固茹で卵の英語
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英訳・英語 hard-cooked egg、hard-boiled egg
「固茹で卵」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 11件
私は固茹で卵が大好きです。例文帳に追加
I really like hard-boiled eggs. - Tatoeba例文
私は固茹で卵が大好きです。例文帳に追加
I love hard-boiled eggs. - Tatoeba例文
茹でた卵の中身が十分に固まっていないこと例文帳に追加
of a boiled egg, the state of being incompletely solidified inside発音を聞く - EDR日英対訳辞書
茹でた卵の中身が十分に固まっていないさま例文帳に追加
of a boiled egg, being incompletely solidified inside発音を聞く - EDR日英対訳辞書
温泉卵(おんせんたまご)は、半熟卵の一種で、卵黄部分は半熟、卵白部分は半凝固状態に茹でた鶏卵。例文帳に追加
Onsen tamago (onsen eggs) are a type of soft boiled egg, or chicken eggs with the yoke soft and the white only half done.発音を聞く - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス
硫化黒変がなく、凝固卵白がソフトで卵黄の凝固程度を好みに応じて調節できる茹で卵の製造方法を提供すること。例文帳に追加
To provide a method for producing boiled eggs, causing no sulfurized black discoloration, making the solidified albumen thereof soft and capable of controlling the solidified level of the yolk thereof according to one's preference. - 特許庁
加熱凝固して一旦冷凍しても離水せず、茹で卵の卵白と同様の食感を有する耐冷凍性卵白組成物を、また、加熱凝固後の色調も茹で卵の卵白と同様の白色である耐冷凍性卵白組成物を提供すること。例文帳に追加
To provide a freezing resistant egg white composition, not releasing water even on coagulating by heating and freezing once, having an eat feeling similar to the egg white of a boiled egg and also having a color tone similar to the white color of the boiled egg even after its coagulation by heating. - 特許庁
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Weblio例文辞書での「固茹で卵」に類似した例文 |
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固茹で卵
ゆでた卵
a food called a boiled egg
I hard-boiled an egg.
ゆで卵.
Eggs coagulate.
孵らない鶏卵
I really like hard-boiled eggs.
「固茹で卵」の部分一致の例文検索結果
該当件数 : 11件
茹で卵の黄身様の食感を有する加熱凝固卵及びこれを原料として用いた加工食品を提供する。例文帳に追加
To provide heat-coagulated egg having palate feeling like egg yolk of a boiled egg, and processed food using the egg as a raw material. - 特許庁
半熟卵では、加熱温度が数度高くなったり、また、加熱時間が少し長くなったりするだけで固茹で卵の状態になる。例文帳に追加
To provide a method for the continuous mass-production of half-done eggs with shells, having stable quality. - 特許庁
茹でた野菜に牛乳、生クリーム、グラニュー糖、卵黄等を混ぜ合わせ、ゼラチンで固め冷やしたことを特徴とする。例文帳に追加
This method for producing the vegetable pudding is characterized in that milk, raw cream, granulated sugar, yolk or the like are mixed with the boiled vegetable, and the resultant product is solidified with a gelatin and cooled. - 特許庁
単体では黄身様の食感を有しない水不溶性食物繊維と澱粉を用い、これらを液卵と混合して加熱凝固すると茹で卵の黄身によく似た食感を有する加熱凝固卵が得られる。例文帳に追加
The heat-coagulated egg is obtained by using starch and water-insoluble dietary fibers a single body of which does not have egg yolk-like palate feeling, mixing the materials with liquid egg, and heating the mixture to be coagulated. - 特許庁
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