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「コーヒーの香り」に関連した英語例文の一覧と使い方 - Weblio英語例文検索


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Weblio 辞書 > 英和辞典・和英辞典 > コーヒーの香りに関連した英語例文

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コーヒーの香りの部分一致の例文一覧と使い方

該当件数 : 74



例文

コーヒーの香り発生器例文帳に追加

COFFEE AROMA GENERATOR - 特許庁

入れたてのコーヒーの香り.例文帳に追加

the aroma of freshly brewed coffee  - 研究社 新英和中辞典

コーヒーの香りが大好きなの。例文帳に追加

I love the smell of coffee. - Tatoeba例文

朝のコーヒーの香りが大好きだよ。例文帳に追加

I love the smell of morning coffee. - Tatoeba例文

例文

コーヒーの香りが、彼らを誘った。例文帳に追加

The smell of coffee beckoned them. - Tatoeba例文


例文

そのコーヒー香りがいいね。例文帳に追加

That coffee smells good. - Tatoeba例文

私は、コーヒーの香りを嗅いだ例文帳に追加

I caught the aroma of coffee  - 日本語WordNet

コーヒーの香りが、彼らを誘った。例文帳に追加

The smell of coffee beckoned them.  - Tanaka Corpus

メキシコ産のコーヒーの香りのするリキュール例文帳に追加

coffee-flavored liqueur made in Mexico  - 日本語WordNet

例文

その部屋はコーヒーの香りが充満していた.例文帳に追加

The room was saturated with the aroma of coffee.  - 研究社 新英和中辞典

例文

僕は淹れたてのコーヒーの香りが好きなんだ。例文帳に追加

I love the aroma of freshly brewed coffee. - Tatoeba例文

朝のコーヒーの香りが大好きなんだ。例文帳に追加

I love the smell of coffee in the morning. - Tatoeba例文

梅栄堂は2月にコーヒーの香りの線香を売り始めた。例文帳に追加

Baieido started selling coffee incense sticks in February.  - 浜島書店 Catch a Wave

香りを引き出すのにコーヒー豆をいった例文帳に追加

I roasted coffee beans to bring out the flavor. - Eゲイト英和辞典

コーヒーの香りをかぐとリラックスしますか。例文帳に追加

Do you feel relaxed when you smell the aroma of coffee?  - 浜島書店 Catch a Wave

コーヒーは見た目,味,香りの質で評価された。例文帳に追加

The coffee was judged on its visual, taste, and aroma qualities.  - 浜島書店 Catch a Wave

黒糖香りコーヒーとその製造方法例文帳に追加

COFFEE WITH PERFUME OF MUSCOVADO AND METHOD OF PRODUCING THE SAME - 特許庁

このコーヒーの香りの線香は「残(ざん)香(こう)飛(ひ)」と呼ばれ,コーヒーをもじっている。例文帳に追加

The coffee incense sticks are called "Zankohi," a play on coffee.  - 浜島書店 Catch a Wave

レギュラーコーヒー用のコーヒー豆または粉に黒糖の香りを着香する方法に関し、コーヒーの香りとよくマッチする黒砂糖の香りを着香することで、レギュラーコーヒーの需要拡大を実現する。例文帳に追加

To provide a method of imparting perfume of muscovado to coffee beans or powder for a regular coffee to achieve the demand expansion of the regular coffee by imparting the perfume of the muscovado which extremely matches with the perfume of the coffee. - 特許庁

コーヒー豆本来の香りや風味を最大限に有するコーヒーを得ることができるコーヒー豆の焙煎方法を提供する。例文帳に追加

To provide a method for roasting coffee beans giving coffee having characteristic flavor and taste of coffee bean to the utmost limit. - 特許庁

コーヒー等の容器詰め水出しコーヒー飲料の製造に適用し、水出しコーヒー抽出液を迅速かつ有効に抽出し、コーヒー飲料用の香り高い水出しコーヒーを製造する方法を提供すること。例文帳に追加

