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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > "mouth feel"に関連した英語例文

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"mouth feel"を含む例文一覧と使い方

該当件数 : 15



例文

Select a food material with a pleasant mouth-feel that does not make the stock cloudy. 例文帳に追加

汁を濁さず、口当たりのよいものを選ぶ。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

To provide a method for producing bread dough with which bread, having uniform mouth feel but new taste and mouth feel that conventional bread never has, can be obtained.例文帳に追加

食感が均質であるが、従来にはない新しい風味・食感のパンを得ることができるパン生地の製造方法を提供すること。 - 特許庁

If it is cooked in a pressure cooker, then the mouth feel will be good, and it can be cooked to have a sticky, chewy texture. 例文帳に追加

圧力釜で炊けば、食感も良く、粘りが有るようにモチモチにも炊ける。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

If it is cooked in an ordinary rice cooker, rice bran layers do not become digestible as skins on corn kernels do, and the mouth feel will be bad and coarse. 例文帳に追加

普通の炊飯器で炊くと、トウモロコシの穀粒の皮と同様に糠層の消化が悪く、食感も悪くぼそぼそになる。 - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

例文

The germinated brown rice thus produced is excellent in the mouth feel, easily cooked, even in an ordinary family, and excellently safe from microorganisms.例文帳に追加

このように製造された発芽玄米は、食感が優れ、一般家庭で炊飯が容易であり、微生物に対する安全性が優れている。 - 特許庁


例文

To provide a raised food having an excellent mouth feel and flavor, even when bean curd refuse is blended with grain flour, such as wheat flour, in a high content.例文帳に追加

小麦粉などの穀粉類におからを高含有率で配合しても、食感と風味に優れた膨化食品を製造する。 - 特許庁

To provide a mashed potato product having excellent nutriment, taste, and mouth feel characteristics, enriched with soybean proteins, and containing soybeans.例文帳に追加

すぐれた栄養、味及び食感特性を有する、大豆蛋白質富化、大豆含有のマッシュドポテト製品を提供することである。 - 特許庁

To provide a rice-cake like foodstuff having novel mouth feel different from that of traditional rice cake or of a rice flour dumpling made from glutinous rice flour and having sufficiently pleasant mouth feel even after a long time of exposure to heating/cooking.例文帳に追加

従来からある餅の食感でもなく、また餅米粉を用いて作る白玉団子の食感でもない、新規な食感を有するとともに、長時間の加熱調理を経ても十分な食感を楽しむことができる餅様食品を提供すること。 - 特許庁

To provide a chewable calcium-enriched food product that meets the requirements for a dietary supplement that has acceptable mouth feel, appearance, taste, aroma, and texture.例文帳に追加

許容される口あたり、外観、味、風味および食感を有する、補助食品の所要量を満たすチュアブルカルシウム強化食品を提供すること。 - 特許庁

例文

To provide a monofilament dental tape having better cleanability than a conventional monofilament floss, and positive properties such as a better in-mouth feel, interdental sliding, and resistance.例文帳に追加

従来のモノフィラメントフロスよりも良好に清掃し、かつ口中感、歯間スライド、抵抗力などのプラスの特性を保持するモノフィラメントテープを提供する。 - 特許庁

例文

To provide a re-molded cereal granule product having good quality for consumers, having a good mouth-feel, and used as a health food containing various kinds of cereals beans, and to provide a method for producing the same.例文帳に追加

消費者にとって品質が良好で、口当たりが良く、各種穀類、豆類が含まれる健康食品である再形成穀物粒製品およびその製造方法を提供する。 - 特許庁

To provide an effervescent emulsion composition of water-in-oil type, capable of well melting in the mouth, having good shape retention at room temperature, having low specific gravity, and having an excellent mouth feel.例文帳に追加

口溶けが良好であり、室温下における保型性が良好で、更に比重が低く、食感の優れた起泡性油中水型乳化組成物の提供。 - 特許庁

To provide a quickly cookable food capable of preventing the foods from binding to each other when stored, and having a good taste and a smooth mouth feel when taken as stew, soup, etc., after dissolved in hot water.例文帳に追加

保管時などにおける即席調理食品同士の結着を防止し、かつ、熱水に溶かしシチューやスープなどにして食しているときに良好な口当たり、滑らかな食感を有する即席調理食品を提供すること。 - 特許庁

To obtain a liquor which is readily and favorably drinkable since having fluidity under temperature conditions at -15 to -2°C, has non conventionally favorable refreshing feeling and mouth-feel over throat, a moderate alcoholic feeling and an excellent flavor by coexistence of minute ice pieces and foams.例文帳に追加

−15℃〜−2℃の温度条件において流動性を備えているため容易かつ好適に飲用することができ、微細氷片と気泡が共存することにより従来に無い好ましい冷涼感と喉越、適度なアルコール感、良好な風味を備えている酒類を提供する。 - 特許庁

例文

This composition is used for producing the mashed potato product having the excellent nutriment, taste, and mouth feel characteristics, enriched with the soybean proteins, and containing the soybeans, wherein the composition comprises a mixture of flakes of threshed soybeans which contain all of fats and have enzyme activity and flakes of potatoes.例文帳に追加

本発明は、すぐれた栄養、味及び食感特性を有する、大豆蛋白質富化、大豆含有のマッシュドポテト製品製造のための、全脂肪、酵素活性の脱穀された大豆フレークとポテトフレークの混合物よりなる組成物に関する。 - 特許庁

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