイトやカラーチョコレートにおいては従来法では顕実化しやすい口溶けや風味に影響を最低限に抑えた状態にて提供することを本発明の目的とする。 - 特許庁

索引トップ用語の索引



  
Copyright © Japan Patent office. All Rights Reserved.
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する
英→日 日→英
こんにちは ゲスト さん

ログイン

Weblio会員(無料)になると

会員登録のメリット検索履歴を保存できる!

会員登録のメリット語彙力診断の実施回数増加!

無料会員に登録する

©2024 GRAS Group, Inc.RSS