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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > deep fryingに関連した英語例文

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deep fryingの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 113



例文

The method for producing the doughnut without using the yeast comprises preparing a dough by using a raw material for the dough, obtained by formulating10 mass% protein derived from wheat and a swelling agent with the raw material for the dough, maturing the resultant dough and deep-frying the matured dough.例文帳に追加

イーストを使用せず、生地原料に対して10質量%以上の小麦由来の蛋白質、および膨張剤を配合した生地原料を使用して生地を調製し、次いで該生地をねかせた後、油で揚げることを特徴とする、ドーナッツの製造方法。 - 特許庁

The method for producing the frozen deep-fried chicken comprises adding the pretreatment solution B to chicken (A), followed by tumbling treating in a tumbling process 13, sprinkling a coating material E to the chicken in a coating process 14, cooking the product in oil in a frying process 15, and rapidly freezing the product in a freezing process 16.例文帳に追加

鶏肉Aは、下処理液Bを加え、タンブリング工程13でタンブリング処理された後、衣付け工程14で衣材料Eがまぶされ、フライ工程15で油ちょうされ、冷凍工程16で急速冷凍され、冷凍鶏唐揚げが製造される。 - 特許庁

To obtain a flavor imparting precursor which provides a flavor produced by frying a spice vegetable cut into tiny pieces with oils and fats and then boiling the spice vegetable when a food or a beverage is reheated before eating and supplies a food and a beverage having an ample cooking feel and deep body that a cooked food essentially has to prepare the whole cooked food.例文帳に追加

香辛野菜の微塵切りを油脂で炒めて次いで煮込んだときに得られる風味を、飲食品を喫食前に再加熱したときに与え、調理食品が本来持っている、調理食品全体をまとめ上げる豊かな調理感と深いコク味をもった飲食物を提供する。 - 特許庁

The jam-like material-wrapped food including the juicy ingredient material as the inner material can be efficiently obtained by wrapping the fluid having the low viscosity with dried bean curds, dipping the wrapped product in a batter solution, and deep-frying the product to prevent the inner material from leaking out at the production of the jam-like material-wrapped food.例文帳に追加

粘度の低い流動物を湯葉で包み、これをバッター溶液に漬けフライすることにより、包餡食品の製造時に内材が漏出することを抑制することが可能となり、ジューシーな具材を内材とする包餡製品を効率よく得られることを見出した。 - 特許庁

例文

To facilitate maintenance of a mechanism and extremely simplify the maintenance of the mechanism part by attaining the progress of a work and the removal of bits of fried food by a same component, reducing the weight and simplifying the structure when frying food materials into deep-fried food, fried food, or the like.例文帳に追加

食材を天ぷら、フライ等の油揚げをする際に、ワークの進行、揚げカスの除去を同一の構成材にて達成し、然もその構成を軽量、簡易化して達成することにより、機構の保守点検を容易とし、その構成部分のメンテナンスを極めて簡素化できるようにする。 - 特許庁


例文

To provide a cheese-flavor fried food preventing dough from scattering, bursting and browning in deep-frying in oil even if sufficient amount of cheese in dough is included in order to give rich cheese flavor, and having crispy feeling in dough and light and soft palate feeling; and to provide a method for producing the cheese-flavor fried food.例文帳に追加

豊かなチーズ風味を与えるために十分な量のチーズを衣に含ませても、油揚げの際に衣が散ったり、破裂したり、褐変したりすることがなく、衣にサクミがあり軽くソフトな食感を有する、チーズ風味揚げ物食品、及びその製造方法を提供すること。 - 特許庁

The dried Natto processed food supplemented with the Nattokinase is produced by simultaneously carrying out the enrichment of the nattokinase of the dried Natto produced by a reduced-pressure deep frying method so that the enzymic activity level (potency) of the nattokinase may be ≥2,000 FU per 10 g dried Natto without damaging the shapes of granules of the dried Natto, with a seasoning step.例文帳に追加

減圧フライ工法で製造した乾燥納豆に、ナットウキナーゼ活性量(力価)が乾燥納豆10g当り2000FU以上になるようにナットウキナーゼの富化を乾燥納豆の粒の形状を壊すことなく、味付け調味工程と同時に行う。 - 特許庁

To improve a fried-up condition of food using an edible oil to be used for deep-fried food or the like, to reduce the degradation of the edible oil itself, to fry food excellently even with a lower frying temperature and to provide a technology excellent in safety of foods and friendly to the environment.例文帳に追加

食品の揚げ物等に使用する食用油使用時の食品の揚げ上がり状態向上と食用油自体の劣化の低減と低めの揚げ温度でも良好に上げあがることと、なおかつ食品安全性にすぐれた地球環境に貢献できる技術を提供する。 - 特許庁

The fried food product such as the deep-fried food product formed by frying the food material such as edible meat and having desirable juicy palatability and balanced taste of the coating layer and the ingredient is produced by compounding a prescribed amount of a highly branched cyclodextrin.例文帳に追加

高度分岐環状デキストリンを所定量配合することにより、食肉などの具材を柔らかくて、ジューシーな好ましい食感と、衣部分と具材部分の食味バランスが良好なから揚げなどのフライ食品を製造することができる。 - 特許庁

例文

To provide bread crumb capable of retaining crispy excellent palate feeling with smooth melting feeling in the mouth from just after deep frying even to after the lapse of a long time, and free from spoiling the excellent palate feeling even though using for frozen fried food and thawing with a microwave oven or heating, and to provide a method for producing the bread crumb.例文帳に追加

サクサクとして口溶けの良い優れた食感が、フライ直後から長時間経過しても維持でき、また冷凍フライ食品に使用して電子レンジで解凍、加熱してもその優れた食感が損なわれないパン粉およびその製造法を提供すること。 - 特許庁

例文

To provide an onion extract strongly expressing cooking feeling peculiar to onion and fresh feeling, as if cooking is done by using raw onion, by adding the extract before cooking a processed food and food including a heating process such as deep-frying, and heating treatment and cooking.例文帳に追加

加工食品や唐揚げ等の加熱工程を含む食品の加熱調理の前に添加し、その後、加熱処理や調理を行った場合に、タマネギ特有の調理感や生のタマネギを用いて調理したようなフレッシュ感を強く発現するオニオンエキスを提供する - 特許庁

This method for producing the fried been curd comprises generating recesses, by subjecting soymilk to supersonic treatment, including fine air bubbles in soymilk by the cavitation, adding a coagulating agent to the soymilk which contains fine air bubbles to produce bean curd dough, and deep-frying the bean curd dough in oil.例文帳に追加

豆乳に超音波処理を施すことによりキャビテーションを発生させ、そのキャビテーションによって豆乳中に微細気泡を含有させ、その微細気泡を含有した豆乳に凝固剤を添加して豆腐生地を生成し、その豆腐生地を油で揚げることによって製造する。 - 特許庁

例文

The heating finished molding meat is formed by filling up a tray with comparatively large pieces of meat with batter having fluidity and comprising starch, albumen powder, powdery vegetable protein, thickening polysaccharides, etc. and performing steamy heating, and this molding meat is submitted to the same processing (for example, deep frying after being immersed in batter liquid) as normal raw material meat.例文帳に追加

比較的大きな肉片を、でん粉・卵白粉末・粉末状植物性蛋白質・増粘多糖類等から成る流動性をもったバッターと共にトレイに充填し、蒸気等の加熱を行うことで加熱済の成型肉を形成し、同成型肉を通常の原料肉と同様の加工処理(例えば、バッター液に浸漬後、油ちょう加熱)に供する。 - 特許庁

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