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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > CRISPINESSの意味・解説 > CRISPINESSに関連した英語例文

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CRISPINESSを含む例文一覧と使い方

該当件数 : 19



例文

cooking to a brown crispiness over a fire or on a grill 例文帳に追加

火の上、または鉄板の上で褐色でこんがりするまで料理すること - 日本語WordNet

TABLET CANDY HAVING MODERATE HARDNESS AND CRISPINESS AND ITS PRODUCTION例文帳に追加

適度な硬度とシャリシャリ感を合わせ有する錠菓およびその製造方法 - 特許庁

When the tempura I make cools down, it immediately loses its crispiness and doesn't taste very good.例文帳に追加

私の作る天ぷらは冷めるとすぐにべちゃっとなってしまい、あまりおいしくない。 - Tatoeba例文

To obtain a pliant viscose rayon eliminated from hardness and crispiness peculiar to the viscose rayon.例文帳に追加

ビスコースレーヨンに特有の硬さ、シャリ感をなくした、しなやかなビスコースレーヨンを得る。 - 特許庁

例文

To provide a yeast fermented food having a soft and glutinous texture with good crispiness and Umami (delicious taste).例文帳に追加

柔らかくてもちもちした歯切れの良い食感で、かつ旨みがあるイースト発酵食品を提供する。 - 特許庁


例文

COATED FRIED FOOD WHICH CAN RETAIN CRISPINESS OF COATING AND PRODUCTION OF THE FOOD例文帳に追加

衣のサクミを保つことのできる衣つきフライ済み食品及びその製造方法 - 特許庁

The method for producing the fried food comprises coating the food raw material with the secondary batter for forming the secondary coating which can retain not only the crispiness of the coating but also a function for retaining the crispiness, and then frying the coated food raw material.例文帳に追加

上記食品素材に、サクミをもつだけでなくサクミを保持する機能をもった二次衣を形成する二次バッターをつけて油ちょうすることを特徴とするフライ済み食品の製造方法。 - 特許庁

The viscose rayon prepared by spinning the resultant viscose according to a conventional method is a fiber excellent in touch feeling with high pliability and slight crispiness.例文帳に追加

定法により紡糸して得られるビスコースレーヨンはしなやかさ度が高く、シャリ感の少ない風合いのすぐれた繊維である。 - 特許庁

The fried food has the primary coating which is brought into contact with the ingredient and has the function which can retain the freshness of the ingredient, and the secondary coating which can retain not only the crispiness of the coating but also a function for retaining the crispiness.例文帳に追加

衣が、揚げ種に接してそのみずみずしさを保持する機能をもった一次衣と、一次衣についた、サクミをもつだけでなくサクミを保持する機能をもった二次衣の組合せを特徴とするフライ済み食品、その冷凍品あるいはその製造方法。 - 特許庁

例文

To obtain a pie product for reheating by microwave oven, which is warmed simply and quickly in a microwave oven and has its pie surface identical in crispiness texture to that which has been freshly baked in oven, and to provide its package.例文帳に追加

簡便に電子レンジで温められ、かつ、パイ表面がオーブンでの焼きたてと同じパリパリした食感を有する電子レンジ再加温用パイ製品及びその包装体を提供する。 - 特許庁

例文

To provide steamed-cake batter that gives steamed cakes being soft and having good crispiness and good tastes without influenced by mixed auxiliary raw materials, and to provide steamed cakes made from the batter.例文帳に追加

副原料の配合に影響されることなく、ソフトで歯切れが良く風味良好な蒸ケーキ類を得ることができる蒸ケーキ生地、及び該生地で作られた蒸ケーキ類を提供すること。 - 特許庁

To obtain a chewing composition having a moderate springiness, excellent texture such as chewiness, crispiness, or the like, and shape retention, not impairing a nutrient by adding an insoluble protein, or the like, to a specific chewing composition.例文帳に追加

程よい弾力性を有し、噛み口、歯切れ等の食感が良好で、また、バランス栄養食品に利用したときに栄養素を損なうことがないチューイング性組成物を提供する。 - 特許庁

To provide a mix for batter having no slimy feeling between coating and ingredients, excellent in binding property of coating and in finish of fried coating, and to be used for obtaining a fried food having moderate crispiness in a platable feeling and no crunchy hardness.例文帳に追加

衣と揚げ種の間のぬめり感がなく、衣結着性が良好でかつ衣の揚がりが良く、食感に適度のサクミがあり、ガリガリした硬さがないフライ食品を得るためのバッター用ミックスを提供することにある。 - 特許庁

To provide a multichannel audio reproduction system in which a sound having weight sensation is outputted even when the output volume from a speaker is small without sacrificing crispiness and localization.例文帳に追加

スピーカの出力音量が小さい時でも、重量感がある音響を出力し、かつ明瞭度と音像定位を妨げなくした多チャンネルオーディオ再生装置を提供する。 - 特許庁

To effectively provide a baked confectionery which sufficiently develops the original aroma of cheese and is provided with crispiness on the surface and entire internal without using any special facility.例文帳に追加

チーズ本来の香味を十分に発現し、表面及び内部全体がカリカリした食感を有する、焼き菓子を特殊な設備を使わず効率的に提供する。 - 特許庁

To provide a water-in-oil emulsified oil and fat composition which has good sweetness and is nonsticky, and with which a Danish pastry and pie excellent in floating, an inner layer, and crispiness can be made when used as a roll-in oil and fat composition.例文帳に追加

良好な甘みを有し、べたつきがない油中水型乳化油脂組成物、特にロールイン用油脂組成物としてデニッシュペストリーやパイに用いた場合、浮きや内層や歯切れが良好なデニッシュペストリーやパイを製造することができる油中水型乳化油脂組成物を提供すること。 - 特許庁

This tart cutting method includes a process for preheating only a bottom part 4 of a tart base 2 by a heating device such as a plate-type electric heater or the like just before the tart body 1, in particular, a frozen one, that is, a dough having crispiness is divisionally cut.例文帳に追加

タルト本体1、特に冷凍したもので、かつクリスピー感を有する生地を分割切断する直前に、プレート式電熱ヒーター等の加熱装置によって、タルト台2の底部4のみをプレヒートする工程を組み入れたことを特徴とする。 - 特許庁

To provide an emulsifier composition affording Harumaki (egg roll) skin maintaining strength with little baking unevenness, inhibiting deterioration in texture with time after frying in oil, and sustaining a good crispy texture with crispiness over a long period of time, and to provide the Harumaki (egg roll) skin using the emulsifier composition.例文帳に追加

強度が維持され、かつ焼きムラの少ない春巻皮であり、油ちょう後の経時的な食感低下を抑制して、パリパリした歯切れの良い食感が長時間持続する春巻用の皮が得られる乳化剤組成物、及びこれを用いて得られる春巻の皮を提供する。 - 特許庁

例文

To provide cosmetics, when forming curly hair style, capable of keeping curl-forming activity for a long time, reconditioning/restoring damage of human damaged hair, if necessary, decreasing starchiness and crispiness to the utmost and imparting tense/stiff feeling, and, when brushing the hair of a dog and the like, preventing pill-generation.例文帳に追加

巻き髪スタイルを形成したときに、カールの形成力が長時間持続できると共に、ダメージを受けたヒト毛髪の損傷を修復・回復させ、必要によってゴワツキ感やバリバリ感などを極力軽減し、またハリ・コシ感を付与し、更に犬等の被毛のブラッシング時の毛玉発生を防止することのできる化粧料を提供する。 - 特許庁

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