To provide a method for producing cold water extraction coffee applied to production of packaged cold water extraction coffee beverage such as a canned coffee, and comprising rapidly and effectively extracting cold water extract to produce a fragrant cold water extraction coffee. - 特許庁

コーヒーの香りは脳の一部を刺激し,心地よさをもたらすのだ。例文帳に追加

It stimulates part of the brain and produces a good feeling.  - 浜島書店 Catch a Wave

その店の前を通り過ぎようとしたらコーヒーの香りがぷんと鼻をついた.例文帳に追加

The aroma of coffee greeted my nose as I passed by the shop.  - 研究社 新和英中辞典

コーヒーの香りにアロマテラピーの効果があることは長く知られている。例文帳に追加

The smell of coffee has long been known to have an aromatherapy effect.  - 浜島書店 Catch a Wave

香ばしいコーヒーの香りに誘われて、私はカフェに入って行った。例文帳に追加

Allured by the pleasant‐smelling aroma of coffee, I went into the cafe.  - Weblio英語基本例文集

コーヒーは,独特の香りを持つスパイス,カルダモンで風味づけされています。例文帳に追加

The coffee is flavored with cardamom, a spice with a unique scent. - 浜島書店 Catch a Wave

コーヒー飲料の加熱殺菌時の香気成分、特にコーヒーのロースト香に寄与する含硫化合物の劣化を抑制し、入れ立てのコーヒーの香りが維持できるコーヒー飲料の殺菌方法を提供することを目的とする。例文帳に追加

To provide a sterilization method for coffee drink suppressing deterioration of a flavor component of coffee drink at the time of heat sterilization, especially of a sulphur-containing compound contributing to roast flavor of coffee and maintaining flavor of just dripped coffee. - 特許庁

コーヒー抽出時の加熱によるコーヒー抽出液の香りや風味の劣化及びコーヒー飲料の保存中の風味の変化を抑制し、良好な風味が長期間維持されるコーヒー飲料を開発することを課題とする。例文帳に追加

To develop a coffee beverage capable of suppressing the deterioration of an aroma or a flavor of a coffee extract liquid by heating during the extraction of a coffee and a change in the flavor during the preservation of the coffee beverage and retaining a good flavor over a long period. - 特許庁

抽出後のコーヒー飲料に特有の香りが立つようにし、コーヒー飲料を味わい深いものとすることのできるコーヒー豆並びにこの製造方法並びに製造装置並びにコーヒー飲料を提供する。例文帳に追加

To provide coffee beans imparted with flavor peculiar to a coffee beverage just after extraction to make the coffee beverage tastefull; to provide a method for producing the coffee beans; to provide an apparatus for producing the coffee beans; and to provide a coffee beverage. - 特許庁

高濃度コーヒーにおいて保存時の沈殿を防止し、かつコーヒーの風味、特にコーヒーのコクと香りを維持することができる、コーヒー飲料の製造方法を提供する。例文帳に追加

To provide a method for producing a packed coffee drink, by which the coffee drink prevents precipitation in a high concentration, when stored, and can maintain the flavor of the coffee, especially the body and aroma of the coffee. - 特許庁

コーヒーの焙煎工程を改良することにより、焙煎されたコーヒー豆を抽出した際に得られるコーヒーの味のすっきりさと、香り立ちの良さを向上させることができるようなコーヒー豆の焙煎技術、およびそのコーヒー飲料への用途を提供する。例文帳に追加

To provide a coffee bean roasting technique for improving refreshingness of coffee taste and aromaticness each obtained at the time of extracting roasted coffee beans through improving a coffee roasting process, and to provide the use of the coffee beans for coffee beverage. - 特許庁

コーヒー豆由来の可溶性固形分の収率が高く、香りのよいコーヒーエキスの製造方法を提供すること。例文帳に追加

To provide a method of producing an aromatic coffee extract at a high yield of a soluble solid content derived from coffee beans. - 特許庁

コーヒー豆の生産(取り入れ)から加工までに長期間経過してもコーヒー本来の味や香りが落ちにくく、また従来は有効に利用されていないパーチメントコーヒーの内果皮や銀皮の有効利用が図れるコーヒーの加工方法とその加工方法によるレギュラーコーヒーと同レギュラーコーヒーを用いたコーヒー飲料とを提供する。例文帳に追加

To provide a method for processing coffee hardly causing deterioration in taste and/or flavor inherent in the coffee even after a long period goes on from production (ingathering) to processing, and enabling effective utilization of endocarps and silver skin of parchment coffee which have not been effectively utilized in the past: and to provide regular coffee produced by the method, and coffee beverage using the regular coffee. - 特許庁

本発明は、味だけでなく香りにも優れた美味しいコーヒーを、簡単かつ簡便に提供できるようにするためのコーヒー香を有する液体(コーヒー香液)を提供すること、及び、当該コーヒー香を有する液体(コーヒー香液)を利用したコーヒー飲料や、その他のコーヒーに係る製品を提供することを目的とする。例文帳に追加

To provide a liquid (coffee flavor liquid) having a coffee flavor to simply and easily provide coffee having not only excellent taste but also excellent flavor, a coffee beverage using the liquid (coffee flavor liquid) having a coffee flavor and other coffee-related products. - 特許庁

コクと香りに富み、かつ後味のキレの良いコーヒー抽出液の製造方法を提供すること。例文帳に追加

To provide a method for producing a coffee extract which is rich and aromatic, and has a sharp aftertaste. - 特許庁

殺菌処理を十分に施すが、乳成分と加糖コーヒー液の加熱反応を防止して、コーヒーの香り・味の劣化を防止した風味のよいコーヒー乳飲料を容易に製造する方法の提供。例文帳に追加

To provide a method for easily producing a coffee milk beverage having good flavor, where heating reaction of dairy components and sweetened coffee liquid to each other is prevented, and deterioration in coffee flavor and taste is prevented. - 特許庁

コクと香りに富み、かつ後味のキレの良い濃縮コーヒー抽出液を提供する。例文帳に追加

To provide a concentrated coffee extract having rich body and flavor, and providing a crispy aftertaste. - 特許庁

サイフォンコーヒー抽出器具に蒸らしの過程を入れ、成分及び香りの抽出効果を高める。例文帳に追加

To improve extraction effects of component and aroma by adding the process of steaming to a siphon coffee extraction instrument. - 特許庁

コーヒーらしい香り、酸味、苦み等を失うことなく、渋みや雑味を抑えたコーヒーを抽出するための抽出方法及びその抽出方法に使用できるコーヒーの抽出装置を提供すること。例文帳に追加

To provide a coffee extracting method for extracting coffee suppressed in astringency and rough taste without losing flavor, acid taste and bitterness apparently like coffee, and to provide a coffee extracting apparatus. - 特許庁

簡便にコーヒー生豆の香味を改善することにより、独特の香りを有する風味豊かなコーヒー豆を得やすくするコーヒー生豆の処理方法を提供する。例文帳に追加

To provide a method for processing green coffee beans to easily obtain coffee beans having characteristic flavor and rich taste by easily improving flavor of green coffee beans. - 特許庁

コーヒーらしい香り、酸味、苦み等を失うことなく、渋みや雑味を抑えたコーヒーを抽出するための抽出方法及びその抽出方法に使用できるコーヒーの抽出装置を提供すること。例文帳に追加

To provide a method for extracting coffee having reduced astringency and peculiar taste without losing perfume, acidity and bitterness peculiar to coffee, and to provide an apparatus for extracting coffee, usable for the extraction method. - 特許庁

甘い香りが豊かで、かつ後味のキレが良好なコーヒー抽出物を提供する。例文帳に追加

To provide a coffee extract having a rich sweet aroma and a superior sharp aftertaste. - 特許庁

コーヒーが本来持つ機能性、薬効を低下させることなく、また、コーヒーの嗜好性(香り・味覚等)を変えることなく、胃粘膜に対する刺激性と便秘症を改善したコーヒー用添加調製物を提供することにある。例文帳に追加

To provide an additive preparation for coffee capable of ameliorating irritation to the gastric mucosa and constipation without reducing functionality and efficacy originally of the coffee and changing palatability (flavor/taste, or the like). - 特許庁

工業的に製造されるコーヒーエキスやコーヒー飲料において、抽出直後の香り高い美味な味わいを実現できるコーヒーアロマ含有組成物を提供することを目的とする。例文帳に追加

To provide a coffee aroma-containing composition achieving highly aromatic, excellent taste as if being freshy drawn in industrially manufactured coffee extract and/or coffee beverage. - 特許庁

コーヒー特有の味及び香りを損なうことなく、コーヒー豆の長期保存における経時変化による風味の低下、酸化による劣化を抑え、風味が良好でかつコーヒーの効能が維持されるようにした大気中でのコーヒー豆の保存方法を提供する。例文帳に追加

To provide a method for preserving coffee beans in the atmosphere without damaging the taste and aroma each peculiar to coffee, capable of suppressing lowering the flavor caused by change with time during long-term preservation and their deterioration by oxidation, and of maintaining the excellent flavor and efficacy of coffee. - 特許庁

コーヒー特有の味及び香りを損なうことなく、コーヒー抽出液の長期保存における経時変化による風味の低下、酸化による劣化を抑え、風味が良好でかつコーヒーの効能が維持されるようにした大気中でのコーヒー抽出液の保存方法を提供する。例文帳に追加

To provide a method for preserving a coffee extract liquid in the atmosphere without damaging the taste and aroma each peculiar to coffee, capable of suppressing lowering the flavor caused by change with time during long-term preservation and its deterioration by oxidation, and of maintaining the excellent flavor and efficacy of coffee. - 特許庁

コーヒーが持つ、独特の風味・嗅覚・味が発生する要因として、スチール缶など容器ごと行う殺菌工程、添加剤成分(缶コーヒーの成分)、コーヒーが本来持つ香りが熱や時間が経つことで飛んでしまう特性(缶コーヒーの成分)、などが挙げられる。例文帳に追加

The unique flavor, smell and taste of canned coffee are created by the sterilization process together with a container like a steel can, the ingredient of additives (ingredients of canned coffee), the property of coffee where the natural aroma disappears due to heat or lapse of time.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

そのためコーヒー液そのものの香りというよりは「挽きたての豆の香りが充満した部屋」のようなイメージで調合されることが多い。例文帳に追加

In many cases, coffee is prepared under the image of a 'room filled with the aroma of freshly-roasted beans' rather than flavor of coffee drink itself.  - Wikipedia日英京都関連文書対訳コーパス

焙煎コーヒーの粉砕時の香り成分の揮散を防止することによって、香り成分の含有量の豊富な粉末レギュラーコーヒーの製造方法を提供する。例文帳に追加

To provide a method for producing a powder regular coffee having a rich content of flagrance components by preventing the volatilization of the flagrance components when grinding the roasted coffee. - 特許庁

例文

アルコール水溶液及びコーヒー豆の余熱を巧みに用いることにより、ハーブ等の香材の香りや成分が十分に浸透し且つ乾燥状態の良い香材入りコーヒーを得ることができる。例文帳に追加

Flavorer- containing coffee where the smell and constituents of a flavorer such as a herb have sufficiently penetrated and a dried condition is excellent is prepared by skillfully utilizing the remaining heat of both the alcohol aqueous solution and the coffee beans. - 特許庁

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